boligindretning forandringer Hjem Inspiration Køkken mortilmernee.dk

Nyt køkken look og opdateret blog…..

24. juni 2017

83fb109c-a6d5-4d58-8e01-050d1958c7e7

Velkommen på min “nye” blog…. Som jo slet ikke er ny, denne sommer fejrer jeg faktisk 6 års fødselsdag på bloggen…. Hvor vildt egentligt…. Indholdet er stadig det samme, men looket er opgraderet…. Det er endnu en af de vidunderlige ting, der er ved at være en del af et blognetværk, for det er vores it kyndige Daniel hos Bloggersdelight, der har tryllet mit nye look frem på bloggen. Jeg havde et par ønsker, og efter ganske få dage, så kunne Daniel præsentere mig for det her. Jeg er selv ret vild med det, og jeg synes det er helt i tråd med hvor jeg er lige nu….. Og som årstiderne skifter, så vil I nok opleve, at billederne i headeren også vil skifte…. Hvad synes I om det??

Og nu til det, som indlægget i virkeligheden handler om, og som jeg gætter på er hvorfor I har klikket her over. Hvad har hun nu lavet i køkkenet? Den økonomisk udgift er ikke så høj, ca 1200 kr for at være præcis, men looket er ganske ganske anderledes. Jeg har MANGE gange nævnt, at jeg IKKE var tilfreds med at beholde de hvide fronter, som vi havde før, de har bare aldrig rigtig fungeret for mig. I virkeligheden, så ville jeg idag meget gerne lave hele køkken konstruktionen om. Men når vi nu ikke går rundt og har vundet i lotto, så må vi tænke lidt billigere alternativer.

Da jeg omkring jul så de nye varianter af køkkenfronter hos IKEA, så lykkedes det mig endelig at overbevise Jesper om, at så var det slet ikke så besværligt at skifte udtryk (vores køkken er IKEA). Så var det nemlig kun fronterne vi skulle skifte. Jeg har svævet lidt imellem to forskellige muligheder, men valget faldt altså på Askersund . Askersund er lys ask… Eller, det er nok i virkeligheden en lamineret spånplade, hvilket gør den hygiejnisk meget praktisk…. Og synsmæssigt, så skal man virkelig tæt på, for at se det ikke er massiv ask.

Bordpladen, som vi havde monteret med fyrtræslister tidligere, dem har vi nu også malet sort, således der ikke er to træsorter der står side om side. Faktisk har jeg også købt hjem til, at vi kunne have skiftet OSB pladen på bagvæggen af vask øen. Men jeg er kommet frem til, at det tror jeg ikke vi gør, for jeg kan rigtig godt li samspillet af det lyse “træ” og de sorte flader.

Så på små 4 timer lykkedes det min kære mand, at forvandle et køkken der stak i 3 forskellige retninger, til noget der i min optik, hænger meget bedre sammen. Det her kan jeg godt leve med i meget længere tid…. Indtil jeg vinder den der mio i lotto 🙂 🙂

Nu vil jeg gå ud og stå på hovedet i mit klædeskab, jeg skal forsøge at finde et festligt outfit til en 40 års fødselsdag i aften, og jeg har som altid tøjkrise…..

Dejlig weekend til jer 🙂

08acb59b-2507-47f8-b477-289353716930

79d0040a-d8ef-4fa7-b1a3-fd8fa54331da

566b0ae8-7118-484e-ab4d-ec49de3dae05

c4aa8bab-e771-48d5-8589-8b31f3749ae9

d887e531-5613-4a66-b901-3f32de6f5ad4

efab6f2e-7b8c-477b-a3ca-44910c81ea91

 • Reply
  Silje
  25. juni 2017 at 7:54

  Så fint! Måtte screenshotte litt, da vi skal pusse opp vårt kjøkken, når vi får spart opp de der penger. Jeg vil helst ha hvite fronter, men mannen vil ha tre-looken, så disse fronter får være ett godt kompromiss. Er også vild med samspillet lyst tre og svart.

 • Reply
  Trine
  26. juni 2017 at 10:39

  Vild med det!

  • Reply
   Louise
   29. juni 2017 at 7:30

   tak søde Trine…. Men det duede bare ikke, så nu har vi lavet det om 🙁 ha ha

 • Reply
  Mathias Meldgaard
  28. juni 2017 at 9:59

  Hvor er det et pænt køkken! Jeg er er vild med kontrasterne der spiller sammen 🙂 Kan se du ikke har nogen emhætte – hvordan er det??

  • Reply
   Louise
   29. juni 2017 at 7:30

   Hej Mathias

   tak for de fine ord, desværre fortrød vi fronterne, og skiftede dem igår 🙂

   Men i forhold til emhætten, så har vi aldrig rigtig haft en der virkede, så da vi lavede køkkenet lidt om for et år siden, der rev vi den ned. Vi har gas gril lige udenfor køkkenet, den redder os fra en del af stegeosen.

   • Reply
    Mathias Meldgaard
    30. juni 2017 at 18:27

    De nye fronter er dælme også blevet lækre, efter de har fået sort! Wauw! Faktisk har vi også lige bestilt nyt køkken idag, som sjovt nok også skal være sort 🙂 Glæder mig! Men tak for råddet – tror beslutningen er fin om ingen emhætte 🙂

    • Reply
     Louise
     30. juni 2017 at 22:26

     Spændende, go fornøjelse

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar