familie Merle Mine piger mortilmernee.dk Neel Oplevelser steder jeg anbefaler

Har dine børn set Flying Superkids…. Vi sender dem vores varmeste anbefalinger….

19. august 2017

Reklame da vi var inviteret af Bobles.dk

img_6344

Igår havde vi en helt forrygende aften under teltdugen til årets forestilling med Flying Superkids i Århus.

I år har dette en helt særlig plads i hjertet på Merle. Sidste år så vi dem kort tid før hun startede til prøvetræning på aspirantholdet i springgymnastik. Hun havde ingen ide om, om hun havde modet, evnerne og koncentrationen til at blive udtaget, men da hun havde set de her børn, der fik hun virkelig skubbet til motivation på det som vi havde fået hende tilmeldt. Heldet var med hende, og mens vi var i Florida i efterårsferien, der fik vi den glædelige nyhed, at hun var blevet optaget. Hun har derfor lige siden, trænet med aspirantholdet om søndag og på lokalt gymnastik hold om tirsdagen, samt lavet hjemmetræning tæt på hver eneste dag. Det er et krav, at man tager det seriøst, så det har vi gjort. I starten må jeg indrømme, at jeg synes der var høje krav til små unge mennesker, men da vi hentede hende hjem efter en hel træningsweekend, og fik lov til at se en forsmag på deres opvisning, der stod både Jesper og jeg, dybt rørte og MEGET stolte. Der var sgu mening med det her, vores Merle var bare blevet SÅ dygtig. Hun har virkelig fået lyst og mod på det nu, og hun har rykket sit helt vildt det senestes år. Imorgen starter prøvetræningen igen (man skal optages hvert år)…. Og hun glæder sig helt vildt.

Jeg er med på, at det træning hun har, det er ingenting i forhold til de her seje superkids, hold nu op hvor er de dygtige, glade og drøn motiverende for børn at opleve…. Hvor er det sejt at se dem, den glæde og gejst de har, sammenholdet og selvfølgelig de oplevelser der følger med. Der er ingen tvivl, det er HÅRDT arbejde at være superkid, men jeg tror, hvis du spørg dem, at de synes det er det hele værd.

Mine piger, specielt Merle naturligvis, er i hvert fald meget optaget af det her, og vi var SÅ glade da vi blev inviteret.

Pladsen foran teltet åbner 2 timer før forestillingen, der er masser af aktiviter for børn, hoppepuder, trampoliner, airtrack, stand fra trafikskolen og så selvfølgelig et stort legeområde fra Bobles. I år har de fokus på deres nye bogstaver, de har lavet hele alfabetet i Bobles vidunderlige udfordringsskum, og jeg så virkelig hvordan børn byggede tårne og løbebaner af de fine bogstaver. Vores piger byggede tårne her, og lavede udfordringsbaner, men selvfølgelig skulle de også prøve hoppeborgene og trampolinerne….

Forestillingen er delt op i 2, hvor der er 20 minutters pause imellem, numrene er super fine, specielt for børn. Det bedste ved det er, at alle pladser nede foran er til børn, og der er ingen nummerede pladser, det er først til mølle. Dog tænker jeg, at man ser ganske ok hele teltet rundt. Så man behøver ikke at blæse ind som de første.

Forestillingens program kan du se lige HER, de kører helt frem til november, så der er masser af mulighed for at se dem. Hvis du har børn der går til gymnastik, så kan jeg specielt anbefale at bruge en aften på det her show, vi nød det virkelig.

1ba154a7-ba13-4482-860d-9dab92ceb472

50fa85d3-2dc5-4643-b2e5-01e1459c3744

f995e6ed-a138-4fdd-a7e0-6df3dc52e516

2e35ebb3-bd32-4c2f-99cf-e67a099930c5

94a952c1-66ce-4af4-9a94-f700b51a3817

img_6349

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar