forandringer Hjem Inspiration mortilmernee.dk tendenser

Farvel malede væg…. Goddag ny væg med krydsfiner….

17. september 2017

299685ab-89d7-4e16-b022-d77ca0281555

Vanen tro, så holder de der malede vægge bare ikke særlig længe her hjemme hos os….. Jeg kan ikke forklare hvad det er, jeg elsker at kaste mig over det og male vægge og være i forandringen, men på en eller anden måde, så kan jeg det bare ikke i længden, i hvert fald ikke i de rum, som vi er aller mest i…. Jeg synes stadigvæk ret godt om ideen med et helt rum i lyserød, men lige nu, der lader jeg den ligge….

For jeg fik en ny ide, jeg har gennem længere tid gemt billeder af vægge bygget op i træ. Jeg er vild med de gamle huse med teakvægge, jeg synes stemningen omkring sådan nogle vægge er helt vidunderlige. Men når vi nu ikke lige har sådan en gang originale lækre paneler i huset, så måtte der tænkes i alternativer.

Jeg har nævnt det for Jesper en del gange efterhånden, men han har gryntet lidt af mig, og sagt at det var alt for besværligt…. Men på en eller anden måde, så lykkedes det mig dog alligevel, at overbevise ham her forleden. Han ku godt mærke, at den malede væg ikke havde tilfredsstillet det der forandringsgen som det skulle, og jeg var allerede videre i en ny ide. Så igår tog vi på udkig efter muligheder man kunne bygge væggen op af, og heldigvis for mig, så havde vi 4 krydsfiner plader med hjem. Faktisk 5, men den femte er i overskud, så den skal retur igen.

Idag har han så bygget væggen op, der måtte tænktes lidt kreativt bagved, fordi nogle af væggene er lidt skæve, og når man er gift med en tømrer, så duer skævhed bare ikke i hans verden. Jeg var egentlig ligeglad, men det kunne jeg godt mærke, at han ikke var. Det var nok også derfor, at han simpelthen har synes, at den her proces var lidt irriterende….

Men han er sej, og jeg kan se på ham når han er igang, at han tænker og funderer over løsninger. Jeg blander mig ikke så meget, bliver bare spurgt hvilken retning træet skal vende, hvilken højde listerne skulle være, og om jeg synes hjørnet skulle ende eller forlænges….

Nu er den her, vores fine væg i krydsfiner, og jeg synes den er top lækker….. Jeg havde lidt en ide om, at jeg måske ville male listerne røde, men i første omgang, der gør jeg det ikke, for jeg synes også rigtig godt om looket bare med træ. Jeg elsker træ, og vi har ret meget af det efterhånden…. Så det skulle kun være for at bryde lidt med det, og tilføje noget skævhed. Nu ser vi…. Lige nu, der er den som den er, helt ro og velduftende af nyt træ.

Jeg glæder mig til at høre, hvad synes I om det ??

180ff079-7506-45ae-b712-3b5ca426392d

63833c69-783e-426b-a20d-e81ecf9fa356

 

 • Reply
  Mathias Meldgaard
  17. september 2017 at 18:50

  Nej nej nej! Det er jo det fedeste jeg længe har set :O Det er virkelig et modigt valg – måske en helt ny trend er startet? 😉

  • Reply
   Louise
   19. september 2017 at 8:38

   Ja man ved aldrig… selvom trenden nok er der i forvejen, måske bare knap så udbredt… Men jeg har jo også fundet ideen rundt omkring på nettet 🙂

 • Reply
  Trine Sander
  17. september 2017 at 18:58

  Hvor er det flot!!! Wow, det er så fedt.. Og må sige din mand er sgu dygtig 😊

  • Reply
   Louise
   19. september 2017 at 8:37

   Ha ha, ja han er ret sej…. Jeg er heldig med ham 🙂

 • Reply
  Nanna
  17. september 2017 at 19:02

  Det er genialt 👌👍
  Virkelig flot

  • Reply
   Louise
   19. september 2017 at 8:37

   Tusind tusind tak 🙂

 • Reply
  Julie
  18. september 2017 at 11:21

  Du er genial, Louise!

  • Reply
   Louise
   19. september 2017 at 8:37

   Jeg bukker og nejer, tusind tak 🙂

 • Reply
  Therese
  18. september 2017 at 13:45

  Fantastiskt fint!

  • Reply
   Louise
   19. september 2017 at 8:37

   ha ha tusind tusind tak…..

 • Reply
  Katrine
  18. marts 2021 at 19:31

  Hej Louise 🙂

  Den er simpelthen så flot den væg. Overvejer at gøre noget lignende i et sommerhus. Kan du huske bare sådan ca hvad budgettet var til væggen? Bedste hilsner Katrine

  • Reply
   Mernee
   19. marts 2021 at 9:39

   Kære Katrine

   Nej, det kan jeg desværre ikke, men jeg mener ikke det var ret dyrt i materialer…. krydsfiner er noget af det billigste du kan arbejde med 🙂

   MVH

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar