MIG mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Mon jeg kan rulle mig 10 år yngre ;-)

14. februar 2017

Modtaget til test fra SwissClinic

1151009d-92c3-4a65-b8e2-e3a17c2b0f00

Okay…. Når man modtager en mail fra SwissClinic, så var det med en anelse skepsis. Er det mon fordi man har en vis portion følgere, fordi de ud fra mine fotos synes min hud er helt fucked up eller om det mon bare er fordi, at de har lavet et vildt godt produkt som de gerne vil have udbredt…. jeg vælger at tro på det sidste, omend jeg håber ret meget, at der også kan rettes op på det midterste.

Når man rammer 37 år som jeg, så kan man faktisk godt se, at huden ikke er ung længere. Man kan sandelig også mærke det i både krop og sind. Jeg har altid været en pige som ALDRIG bruger make up, og det har jeg været glad for og stolt af. MEN, jeg kan bare se efterhånden, at jeg skal langt op af formiddagen før jeg synes jeg ser frisk ud, og min hud har også antaget flere rynker og skader med årene. Der er bare ikke den naturlige glød længere.

Jeg havde faktisk godt spottet det her produkt flere steder på nettet, og havde overvejet, om jeg mon ikke skulle prøve det. Så jeg blev ret glad da de selv kontaktede mig for at teste det af.

Idag er første dag jeg skal prøve det. Jeg lover at lave både en midtvejs status og et slutresultat, så I også kan høre, om det er så godt som jeg faktisk forventer.

Jeg vil lige kort fortælle hvad det egentlig går ud på.

Sættet består af en Skin Roller og en Serum. 5-7 dage i træk skal man rulle den hen over de steder i ansigtet, hvor man synes det trænger, du skal rulle forsigtigt og både lodret og vandret. Behandlingen skal tage ca 5-7 minutter i alt. Det der sker er, at du laver en lille skade på huden, lidt ligesom en solskoldning. Men bare på en sundere måde. Serumet, som du skal smøre med bagefter, indeholder ingredienser som bruges til bedre heling af sår. Disse produkter gør tilsammen, at kroppen producerer ny frisk hud og kollagen, så du får mere glans, smidighed og elasticitet i huden. Du skal gøre det om aftenen, da huden bliver sådan lyserød efter behandling, men det falder helt til ro over natten. Efter de 5-7 dage skal man holde en uges pause, og gentage processen. Dette gøres indtil man synes man har opnået et ønsket resultat.

Jeg er selvsagt ret spændt på det her. Min hud trænger virkelig til noget kærlighed, så jeg er meget optimistisk…..

Hvis du vil se en lille instruktionsvideo kan du gøre det lige HER, og hvis du bliver nysgerrig efter at prøve det, så kan du købe det lige HER.

GOOD LUCK LOUISE…. siger jeg bare 🙂

f4d7a7a1-1ca5-4c92-8469-a4d320eebba0

 • Reply
  Karin
  14. februar 2017 at 15:47

  Argh – 5-7 gange om dagen – du mener vist om ugen, ikke??? 😉
  Er spændt på at følge dit “projekt” – har selv overvejet, men ved ikke, om jeg tør 🙂

  • Reply
   Louise
   14. februar 2017 at 16:07

   jo selvfølgelig, det retter jeg fluks :-9 er også ret spændt på det…. Jeg glæder mig til at komme igang

 • Reply
  Cecilie
  3. marts 2017 at 11:12

  Hej Louise. Ej det lyder måske så skørt det her. Men jeg er så fascineret af at du intet make up bruger. Jeg er selv 29, har brugt make up næsten så længe jeg husker og jeg ville så gerne stoppe!! Bruger du cremer, concealer, får farvet bryn/vipper, spray tan???? Og får du aldrig lyst til lige at bruge en mascara, pudder eller lign.? Jeg har ofte make up frie dage, men skal vi noget så har jeg så svært ved at være i mig selv uden den maske på….. jeg kan også se jeg er meget pænere med make up, men føler mig ‘fanget’ i det….. har du gode råd? 😀

  • Reply
   Louise
   5. marts 2017 at 18:39

   Hej Cecilie

   Tusind tak for de søde ord…. Men nej, det er korrekt, jeg bruger ikke make up, og har aldrig gjort det… Udover når jeg i sin tid gik i byen, eller lidt mascare når vi skal noget fint… Jeg har egentlig ofte gerne villet, men jeg har bare aldrig rigtig lært det eller gidet det… Og så har jeg nok ikke synes det var så nødvendigt alligevel… Nu rammer jeg snart 38 somre, og jeg må da også indrømme, at jeg ofte godt kunne bruge lidt, og det kan også være jeg ender med det… Men nu får den her maskine en chance, og så håber jeg den frisker min hud lidt op 🙂

 • Reply
  Karina
  16. juni 2017 at 10:41

  Hej Louise. Måske har jeg sovet i timen, men har du fulgt op på, hvordan rulleren virkede for dig? Jeg overvejer at købe en, men synes anbefalingerne er lidt blandede. Hvordan er din erfaring med den? 🙂 Kh Karina

  • Reply
   Louise
   18. juni 2017 at 11:15

   Ikke endnu, jeg løb tør for decinificerende middel, og er først på vej til at starte op igen snart 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar