sponsorerede indlæg

Aldrig mere krøllet tøj

15. november 2017

Reklame, da produktet er modtaget i gave fra Philips

cf44348f-d1a8-4c1f-9a0b-67245db2820b

For et par dage siden kom der en kæmpe stor pakke, og det var altså en af dem jeg blev slemt begejstret for. Jeg havde det lidt som om, at Philips har været i mine aller hemmeligste gemakker, og opdaget hvor krøllet nogle af mine fineste rober faktisk er. Sagen er nemlig den, at vi ikke ejer et strygebræt, eller jo det gør vi, men det er er så godt gemt i kælderen, at jeg ikke kan huske hvilket årstal jeg så det sidst. Så vi kan vidst godt komme frem til den konklusion, at det IKKE er noget vi gør det så meget i.

Jesper der i sit daglige virke altid er i arbejdstøj, har heller ikke brug for nystrøgne skjorter, og jeg…. Indrømmer det altså nu, sender ofte mine silke skjorter ind til min mor, fordi jeg bare ved, at hun har helt styr på det der med at rette tøj ud…. Jeg har oplevet ret ofte, at mine smukke skjorter både fra Baum og fra Ganni er krøbet op til flere størrelser i vask, og den slags har jeg simpelthen ikke forstand på at få strøget ud igen, det har min mor 🙂

MEN…. Nu har jeg altså fået den her famøse Steamer fra Philips. Den opfrisker åbenbart alt fra uld og kashmir til blonder og silke. Den varme damp genopretter fibrene i tøjet, så det får sin form tilbage og føles som nyt…… Dette er Philips egne ord, så jeg er helt sikker på, at mine smukke skjorter er reddet fremover 🙂

Udover at rette tøjet ud, så dør bakterierne også af den varme damp, så lugt forsvinder. I mine ører lyder det her altså helt perfekt. Kender vi ikke alle sammen den der fornemmelse, man synes helst man vil spare vask på ens smukkeste tøj, fordi tøj bare er og bliver pænest inden vask. Jeg forestiller mig, at den her godt kan redde en vask eller to.

Jeg havde en gang set sådan en steamer i en butik og tænkt hvor smart det var, og da min mor hørte jeg havde fået den, blev hun vildt misundelig, hun har hørt SÅ meget godt om den her maskine….. eller os er hun bare glad for ikke at få min skjorter ind længere….. Det vidnede hendes ord ikke rigtig noget om 🙂 Men hun lød slemt begejstret altså.

Grunden til jeg også har haft sådan en slags angst for strygejern er, at jeg altid har været så bange for at brænde hul i mit fine tøj, for come on, det er jo kun det fine man rent faktisk stryger…. Men også her siger maskinen, at man slet ikke skal være bekymret for brændemærker.

6 Spotpunkter for Philips steamer lyder:

  • Du kan steame alt fra uld og kashmir til silke og blonder uden at være bange for at skade tøjet
  • Praktisk styleboard som underlag når du steamer
  • Fem dampindstillinger til forskellige typer tekstiler
  • Bøjlestangen er justerbar og kan klappes sammen
  • Ekstra stor vandbeholder der rækker længere
  • Enkel funktion til afkalkning

Det der med, at bøjlestangen kan klappes sammen, det er jeg rigtig glad for.

For da jeg kom hjem igår aftes (havde været ude og hygge med et par damer), der havde Jesper været så sød at samle den famøse maskine for mig, hvilket resulterede i, at jeg nær havde fået et hjertestop. For da jeg kom ind i stuen, og her var pænt mørkt, lignede det 100%, at der stod en menneske midt i min stue….. SHIT….. Jesper skraldgrinede ude fra soveværelset….

Og lille Neel, hun havde også nær fået et chok imorges da hun kom trippende, hun vågnede nemlig lidt før vækkeuret, og kom ned af trappen med små søvnige øjne…. Hvortil hun råbte, “MOR, hvad er det der står der??” Og så var vi ligesom vågne…

Så ja, den skal IKKE stå fremme sådan altid, men gud hvor er jeg glad for den her maskine, jeg glæder mig til at prøve den af på de kommende silkerober til årets julefrokoster 🙂

Tjek den ud, den er f….. smart….. Der er link til den lige HER.

6b8219f6-3134-443e-9865-1d83f87c016f

02285fa6-8e37-4c7d-a076-499a2bdb46b0

2785c6f6-f609-4f77-a11e-4500eed7b64e

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar