MIG mit outfit mortilmernee.dk Rabatkoder steder jeg anbefaler Uncategorized

MEGA SLUTSPURT HOS MERCI I GIVE….

1. august 2017

img_5842-1

Jeg ved godt det her indlæg nok mest er til jer, der bor sådan lidt i min nærhed, for det her vilde tilbud, det gælder nemlig kun i den fysiske butik, i hvert fald her de første par dage….. Men slutspurten er bare så go, at jeg simpelthen er nødt til at dele det med jer….

Jeg elsker Merci i Give, jeg er vild med Marianne der har butikken, den sødeste lille finurlige dame, jeg får altid et godt grin med når jeg er der, og jeg får præcis den guide i forhold til tøj som jeg ønsker…. Igår jeg var jeg forbi der ude, der er kommet nyt Baum PferdGarten, og det måtte jeg naturligvis se…. Jeg var i 4 forskellige outfits, og I så dem alle på stories på Instagram. Hvis du ikke så det, så ligger de der vidst lidt endnu, bare hop over på min profil og se dem….

Jeg købte en T-shirt fra det nye, men faldt altså også i udsalgsvognen og købte et par smukke bukser fra Kokoon…. Der er udsalg på Kokoon, Billi Bi, Samsø Samsø, Rabens Saloner og mange mange flere…..

Nå, men du er vel hoppet ind i det her indlæg, for at høre om den der vilde slutspurt, så nu skal jeg selvfølgelig fortælle om den.

Det starter på torsdag….. ALLE UDSALGSVARER sættes yderligere 30% ned, Fredag sættes de 40% ned og lørdag sættes det 50% ned…. Det vil sige, hvis en Kjole fra fx Baum er sat ned til 900 kr nu, så koster den altså kun 450 på lørdag…. osv osv….

De varer der så ikke måtte være solgt i weekenden, de bliver naturligvis også mærket ned på webshoppen, men først efter weekenden…..

Så, det var bare et lille tirsdags tip fra mig, hvis du er i nærheden af Give torsdag-lørdag, så synes jeg altså du skal svinge forbi der ude…….

 

ff7dbb11-b295-4eb2-8432-92a865664b6c

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar