Hjem Malede vægge

Farvekode på den lyserøde væg…. Næsten

17. oktober 2017

6ee4fbb6-305e-483f-ab1c-d518cb7209ab

I er virkelig mange der har spurgt på farvekoden på de nye smukke vægge. Som jeg skrev i sidste indlæg, så findes den ikke helt. Men jeg har koden som er på selve spanden, i spanden havde jeg 3 liter maling, og så har jeg selv tilført 1/2 liter hvid. Så det skal man lige have for øje hvis man går ned og køber den. At man altså skal be sin maler butik om at smide ekstra hvid i, hvis ikke man selv har det der hjemme.

Jeg har faktisk stadig det halve ca. af bøtten her hjemme, så det kan man også komme og købe hvis man har lyst, i så fald så skriver I mig bare en mail på mortilmernee@gmail.com 🙂

Men her er den i hvert fald, koden….. Dejlig aften til jer

img_0252

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar