boligindretning Hjem Inspiration mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

One Ring to rule them all…..Min nye lampe…..

26. december 2017

Sponsoreret af Andlight

21684274-9f9e-4dc8-b0a1-9c8cac374669

Måske er jeg lige en anelse FOR inspireret af mit TV i dagens indlæg, men som jeg skrev tidligere, så hører det sig traditionen til, at jeg skal se Ringenes Herre på TV3 i juledagene, jeg skal se dem med reklamer og det hele, sådan føles det HELT rigtigt….

Og når jeg nu er sådan ret in the RING’ ish…. Så kunne det næsten ikke siges bedre.

Min nye lampe, som jeg nævnte forleden, har jeg nemlig nu endelig fået plads til at kunne vise jer. Julen er afmonteret, der er kommet luft i huset igen, og mine julegaver har fundet vej rundt i huset…. Lampen her er dog ikke en julegave, men det føles næsten sådan, fordi jeg modtog den d. 22 december, og ikke har fået den sat frem før idag.

Jeg er helt helt tosset med den, den passer perfekt ind i vores stue, både farven, designet, alt er lige mig….. Jeg er helt høj over den….

Lampen er fra Artemide, og kan findes hos Andlight. Måske er du allerede stødt på denne shop, enten på instagram, facebook eller andre steder online, men hvis ikke, så er du simpelthen nødt til lige at slå et smut forbi.

Jeg får virkelig mange spørgsmål på hvor mine lamper er fra, og jeg må bare sige, de kan næsten findes hver og ‘en her inde hos dem. Jeg var lykkelig da jeg fandt dem for noget tid siden, for jeg er ikke altid såååå go til at huske navne på designer brands, men nu kan jeg til enhver tid bare send folk videre til Andlight, for de har det hele.

I andledning af dagens indlæg, så har jeg selvfølgelig fundet frem til navnene på et par stykker af de lamper vi har, og links til dem, så du ikke skal sidde og lede…. haha…..

planet-indian-red-1-p

Planet Lamp, fra please wait to be seated

 

ic-s1-messing-p

Flos Pendel i messing (den lille)

globe-lille-p

Verne Panton Globe (den lille)

restart-milano-vaeglampe-kort-messing-p

Restart Milano Væglampe messing

Dette er selvsagt nogle af mine favoritter, nogle lidt specielle lamper allesammen, du ser dem måske ikke i et hvert hjem, men jeg har altid haft en svaghed for lamper, de kan noget helt særligt for et rum, og jeg forelsker mig meget ofte i lamper. Jeg har derfor også haft en del udskiftning i lamper over spisebordet over årene, for jeg er simpelthen nødt til  nogle gange at prøve en ny smuk lampe af.

Men seneste smukke lampe i stuen, er altså den røde RING fra Artemide, den er vidunderlig, og giver et ret lækkert lys i stuen. Det var lidt svært for mig at fange den med lys, i det her mørke mørke vejr, men jeg håber alligevel, at i med nedenstående fotos, kan få en fornemmelse af lampen og dens virke her i stuen.

Andlight har et kæmpe udvalg af brands – både de store og veletablerede som GUBI, MENU, FLOS og &tradition, men også mindre og unikke brands som Please Wait to be Seated, Anour og RestartMilano. Du kan se hele deres udvalget af Brands lige her, under fanden Producenter, der er helt sikkert oget for en hver smag! Og ALTID fri fragt 🙂

Og må jeg bare sige, du skal lige holde øje med bloggen her, for der kommer bestemt noget der er værd at vente på, om et par uger….

Fortsæt rigtig dejlig juleferie til jer alle…..

8d3362f5-b631-4695-82a5-87bdefe1bebf

21d5625d-cfd8-409a-8434-030bd80f50ae

44bb690a-8f19-4d4e-8976-092d5e8103a3

61bc478f-fb94-4737-9770-853133336b8c

56339e8f-ae7a-4d82-96c6-e4dbdb9aafb4

 

 • Reply
  Rikke
  12. januar 2018 at 17:13

  Hvor er spise bordet fra? Det runde såøøø flot

  • Reply
   Mortilmernee
   14. januar 2018 at 15:45

   Tusind tak, det er fra Via cph 🙂

 • Reply
  Invester i designer lamper og invester i fremtiden - Brugtguldogsoelv
  1. februar 2018 at 13:12

  […] Designer lamper er altså en fryd for øjet, og i det lange løb også for pengepungen. De sidste udsagn kan nok virke meget mærkeligt når man står nede i butikken, og skal lægge, hvad der synes som et næsten svimlende beløb for en enkelt lampe. Men det giver faktisk mening. For når man først har betalt pengene, så tjener de langsomt sig selv ind igen. Dette gør de for eksempel ved, at man ikke er nødt til at gå ud og købe en ny lampe efter to år. Det gør de også ved, at de ikke taber værdi efterhånden som tiden går. Gode designer lamper er således lette at sælge videre igen. […]

  • Reply
   Mortilmernee
   2. februar 2018 at 10:46

   Jeg kunne ikke selv ha sagt det bedre 🙂

   Rigtig go weekend

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar