boligindretning forandringer Hjem Inspiration Malede vægge MIG

Så malede vi igen…. I Guld ish…..

11. marts 2017

7c87d8e7-f2ae-4c3c-b886-b427cc37025a

Yes…. Så malede vi altså væggen i gangen igen….. Den lyserøde var somænd mægtig fin, men den var ikke helt så anderledes i udtrykket som en vi har haft tidligere, så den kedede mig hurtigt, og nogle af mine fotos føltes som om de kunne være taget for et år siden…. Og når man som jeg ELSKER forandring, så er det altså lidt en ommer når man pludselig render i ind noget lidt for genkendeligt….. I hvert fald var det for tæt på at den lige havde været lyserød.

Jeg havde allerede denne farve i tankerne, den gang jeg besluttede mig for den lyserøde, og jeg har gået og tænkt lidt, om den måske kunne have været på en anden væg. De to farver spiller nemlig virkelig flot sammen. Men da jeg også ved, at malede vægge i de rum som vi er mest i, meget hurtigt bliver for meget, så gad jeg faktisk ikke male en væg i stue eller køkken, for det ved jeg bare, at jeg lyn hurtigt maler over igen.

Derfor er den her væg i gangen bare perfekt, for den kan ses både fra køkken og stue, den kan også ses når man går ned fra 1. salen. Men det ER bare et gennemgangsrum, og dermed ikke en man bliver så hurtig mættet af at se på.

Da den havde fået første lag tænkte jeg…. Gud, vi har fået en guld væg nu…. Men det er fordi billedet blev taget mens malingen stadig var våd, og derfor skinner det retur, da den tørrede op var det en helt anden sag.

De to fotos hvor man faktisk kan se hvilket rum det er, de er taget her efter mørket er faldet på, og derfor virker væggen nok lidt mørkere end den gør i virkeligheden…. Jeg havde bare sådan lyst til at vise det frem allerede nu, for jeg synes det er vanvittig flot.

Selv Jesper udbrød midt i processen, “hold da op den farve er fed. Den passer så flot ind i vores indretning”…. Det er altså en meget sjælden kommentar fra min mand 🙂

Anyway… Det er mit seneste bud på en malet væg, jeg håber I synes om det, og måske bliver inspireret til at hoppe ud i at male hos jer…..

Solen idag gjorde mig godt, kastede masser af energi og lyse tanker ind i mit sind, det var tiltrængt og jeg nød det. Sad en time ude på terrassen og bare nød solen…. Det har man nok opdaget hvis man har set min insta story fra tidligere 🙂

Lad os håbe de næste par dage viser sig fra samme vidunderlige side 🙂 GO AFTEN 🙂

97d7d644-4d66-4292-8fa2-a8ca565469a3

9ae4c568-763a-443a-99ac-518ee710e651

img_2607

  • Reply
    Pia
    21. maj 2020 at 6:47

    Hej, det ser rigtig godt ud! Hvilken farve, fra hvilket firma, skal jeg vælge, hvis jeg vil male med den samme som dig? De bedste hilsner Pia

    • Reply
      Mernee
      25. maj 2020 at 8:33

      Kære Pia, det kan jeg desværre ikke huske, det er et gammelt indlæg.

  • Reply
    Kristina
    1. december 2020 at 22:06

    Hej
    Kan se spørgsmål er stillet hvilken produkt
    Der er brugt
    Er det maling
    Eller kalk
    Mvh Kristina

    • Reply
      Mernee
      2. december 2020 at 18:44

      Hej Kristina

      Det var maling 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar