boligindretning Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration mortilmernee.dk Rabatkoder sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler tendenser

8 lamper jeg elsker, en konkurrence & en rabatkode…..

15. januar 2018

Sponsoreret af Andlight.dk

1: Væglampe Restart Milano , 2: Rød bordlampe fra Artemide , 3: Væglampe fra Designbyus,  4: Messing bordlampe fra Flos,  5: Væglampe fra Pleasewaittobeseated,  6: Loftslampe fra Tom Rossau,  7: Bordlampe fra Designbyus,  8: Pendel i Messing fra Anour

Den ene vidunderlige lampe efter den anden, den har collage er simpelthen så lækker, ifølge mig i hvert fald. Lyserød, messing, skævhed og fabelagtigt design, jeg er tosset med dem alle. Et par stykker af dem er jeg så heldig at jeg allerede har, men der er også et par stykker af dem, som i den grad står på min ønskeseddel.

Alle lamper er funde hos Andlight, jeg skrev om dem lige før nytåret, en shop, som jeg er stor fan af, og som jeg finder meget inspiration hos. De er ret gode til at tage spændende nyheder ind, også inden de rammer medierne og virkelig får fart. Det synes jeg er super fedt, på den måde kan være med til at starte en trend istedet for at hoppe med på en, hvis det gir mening 🙂

Min senest ankomne lampe, det er jo den skønne røde bordlampe fra Artemide. Den er jeg godt nok glad for, og alle der kommer i vores hjem, de stopper virkelig op, og kigger på den, det er en lampe man ikke lige har set før, den er ikke ret stor, men den kan bare SÅ meget og så giver den et fantastisk lys her i stuen.

I har sikkert læst, at der er en konkurrence koblet op på indlægget her, og det er der også, man kan nemlig vinde den her smukke lampe. Det er godt nok ikke lige her du kan vinde den, men ovre på Andlights egen facebook, du kan hoppe direkte over til konkurrencen lige HER.

Konkurrencen er startet idag, og kører en uge frem, så der er go mulighed for at nå at være med….

Her i huset har vi flere favoritter, som også forhandles hos Andlight 

Andligth har et kæmpe udvalg af brands – både de store og veletablerede som GUBI, MENU, FLOS og &tradition, men også mindre og unikke brands som Please Wait to be Seated, Anour og RestartMilano. Du kan se hele deres udvalget af Brands lige her, under fanden Producenter, der er helt sikkert oget for en hver smag! Og ALTID fri fragt ?

Over spisebordet har vi globe pendel fra Panton, og på væggen, den vidunderlige planetlamp fra PleaseWaittobeseated, to lamper, som jeg også er ekstremt glad for. Jeg har haft dem begge et par år nu, og jeg er ikke i nærheden af at være træt af de, tvært imod, så synes jeg faktisk de passer bedre og bedre ind hos os. Specielt globen, den står super flot til vores nye billedvæg.

Nå, men I er vel også spændt på at høre om den der rabatkode, hvis man nu ikke lige tør satse på at man vinder den røde bordlampe, eller hvis man har kig på en anden vidunderlig lampe fra deres store udvalg, så har jeg fået lov til at give en helt personlig rabatkode til jer, mine læsere. Den er gældende fra idag, og en uge frem, så der når liiiige at komme børnepenge, hvis du måske går og venter lidt på dem… ha ha.

Rabatkoden er

“mortilmernee15” med små bogstaver, og den giver 15% på shoppen i hele den her uge.

( med undtagelse af i forvejen nedsatte produkter samt Philips )

 

Hvad mere er der at sige idag, jeg håber I kan bruge den fine rabatkode, og at der nu er mulighed for at købe den lampe man måske har gået og drømt om et stykke tid 🙂 Ha en rigtig dejlig aften 🙂

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar