ferie Inspiration MIG Rejser tanker Uncategorized

Minder, mode og en pisse fed lejlighed…. I just love Carrie….

4. december 2017

img_6718

I skrivende stund kører afsnit 4 af sæson 5 på mit tv, jeg har set Sex & the City non stop i hver eneste alene moments jeg har haft de sidste par uger (heldigvis har jeg halvanden sæson foran mig endnu). Jeg ku sikkert også ha set den som julekalender på tv3, det plejer man i hvert fald, men jeg ku bare mærke, at det ikke helt var nok denne gang. Jeg havde lyst til mere, og ingen forstyrrende reklamer….

Et sidespring er, at jeg som tradtion ALTID ser Ringenenes Herre og Hobitten i juleferien, og det SKAL være med reklamer. Der er noget velkendt og rigtigt i at se den der midt i juleferien, sammen med resten af Danmark… Det elsker jeg bare….

Men tilbage til dagens indlæg, som handler om min yndlings Carrie Bradshaw, om hvor stort det faktisk var for mig, et besøge lidt præcis “hendes” gade da vi var i New York for nogle måneder siden.

Jeg så den første gang da den kørte i TV for en del år siden, et nyt afsnit hver torsdag. Jeg kan huske, at man fra ca. midt sæson 4 ikke længere så World Trade tårnene i introen, fordi de simpelthen ikke var der mere. Samtidig har jeg bare altid elsket New York og så ELSKER jeg stilen som Carrie har i serien. Jeg er med på, at det aldrig er en prisklasse jeg kommer til at shoppe i, men jeg drages mod farverne, flæserne og den vilde sammensætning af mønstre, det har jeg altid gjort. Og så har jeg faktisk læst, at det tylskirt som hun har på i introen, det blev fundet i en rodekasse til ganske få dollars. Tør slet ikke tænke på hvad et er værd idag….

Nu hvor jeg er igang med den igen, så kan jeg afsløre, at Jesper tydeligvis også sammenlagt efterhånden har set alle afsnit. Jeg grinede en del da han for et par dagen siden, kommer ind og sidder i sofaen mens der kører et afsnit. Og selv jeg kunne ikke huske præcis hvad der lige skete, men det kunne han. Det var noget med en mand der havde special needs…. ha ha. Det synes jeg var ret funny.

Og mon ikke mænd i virkeligheden kan lære en del om os kvinder, hvis de gad se et par afsnit.

Hvor om alt er, så opdager jeg virkelig hendes lejlighed denne gang, jeg er så vild med den måde “Carrie” bor på. Jeg har googlet midt lidt frem til forskellige fotos fra lejligheden, men der er selvfølgelig virkelig mange afsnit som foregår der, og jeg er så begejstret. Træet (som er min drevne interesse) de mørke farver, farverne på tæpper, billederne i ramme, væggene i mørke lækre farver, faktisk i sæson 5 er der malet en lyserød væg også, jeg føler mig 100% hjemme….

Jeg fik bare sådan en lyst til at dele det med jer, for jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste der er vild med det.

De to film der kom efterfølgende er jeg så knap så begejstret for, altså jeg har selvfølgelig set dem begge i biografen og flere gange her hjemme, og jeg blev også ret træt af det, da jeg hørte at de alligevel droppede at lave en 3’er, fordi “Samantha” desværre ville have for meget i løn. Jeg ville helt 100 ha set den mange gange også. Men deres bopæl, deres tøj og deres generelle levefacon, den kammer fuldstændig over i filmene, hvor jeg stadig til dels finder den noget mere nede på jorden i serien.

Anyway, I kan nok godt forstå, hvor stort det var, at slentre rundt i Greenwich Village, stå der, lige præcis ved hoveddøren, og flagre med en kjole ude midt på gaden….. Pigerne spørg ofte, skal vi nogensinde til New York igen, og ja, det skal vi helt sikkert. Vi skal bare lige spare sammen igen…. But we are in love with the city….. Just as much as Carrie 🙂

Er der andre end mig, der har sådan en speciel følelse omkring den her serie?

img_1347

img_1335

img_1336

img_1337

img_1338

img_1339

img_1340

img_1341

img_1342

img_1343

img_1344

img_1345

img_1346

8cdbac61-a629-4510-8eb2-093b7822fa25

Billederne af Carrie og lejligheden er fundet på Google

 • Reply
  Laura
  4. december 2017 at 19:37

  Ååååh!! Jeg elsker, at du skriver det her indlæg!!! Jeg har netop afsluttet serien endnu engang for et par uger siden, og kan også bare se den igen og igen og igen… Feel like I really know these girls!! 😝 Og sjovt du nævner det med din mand – min egen kæreste har også kigget et par gange med store øjne grundet voldsomme stønnelyde fra TV’et..

  • Reply
   Louise
   4. december 2017 at 19:59

   Ha ha…. Ja der er pænt mange lyde i den serie, nogen gange ved jeg heller ikke helt om jeg lige skal slukke når pigerne er i nærheden 🙂 Men hvor er den bare skøn, jeg kan 100% sige, det er den aller bedste tøse serie der findes, uden undtagelse…. Jeg elsker den 🙂 og New York

 • Reply
  Katrine
  4. december 2017 at 19:40

  JAAAAA!!!

  Jeg har det fuldstændigt som dig ♥️♥️♥️
  Jeg har stået og gået på selv samme trappe og gade – og elsket hvert minut af det 😍👏🏼

  • Reply
   Louise
   4. december 2017 at 19:59

   Hej Katrine

   Ja det er bare lidt stort når man er Carrie fan, det kan ikke rigtig forklares…. Men vi er vel en lille smule Carrie by heart alle sammen, ik 🙂

 • Reply
  Anne
  4. december 2017 at 20:26

  Uh jeg er også i gang med serien, for Gud ved hvilken gang. Og jeg elsker den mere og mere for hver gang. Jeg deler ikke samme stil som Carrie, men jeg syntes hun er den mest fantastiske og inspirerede kvinde. Vi tager til New York næste år og jeg skal med garanti forbi trappen og glæder mig til at opleve magien

  • Reply
   Louise
   5. december 2017 at 7:51

   Åh du er heldig, New York er så fantastisk, jeg har selv været der 4 gange, og jeg får aldrig nok…. Man vil faktisk bare ha mere…. Man kan godt forstå de er “forelsket i byen”. 🙂

 • Reply
  Christine
  5. december 2017 at 8:15

  Hvor sjovt 😊 Er også igang med serien pt og har det på præcis samme måde. Elsker den lille New Yorkr hule Carrie bor i, farverne, den uhøjtidelige indretning osv… Det er inspirerende 👏🏼 Vi besøgte NY for første gang for 3 år siden – også Carries lejlighed selvfølgelig – og har planlagt den næste tur til næste år. Næste gang skal vores døtre med 😊 Den ældste skal konfirmeres og hendes største ønske er at komme til NY.

  • Reply
   Louise
   5. december 2017 at 9:17

   Jeg forstår så meget din datter, det blir en kæmpe oplevelse for hende, men det ved du jo 🙂 Byen er magisk og serien er bare med til at fremelske den følelse :-9 Selvom den også er ved at være gammel, det kan man godt mærke når man ser den 🙂

 • Reply
  Mariannne
  5. december 2017 at 20:52

  Ja, jeg har det på præcis samme måde! Er også i gang med at se serien igen, jeg bliver aldrig nogensinde træt af den. Min mand kender også alle afsnit 😂 Da min mand friede til mig, var det faktisk på trappestenen lige ved siden af Carries, det er ret specielt lige at få et glimt af den, når man sidder og ser serien ❤️ NY er en fantastisk by, virkelig boede der i 6 måneder i 2010 og har nogle af de bedste minder derfra. Vil boede også i West Village, det er bare et helt særligt sted. Kan godt forstå, at I gerne vil tilbage 😍

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar