ananas i egen juice MIG mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Lille interview om mig på – Live Loud Girl –

18. januar 2017

img_1533

 

Nogen vil måske kalde det en anelse for selvfedhed….ish….. Jeg er egentlig bare skide stolt, for der er netop udgivet et gæsteindlæg om mig på bloggen Live Loud Girl, en blog som beskriver sig selv med ordene “Welcome to Live Loud Girl.
A blog for little ones and their stylish moms, about interior, lifestyle and so much more”….. Ord som for mig virker utroligt rammende, og samtidig med stor stolthed, at andre også synes jeg hører ind under den kategori.

Jeg vil ikke sige så meget mere, jeg synes I skal hoppe over og læse indlægget hvis I har lyst, og det kan I gøre lige HER. Jeg håber I vil synes godt om det, jeg synes i hvert fald det er et rigtig fint interview:-) Linda som har skrevet det, er en hollandsk pige bosat i Dubai, derfor måske det til tider lidt kringlede engelsk, men jeg er sikker på I sagtens kan læse det 🙂

Dejlig onsdag derude 🙂

 

 

  • Reply
    Jeanette Renting
    18. januar 2017 at 19:06

    Fint interview. Jeg har læst det hele. (Jeg er en hollandsk kvinde som snakker en lidt Dansk.)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar