MIG min uforbeholdne mening mortilmernee.dk Uncategorized

Hvad vil I egentlig gerne vide????

20. marts 2017

60de62a6-8666-4fad-98de-01a8c48e16ac

Først lad mig sige tusind tak, fordi I gad læse med på mit sidste indlæg vedr. trendsættere, desværre ikke med den store respons her på bloggen, som jeg havde håbet. Men fine tilbagemeldinger på Instagram som altid…. Er det bare mig, eller er det utrolig svært at generer fysisk aktivitet på bloggen. Jeg ved I læser med, det kan jeg jo se, og det er jeg super glad for…. Men hvordan søren kan man gøre det nemmere og mindst lige så attraktivt, at ligge en kommentar her, som når jeg uploader foto på Instagram. Jeg vil nemlig meget gerne have jeres kommentarer her inde, da det er meget nemmere for mig, også at give fyldestgørende svar når jeg sidder foran en pc, kontra når jeg bare har min telefon i hånden….

Jeg er så glad for min blog, og for jer, mine læsere… Og jeg ville faktisk gerne bruge en hel masse mere tid her, end på et foto på Instagram. Men nogen gange, så render tiden fra mig, og et foto (et instant moment) gør det bare meget hurtigere end både tekst og indlæg…. Men med Instagrams facebook indstillinger, hvor ingenting faktisk er særlig instant længere, så synes jeg bare, at det med ukronologiske nyheder ødelægger det hele en del.

Jeg har skrevet om det før, og jeg fornemmede, at alle bare var træt af det, at hvis man lige får glemt at like hos nogle af sine favoritprofiler, så glider de lige så langsomt ud af ens start”opstilling” i feeded…. Men… der er ikke en pind at gøre ved det, for sådan er det nu en gang blevet, sådan bliver det nok ved med at være.

Den “nye” story funktion gør det til gengæld super godt. Jeg kom aldrig rigtig igang med SNAP, og nu gør jeg det i hvert fald aldrig…. Jeg synes det er så hyggeligt med insta story. Man kommer til at se lidt mere til folk, og der er ting man kan vise, som ikke nødvendigvis er kønne, og dermed ikke sådan passer ind i feeded, og så kan man vise det der ( det er i hvert fald vigtigt for mig ). I forhold til at samarbejde med virksomheder, der synes jeg også, at det er en god funktion, for man kan filme og vise og fortælle, på en helt anden måde. Jeg ved godt det er ude i løbet af 24 timer. Men jeg synes der er mange visninger på story funktionen, så flere og flere tager den altså til sig.

En sidste ting jeg drømmer om på Instagram må være, at der er mulighed for at linke til nettet i ens opslag og i kommentarer, og at man på en eller anden måde kan lave en søgefunktion, lidt ala google. Altså at man kan søge på profiler, som har udgivet noget med bestemte produkter fx. Det vil virkelig gøre det stærkt for Instagram, og for muligheden for endnu stærkere samarbejde med virksomheder.

Det er klart, at den funktion er vigtig for mig, fordi jeg naturligvis har en indtægt i kraft at min profil, primært igennem bloggen lige nu, men mange af de kampagner jeg laver, de har tit en tilknytning til instagram. Så for at yde det mest optimale, så håber jeg på, at de ovenstående funktioner kommer med tiden.

Nå, det var et sidespring, ønsketænkning og tankemylder…..

Og so far, så findes de funktioner ikke, og derfor vil jeg ret gerne beholde jeres aktivitet her ovre, altså gerne lidt flere kommentarer når jeg nu ved I læser det….

Og lad mig nu høre…. Er der noget, hvor I tænker, det gad jeg bare godt hun skrev lidt mere om, viste lidt mere af eller noget jeg slet ikke har berørt, som kunne være interessant?

I kraft af forskellige kampagner, så kommer jeg nogen gange ud i kroge, som jeg ikke selv havde tænkt, men lad mig fastslå, at jeg aldrig siger ja til en opgave, hvis ikke jeg kan lave en personlig historie på opgaven…. Jeg synes altid det er sjovt at bevæge sig lidt ud på uudfordret grund og dykke ned….

Mandagstankerne er fældet ned…. er spændt på at høre fra jer 🙂

 

 

 • Reply
  Ane
  20. marts 2017 at 19:06

  Kære dig ❤
  Jeg kan genkende så meget af det du skriver og forstår godt dine tanker omkring at gøre det mere personligt her på bloggen – men jeg er nu også en af dem der syntes der er meget nemmere og meget hurtigere at smide en besked på IG istedet.
  Jeg læser med og skal huske på at være mere “aktiv” herinde også 😉 god aften til dig.

  • Reply
   Louise
   20. marts 2017 at 20:22

   Hej søde

   Ja det er tricky med det instagram, jeg er stor fan af det selv, det ved du…. Men jeg elsker også min blog, og min mulighed for at nedfælde lidt flere ord. Dele nogle store og mindre store stunder i livet. I det hele taget, bare det at kunne give lidt mere end man kan via et foto….
   Dejligt du ville ligge en besked…. Ha en smuk aften

 • Reply
  Michelle Faber
  20. marts 2017 at 20:09

  Jeg har tit lavet en kommentar herinde men de kommer aldrig frem her, så derfor er jeg begyndt kun at skrive på IG:-) Jeg synes ikke der mangler noget på indholdet! -kan altid tåle nogle flere indlæg, det er så hyggeligt at komme ind og læse herinde<3

  • Reply
   Louise
   20. marts 2017 at 20:23

   Hey du 🙂 Den første gang du har lagt en kommentar her inde har jeg skullet godkende den. Sådan er det hver gang der kommer en kommentar fra et nyt sted, men fremadrettet skulle de gerne blive udgivet af sig selv 🙂

   Og tak for din hilsen også her 🙂

 • Reply
  Michelle
  20. marts 2017 at 20:12

  Og der kom den så frem, men flere af dem er hvertfald ikke kommet, så måske jeg har gjort noget forkert når jeg har skrevet:-D

 • Reply
  Helle
  20. marts 2017 at 20:30

  Hvis jeg må være ærlig….så synes jeg at både IG og FB drukner i reklamer og konkurrencer, så jeg sjældent får fulgt dem jeg gerne vil.
  IG story hjælper heldigvis en del, men ellers holder jeg mig til bloglovin. Jeg får inspiration af Jeres blogindlæg og synes det er SÅ dejligt at følge Jer.

  • Reply
   Louise
   20. marts 2017 at 20:36

   Ærlighed er altid bedst… Dejligt du vil ligge en besked. Og bloglovin, tænkt det vidste jeg fx slet ikke at man brugte mere…. Men skønt hvis det også stadig virker. Jeg ved jo også at min trafik stadig er her, men bare ikke så ofte jeg oplever kommentarerne mere, og det er dem jeg savner. Hvad angår reklamer og sponsorerede indlæg, så ved jeg også her, at vandende er delt. Men for dem, som faktisk bruger en masse arbejde på at opretholde sin profil, der synes jeg egentlig det er ok man også tjener lidt penge på det. Jeg læste et indlæg hos Rockpaperdresses idag, hvor hun netop belyser området. Meget int. læsning, det kan anbefales. Jeg er tilhænger af hendes betragtning.

   Men hvor dejligt du læser med, det håber jeg du vil blive ved med.

   Dejlig aften

   • Reply
    Ellen
    21. marts 2017 at 6:04

    Som altid synes jeg du skal skrive om det der fylder for dig, i dit liv… Det behøver jo ikke være stort og forkromet, men det som giver mening eller mangel på mening for lige netop dig… Det er ikke meget sværere at kommentere her end at skrive en sms… Så tror bare folk er vant til at Like m et klik og gå videre… Og bloglovin virker fint, derfor jeg lige kom forbi….

    • Reply
     Louise
     21. marts 2017 at 7:54

     Hej Ellen

     Igen, fedt at høre du også bruger Bloglovin endnu…. Måske jeg også selv skulle få åbnet den igen 🙂 Jeg er så vandt til at folk viser nye blogindlæg på enten facebook eller instagram nu 🙂 Og dejligt du kan li det som det er. Det kan jeg heldigvis også selv. Det var mere for om jeg måske skulle tilføje noget…

     ha en rigtig dejlig dag

 • Reply
  Nanna
  20. marts 2017 at 21:10

  Jeg ser med begge steder. Men blogs kan noget, som IG ikke kan. Skal jeg lægge en kommentar på en blog, så betyder følgende noget for mig:
  1: det skal være NEMT. Allerhelst uden at blogger først skal godkende end svar. Jeg gør det dog alligevel et enkelt sted, hvor bloggen er en mine yndlings.
  2: Bloggeren skal gerne være aktiv i kommentarfeltet og give feedback. Det synes jeg giver en god synergi-effekt og lyst til at kommentere igen
  3: Hyppige indlæg, som giver en spændende og aktiv blog er også med til at øge min lyst til at give respons.
  I forhold til indhold herinde, så er der som sådan ikke noget jeg mangler. Jeg følger med her, fordi jeg bliver inspireret af dit mod på forandring i din bolig. Jeg er generelt vild med blogindlæg om små “ligegyldige” ting, hvor der er billeder af små lykkestunder, boligglimt, haveglimt og lign. .

  • Reply
   Louise
   21. marts 2017 at 7:52

   Hej Nanna

   Først, tak fordi du tog dig tid til at sende en kommentar, det blev jeg glad for.
   I forhold til kommentarene, så skal man, hos mig i hvert fald, kun have den første kommentar godkendt. Dem der kommer fremadrettet skulle meget gerne bare vise sig med det samme. Og du har ret, det med at bloggerne skal kommentere retur, det er vi helt enige i. Men der skal selvfølgelig være noget at kommentere først 🙂 og det her indlæg er blot for, at få lidt at mine kommenterer tilbage her til, så der også er aktivitet her inde i kommentar feltet.
   Ha en dejlig dag

 • Reply
  Tina
  24. marts 2017 at 15:50

  Jeg vet altså ikke helt hvorfor, men det føles altså mere seriøst å legge igjen en kommentar på bloggen vs. Insta?!? Gir det mening, jeg vet ikke….

  • Reply
   Louise
   26. marts 2017 at 19:48

   Jeg er helt enig… Nok også derfor man stadig gerne vil holde fast i dem 🙂

   Tak fordi du tog dig tiden.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar