sponsorerede indlæg Uncategorized

Her er min hjerteveninde…. Hende vil jeg gerne passe på…..

13. september 2017

Sponsoreret af Hjerteforeningen

Da jeg var ca. 10 år gammel havde jeg en aller bedste veninde, en hjerteveninde, det kaldte vi i hvert fald os selv. Vi var sammen om alt, og vi boede så tæt, at vi i en tidlig alder sagtens kunne gå til og fra hinanden uden mor og far.

Men pludselig en dag, fra den ene til den anden, var hun væk…. Jeg var knust. Hendes forældre var blevet skilt, og moren gik under jorden med børnene. Der gik et par måneder før politiet fandt dem, på sjælland, hvor hun siden hen aldrig kom hjem fra. Det svigt, det gjorde mig ondt, og jeg mærker idag, hvor stor angst jeg har for at miste mine tætte.

Idag har jeg en ny “hjerteveninde” om du vil, Camilla hedder hun, vi har kendt hinanden lige så længe som vi har boet i vores hus, det var nemlig hendes før det blev vores. Vi er i dialog næsten dagligt, nogle perioder MEGET, andre knap så meget, men vi ved altid hvad der sker, hvilke ideer vi tumler med og hvordan familierne har det…. Vi ses også så ofte vi kan, og ofte med hele familien. Hun betyder alverden for mig.

Hjerteforeningen har i videon her, lavet et eksperiment, hvor man skal prøve at forestille sig et liv uden sin veninde…. Det er selvfølgelig med det formål, at sætte fokus på at passe på vores hjerte, for at forebygge hjertekarsygdomme…. Det er vigtigt, og jeg vil meget gerne være med til at bakke om om det her budskab…. Jeg ville aldrig kunne bære at miste Camilla….

Se videoen, del den gerne med dine veninder, pas på dig selv og din veninde…. Så I kan have hinanden i mange år fremover.

Hvis du har lyst til at støtte hjerteforeningen, så kan du evt. købe deres fine armbånd via www.hjerteforeningen.dk

img_7016

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar