boligindretning forandringer Hjem Køkken mortilmernee.dk Uncategorized

2 køkkener på 36 timer……

29. juni 2017

e8a4bae4-e5ec-4476-b1c4-4000ae464984

Og således gik det, at vi 36 timer senere, ikke længere har de køkkenfronter, som jeg skrev om i søndags…… Shit, hun er crazyyyy tænker de fleste af jer nok, og jeg tænker, at min mand til tider tildels vil give jer ret. Heldigvis er det også den her del af mig, som han elsker og som han griner af…. Meget kort tid efter han har synes jeg var træls…..

Sagen er i hvert fald den, at jeg allerede da jeg skrev indlægget, sad med en lidt træls fornemmelse i maven. Og da jeg begyndte at beskrive, at laminat var praktisk, der kunne jeg bare ikke rigtig være i det mere…. For ja, laminat er praktisk, og det kan helt sikkert også være pænt. Men det fungerer simpelthen IKKE for mig, de her låger, de var bare FOR laminat til mig…. Så jeg gik lidt og summede i 24 timer, før jeg turde sige det højt….. Vi havde været til 40 års fødseldag, var kommet meget sent i seng og havde faktisk også tømmermænd, men alligevel, 2å måtte jeg bare igang….

Jeg gik i kælderen, fandt den sorte maling frem, som vi også har brugt på bordpladen, og så startede jeg med at male alle de hvide fronter vi havde pillet af. Heldigvis havde vi 5 låger, som var i ubrudt emballage, så her kunne vi få pengene tilbage i IKEA. Så det gjorde vi i tirsdags. Samtidig købte vi nye greb. Meget billige, 19 kr. for 2 stk…. Men de fungerer meget bedre med de her fronter.

Og således gik det til, at vi kunne have nøjedes med, at få et helt nyt look for 16 grebs pris…. Desværre har vi nu 15 fronter stående som ikke kan returneres….. Det er så min lærestreg, og den må jeg leve med… F… det, nu har min mave det godt igen, og vores køkken er super super flot….. Jeg er spændt på dog, hvor holdbart det er med sorte malede låger, noget siger mig, at jeg må ud og købe en ekstra bøtte til at plette skrammer med…. Men pyt med det, jeg er meget meget glad for det her…. Og det mener jeg 🙂

Billederne er taget her til morgen, hvor det udenfor føles lidt efterårsagtigt. Det er mørkt og regnfyldt, og derfor også lidt grumsede billeder, men jeg håber alligevel I kan fornemme hvordan her nu ser ud…..

Jeg er spændt på at høre jeres mening nu, og skulle du have interesse i at købe de gamle fronter, så kan de altså hentes her hos mig for billige penge….. Send mig en mail ved interesse.

348b3405-5767-4e71-a24c-340574f9a7d5

8cf38f79-08dc-4a90-8d3a-37024a39aafa

19c3fe8e-8c6d-4f9a-b202-91b00a49f474

59c75c4f-b452-4456-ba3c-7952a0b7a1b4

9611ed15-f032-45eb-99ca-dbd7e6f2b0a0

 • Reply
  Tin
  29. juni 2017 at 9:53

  Det sorte kjøkken et superfint! Jeg vurderer også å male våre lager, hvordan synes du det fungerte? Hvilken type maling brukte du osv. Håper du vil dele din erfaring Knus /t

  • Reply
   Louise
   29. juni 2017 at 10:05

   Hey med dig

   Altså bordpladen og kanterne fungerer super godt og utrolig slidstærkt. Men lågerne har en meget bland overflade, som jeg tror lettere kommer til at skramme…. Så hvis man skal have det meste optimale resultat, så skal man nok slibe lidt på låger og skuffer først.

   Malingen jeg har brugt hedder Jotun/Lady matt tre og panel. sort

   • Reply
    Tina
    29. juni 2017 at 14:35

    1000 takk! Det får bli mitt sommerprosjekt!

    • Reply
     Louise
     30. juni 2017 at 22:27

     Fedt…. HÅber du vil vise frem når du kommer så langt 🙂

 • Reply
  Karina
  29. juni 2017 at 10:37

  Crazy? Helt sikkert! Det er da de færreste der “tør” ændre mening så hurtigt, men hvor er det dog bare skønt at du kunne mærke det var forkert og gjorde noget ved det. Og ikke bare, som mange af os, lod det være og med tiden nok ville vænne os til at nøjes med et køkken vi aldrig rigtig var helt glade for.
  Thumbs up og dejligt for dig din mand er med på ideen!
  PS og det ser lækkert ud!

 • Reply
  Silje
  29. juni 2017 at 13:17

  Ble veldig flott! Vi malte våres kjøkken som er fra 1959, malte med halvblank maling, det holder godt nok, får lettere skrammer når det er forholdsvis nymalt, men nå ett år etterpå kommer det ikke nye skrammer, men det har begynt å slippe litt der de gamle knotter var. Burde nok pusset og vasket litt bedre først…

  • Reply
   Louise
   30. juni 2017 at 22:28

   Tusind Tusind tak… Vi er også rigtig glade for det…. Måske skal jeres bare friskes lidt op med et nyt lag… Så holder det forhåbentlig mange år igen 🙂

 • Reply
  Josefine
  29. juni 2017 at 15:23

  Så meget bedre🌑🌑🌑

  • Reply
   Louise
   30. juni 2017 at 22:27

   Tusind tusind tak

 • Reply
  Monica
  29. juni 2017 at 19:21

  Hvilken maling hr du brugt til bordpladen, jeg har selv en laminat bordplade som jeg er så træt af farven på. Er jeres laminat under den flotte sorte farve?
  (Og til sidst, har du farvekoder på den hvis man nu selv skulle ud og investere?) god ferie til jer

  • Reply
   Louise
   30. juni 2017 at 22:27

   Hej Monica

   Nej, vores bordplade er af birketræ, jeg må sige, jeg ved ikke hvordan malingen reagerer på laminat. Malingen jeg har brugt har jeg lagt foto op af i et af de ældre køkkenindlæg… Håber du kan finde det, ellers må du skrive igen, så må jeg grave bøtten op af skraldespanden.

 • Reply
  Maja
  30. juni 2017 at 21:25

  Hold da op, hvor er det bare flot! Jeg er helt vild med den matte sorte overflade!

  Jeg ville ønske, at vores køkken kunne bære sort, men vores køkken har lysindfald fra øst og en lille smule fra syd, så det er meget mørkt og ville slet ikke kunne klare den mørke farve..

  Jeg har fulgt med dig næste fra start, og det her er uden tvivl det flotteste køkkenarrangement til dato 😉

  Sommerhilsener,
  Maja

  • Reply
   Louise
   30. juni 2017 at 22:25

   Tusind tak Maja, det er jeg super glad for at høre…. Vi er også meget tilfredse med det 🙂

 • Reply
  Sara
  2. juli 2017 at 10:00

  Meget inspirerende. Det endte med et virkelig flot resultat. – Jeg tror i øvrigt jeg vil vise denne blogpost til min mand, næste gang han bliver træt af, at jeg skifter mening 😉

  • Reply
   Louise
   3. juli 2017 at 20:50

   Ha ha. Ja det er altid godt med nogen der er værre end en selv 🙂

 • Reply
  Sara
  2. juli 2017 at 12:02

  Tak for din inspirerende post. Dejligt at vide, at jeg ikke er den eneste, der nogle gange er impulsiv og bagefter fortryder. Fedt, at du gjorde noget ved det med det samme! Køkkenet er blevet superflot – det gælder også jeres køkkenborde, som jeg ivrigt har læst om.

  • Reply
   Louise
   3. juli 2017 at 20:51

   Hej Sara

   Tusind tak for de søde ord: Altid dejligt at høre når man kan inspirere andre 🙂 Vi er begge heldigvis ret glade for det færdige resultat nu 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar