boligindretning Børneværelser Fødselsdag Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration mortilmernee.dk Neel Playmobil sponsorerede indlæg

Gaver til en på 7 år….. Og drømmen af et dollhouse…..

7. januar 2018

Indeholder reklame for Playmobil

I er simpelthen så mange der har spurgt til, hvad sådan en 7 årig pige har ønsket sig….. Og jeg må også sige, at jeg hvert år har tænkt, hvad ønsker hun sig dog, så tæt på julen. Men det har ALDRIG været et problem for Neel at ønske sig noget, hun ELSKER legetøj…. Og hun ELSKER store kasser…. Nogen gange, så vælger hun udelukkende en ting pga. kassens volume. Jeg tror det er noget med at være barn, for sådan tror jeg også lidt jeg selv havde det en gang, indtil man ligesom for forståelse for, at indhold og størrelse ikke altid går hånd i hånd…..

Jeg havde dog skrevet for et par indlæg siden, da jeg skrev sidst om Playmobil, at det vidste jeg hun ønskede sig en del af, og jeg var så heldig, at hele det her smukke brullupstema, faktisk var en del af hendes ønskeseddel, og som vi har samarbejdet med Playmobil omkring…. Men hun havde også ønsket deres dollhouse noget så brændende, og så ønskede hun sig Barbie og Kalaha. I år fik hun faktisk stort set alt hvad hun ønskede sig, bryllupstemaet fik Merle også lidt af, sådan en lille sidegave til hende, så de havde noget fælles at lege med om eftermiddagen, vi ved jo godt, hvordan børn godt kan synes eftermiddagen indtil gæsterne kommer er reeeeeeet lang.

Af os fik hun det smukke hus og en Barbie, I er mange der skrev til mig omkring det på Instagram, og jeg må bare sige, det er mindst lige så smukt IRL, som det er her på billederne og på kassen. HOLD NU K…. hvor er det fint. Jeg ønskede mig det selv som barn, den gang var det bare brunt, og var lidt mere oldfashion i stilen, det her er mere nutidigt og moderne i stilen og værelserne man kan købe til.

Af mine forældre fik hun så faktisk alle rummene og af Tante Jane fik hun Kalaha…. Og billedet øverst viser, hvor stor begejstring, der virkelig var for at pakke gaverne op 🙂

Måske var hun en anelse forkælet denne fødselsdag, det var Merle også på hendes, jeg ved ikke om man kan forklare det lidt med, at vores familie er MEGET lille, vi er dem i hører om her, for i 2017 blev vi en mindre, min lille mormor gik bort, og hun plejede jo også, at være en stor del af vores fødselsdage…. Så måske kompenserer man lidt for det, for hendes fravær, fordi hun faktisk mangler en del. Jeg ved det ikke…. I hvert fald, så har de fået nogle virkelig fine sager, og når man har 2 børn som os, der stadig ELSKER at lege med legetøj, så gider man faktisk også godt at købe det til dem.

Men lad mig vise jer de fine sager fra Playmobil….

På billederne her over ses følgende pakker:

Brullupsshop – 499 kr

Bryllupsseremoni – 149 kr.

Brullupsfotograf – 99 kr.

Bryllupsreception – 349 kr.

Brullupslimosine – 329 kr.

Hele brullupstemaet kan du læse meget mere om HER.

Det helt vidunderlige Dollhouse og alle dets rum kan du se en masse om HER.

Og så er der billeder herunder, af huset og dets mange fine rum :-)…. Og så er der vidst også lige et bryllupspar på besøg 🙂 Nederste foto minder mig lidt om Pretty Woman, jeg synes det ligner Richard Gere der kommer “ridende” i sin hvide limousine  for at redde den smukke prinsesse Vivian….. Pigerne har naturligvis aldrig set den film, men for mig, der var det foto et mindre flashback til den gang hvor jeg ikke behøvede at “holde mig godt” på trods af min alder….. Hvis ikke du lige fangede den her kommentar, så læs starten på indlægget HER.

Sidst men ikke mindst, så er I også nogle der spørg, hvor i alverden vi opbevarer alle de her legesager. Og det kan jeg godt forstå i spørg om, for det fylder da en del…. Men pigerne har nogle ret store værelser, og jeg synes, at den her slags legetøj er så fint, at det sagtens kan fungere som en del af indretningen….. Hvor om alt er, så kan vi selvfølgelig ikke ha alle de her temaer, slotte og bondegårde stående fremme altid, så pigerne har faktisk også et stort legerum i kælderen, som lige nu bærer stort præg af masser af leg med Barbie og Playmobil…. Der er ligeledes en stor hems på Neels værelse, hvor der også står fine sager oppe. Så vi er heldige, rent pladsmæssigt…..

Men nu ikke flere ønsker og gaver lige foreløbig….. Nu skal der bare leges med alle jule- og fødselsdagsgaverne.

Rigtig dejlig uge til jer alle.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar