min uforbeholdne mening mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Vind smukke smykker fra Stine A Jewelry :-)

5. marts 2017

img_2427

Som jeg lovede i mit sidste indlæg, kan jeg nu løfte sløret for, at jeg idag har startet den fine Give Away ovre på min Instagram. Du kan vinde 3 smukke armbånd samt en ring fra Stine A Jewelry. Ringen Vintage Stars Ring beklædt med 4 smukke zirkoner, petit disco ball armbånd med zirkoner samt to smukke candy bracelets… Der findes ikke smukkere sager at gå foråret i møde med 🙂

Hop over på min Instagram for at deltage, jeg trækker en heldig vinder allerede på fredag 🙂

Til slut vil jeg lige dele et par ord med jer om Stine, orden er lånt på Stines egen hjemmeside, jeg synes de er så sigende og fortæller meget tydeligt hvor af de smukke designs kommer fra. Jeg er vild med hende, og det tror jeg også I ville være 🙂

Kvinden bag STINE A hedder Stine A Johansen. Hun er kreativ, omfavnende, rummelig, smilende, kreativ og elsker livet! Det ses tydeligt i hendes legefulde design af mix og match-smykker. 

 Hun holder til nord for København i en smuk villa, som er omringet af natur med smukke, gamle træer og udsigt til en sø. Hendes showroom er som en legeplads med smykker over det hele, vintagemøbler blandet med nye designs og personlig, sofistikeret kunst med et hint af barnlighed i rammer på gulv og vægge. Der findes ikke et hyggeligere sted.

 Hvis Stine A ikke var blevet smykkedesigner, ville hun sikkert sælge entusiasme. Hun får løbende idéer til nye designs – de kommer endda til hende i hendes drømme, og når hun dyrker yoga. Sådan er det nok bare at være nonstop fuldtidsdesigner. 

 I sin fritid bruges hendes entusiasme på at danse og male, når hun ikke kaster sine enorme mængder kærlighed på hendes datter og mand.

f6eb8803-9009-4945-af8f-3c069ed106de

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar