boligindretning ferie Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration Malede vægge mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Flere forårsfornemmelser…

17. januar 2018

Billedet her over er mit absolutte yndlingsspot i huset i øjeblikket, hver aften når jeg går i seng, så kigger jeg herud igennem og tænker….iiihhhhh hvor er det fint. Jeg er så vild med de farver der er lige her, de gør mig glad helt ned i maven.

Måske er der lige en snert af overbeslysning på billedet, men igen, det her mørke vinterlys, det er så svært at gøre godt med, så et filter og lidt belysning er man simpelthen nødt til at smide over…. Jeg er dog ret sikker på, at I sagtens kan fornemme det alligevel 🙂

Det smukke gule sengetøj er jeg også lidt nødt til at nævne, det matcher fuldstændig vores nymalede gule væg. det er så lækkert og så blødt og så smæk fyldt med sol og forår. Sengetøjet kan du meget snart erhverve dig, det forhandles nemlig i en shop, som står til åbning liiiige om lidt. Webshoppen kommer til at hedde Studio Feder, måske synes du det virker bekendt, fordi du følger hende på Instagram, og til dig der har det sådan, ja så er det nemlig Sascha bag profilen, som nu åbner sin egen shop. Du kan følge med på Instagram lige HER  indtil webshoppen åbner helt op lige HER. Jeg er fan af hendes univers, og har været det længe… Men de sneak peaks jeg allerede har set, så tegner det ret godt for den her shop 🙂

Nå, det var et sidespring, jeg har nemlig også opdateret billedvæggen lidt igen. Der er flyttet et lille et mere ind på den store, og så fandt jeg to helt “nye” i genbrugen igår. Det første min mor sagde var “det ligner fuldstændig mormor og morfars hjem i det hjørne”…. For nogen, ville denne kommentar nok være en fornærmelse, for mig en der gjorde mig rigtig glad. I der har fuldt med længe ved, hvor stor betydning min mormor og morfar har haft for mig, og deres hjem til stor stor inspiration. Dermed ikke sagt, at vi overhovedet bor ens, men lige den her vinkel, hvor man kun ser de to “nye” billeder, der kunne det minde lidt det. Set som helhed, med hele væggen, så giver de et rigtig godt modspil. Jeg havde faktisk tænkt, at jeg ikke ville hænge billeder på den her side af døren, jeg holder ret meget af rene flader, men på en eller anden måde, så hygger det bare ret meget, så nu hænger de her, og jeg er super glad for dem.

Og til info, så er det IKKE sollys der fra vinduet, det er bare en lampe der står tændt, det gør den hele dagen i øjeblikket, det snyder øjnene lidt, og bringer et godt lys ind i køkkenet 🙂

Hey….. Og så har jeg forresten en lille rejseartikel hos børn i byen idag, tips og ideer til at rejse med børn, åh det var dejligt at svare på de spørgsmål, jeg elsker rejser, at se tilbage og tænke på nye… Hvis I har lyst til at læse den, så kan i gøre det lige HER.

Rigtig go aften til jer 🙂

 • Reply
  Liv
  18. januar 2018 at 11:22

  Åh der må man da også kunne ligge LÆNGE 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   18. januar 2018 at 12:36

   meeeeeeget længe 🙂

 • Reply
  Susanne Ragus
  24. november 2018 at 19:36

  Ku så godt tænke mig at høre hvor du har fundet billedet med den pink hånd ?

  • Reply
   Mortilmernee
   24. november 2018 at 20:51

   Den er fra can store i København, af Stine Aalykke

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar