Mine piger Playmobil sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Sådan træner du din playmobil drage…

3. december 2017

Reklame – modtaget i gave

img_1397

Okay, vores nisse er flyttet ind, og han er nok startet lidt vildt ud, heldigvis ved jeg, at vores piger ville være præcis lige så glade for en blyant og et viskelæder til penalhuset, de har ikke sådan den der vilde forventning til, at næste søndag står der igen en pænt stor kasse ved nissedøren. Og det gør der heller ikke.

Vi besluttede simpelthen bare, at de skulle have den her drageserie nu, istedet for juleaften, på den måde ville den nemlig få meget mere koncentreret legetid, da den ikke ligesom skulle konkurrere med andre gaver. Vi modtog en masse fine sager fra Playmobil for nogle uger siden, du kan se det lige HER.

Og jeg skal love for, at der var stor glæde imorgen….. Vores nisse hedder NES, det gør den fordi, det er sådan Neel tror man staver til Nisse. Det synes jeg simpelthen er så sødt. På alle hendes tegninger af nisser står der så fint nedenunder “Nesfar” Nesmor” “Nes” (Neel) og “Nes”(Merle), da hun ikke helt har styr på lille- og storesøster på børneskrift endnu.

Nes havde derfor skrevet et lille brev, at han havde besluttet de skulle starte ud med ‘en stor fælles pakke idag, i anledning af 1. søndag i advent.

Neel har helt styr på hvad de hedder, hun har set serien på Netflix mange gange, “ejjj en katapult” råbte hun, da hun nåede til den kasse. “hvordan ved du hvad det er?” spurgte Merle dybt forundret, hun anede i hvert fald ikke hvad det hed….. Det er så sjovt, som børn adopterer begreber efter noget de ser. Hun havde også helt styr på hvem der var Astrid, Tandløs og Hikke…. Måske I har set det på min story.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg altså ikke kender helt så meget til den her serie på netflix, men man ved, når børnene har tjek på navnene, så er det et hit.

Hele formiddagen blev brugt på at samle, og lege…. Der gik 3-4 timer før vi overhovedet var i kontakt med dem igen, bortset lige fra når der skulle samles noget. Nogle gange skal der voksen kræfter til at presse samlingerne sammen, men ellers vil de helst klare det selv….

Vores søndag morgen lignede til forveksling d. 25 december, store kasser, indpakningspapir, børn der samler og leger…. Det er så hyggeligt i den her måned, jeg forstår slet ikke, at der allerede nu, kun er 3 uger til vi sidder ved julebordet og med levende lys på træet….

Hvis dit barn også har forelsket sig i den her serie, og ønsker den til jul, så kan jeg fortælle, at der findes 7 kasser i den her serie, og de er fordelt således:

 

Bersærk øen, koster – 938 kr. 

Dragos Skib – 338 kr.

Gobber med katapult – 98 kr.

Hikke og Tandløs – 263 kr.

Astrid og Stormflugt – 203 kr.

Drago og Thunderclaw – 203 kr.

Eret og ildsættet – 150 kr.

 

Alle kasser indholder de fineste detaljer, dragen tandløs kan lyse, der er faldlem i Bersærk øen, der kan kastes med sten i katapulten og så er der alverdens lækre detaljer med i det hele….. Jeg behøves vidst ikke sige det, men jeg ER bare fan af playmobil. Mine piger er meget begejstrede, så det kan virkelig anbefales.

 

Hvis I vil læse mere om serien, så kan i gøre det lige HER. 

 

Min søde blogveninde Michala har også blogget om serien, hvis I har lyst kan I se hendes indlæg om det lige HER.

 

 

Følgende billeder er fra vores 1. søndag i advent, fyldt med drager, julehygge og leg….. Håber jeres søndag også har været lige som I ønskede.

78b8ae4c-d7c0-4a05-8c37-af67b5f43ef2

cd35ad3e-d056-4b97-86aa-65f56cfe8a09

2e77ef4a-19ad-4e8e-be5b-1ec93ee19d6b

332a4956-abba-44ab-9986-b6a04dbbf98c

a3823bee-2b3d-4a90-869e-9944ba6b0252

f89c3ae6-998a-4b01-b6af-f7ea2d568e99

img_1397

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar