mit outfit steder jeg anbefaler

BLACK FRIDAY TIPS…..

24. november 2017

black-friday-thought-bubble

Okay….. Egentlig, så er jeg faktisk overhovedet ikke fan af det her BLACK FRIDAY…. Men igen, jeg er jo “hemmeligt” forelsket i det meste der stammer fra USA, så efterhånden har den her dag altså også sneget sig ind under huden på mig…. Det mystiske er, at jeg synes flere og flere butikker allerede startede igår, og nogle fortsætter endda deres tilbud henover weekenden. Det er altså vildt…. Jeg læste et eller andet vanvittig højt million beløb som butikkerne omsætter for præcis på den her dag, så det må virkelig betyde, at danskerne er interesserede i at købe en pokkers masse julegaver idag, hvor de kan spare en masse penge.

Jeg har også et par tilbud jeg gerne vil dele med jer, nogle som jeg ved I har spurgt på gennem tiden, og som der nu idag er mellem 20-30 …. nogle steder endda helt op til 50 % at spare på….

Herunder kommer en lille oversigt over tilbud og rabatkoder som I kan bruge, hvis I har lyst 🙂

465035336607

Koppen TIM er på tilbud hos Disney, han er sat ned med 20% og kan købes lige HER. Hele Disney Store er forøvrigt sat ned med 20%, så det er med at shoppe løs hvis man har et barn der elsker det her Univers.

Moodings, som jeg bloggede om igår, har også sat hele butikken ned med 25%, så den vidunderlig lysestage jeg viste igår, mine famøse bordben, i det hele taget ALT det smukke de har at byde på, det kan du altså shoppe med 25 %. Her skal du bruge rabatkoden på BD25.

Boozt kører også et vildt tilbud, de har mellem 20-50 % på mere end 60.000 varer, jeg så igår aftes, de startede nemlig igår, at siden simpelthen var gået ned….. Det er altså crazy….. Anyway, hvis du er en lige så vild med Ganni, Baum Pferdgarten, Stine Goya og Mads Nørgaard som mig, så er det måske nu du liiiiiige skal shoppe juleoutfittet. Du behøver ingen koder, rabatten er allerede fratrukket. Og der er virkelig mange varer at shoppe løs i…. Tjek alle mærkerne ud HER.

ELLOS kører også en masse fine tilbud, ikke nogen specifik rabat, det er bare med at kaste sig ud i det.

ASOS har 20% på alt, her finder jeg altid de skønneste tasker og alt mulig andet lækkert, tjek det endelig ud. Priserne er super fine, lige til at shoppe et fint julefrokost outfit med en lækker lille taske til.

Det sidste tilbud jeg vil dele med jer er Kitchentime, vi har nemlig lige præcis købt ny kaffemaskine i sidste uge, vi købte moccamaster, og den er super go…. De har også et par stykker af dem hos Kitchentime, så det er bare en anbefaling her fra. Ellers har de virkelig mange andre lækre køkkenprodukter, og der er helt op til 70% at spare…. TJEK DET UD.

HEY….. Måske vil du gerne bare stikke af fra det hele i julen, i nytåret eller bare væk fra det kolde våde Danmark i januar, så er det måske nu man også lige skulle se om der kunne være tilbud på en rejse…. Hos Travelbird har de nemlig også Black Friday, her sparer du kr. 1.000 hvis du bestiller en rejse for 10.000….. Det var da også værd at overveje. Specielt her har jeg i hvert fald allerede været forbi flere gange…. Åh jeg drømmer om palmer og varme eller måske sne og bjerge…..

Det var alt hvad jeg lige havde at dele med jer idag, håber I kunne bruge det til noget….. Og så vil jeg bare ønske jer alle en rigtig dejlig weekend.

Igår fik vi juletræet ind, og idag pynter vi til jul…. Jeg lover at vise det hele frem i weekenden 🙂

HAPPY SHOPPING.

 

black-friday

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar