familie ferie Fødselsdag Hjem MIG Mine piger mortilmernee.dk naturen Oplevelser sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler Traveltip

Om at elske og “frygte” det vi skal……

21. januar 2018

Indeholder reklame da vi er inviteret på pressetur

Først, tusind tusind tak for alle jeres søde beskeder vedr. mit seneste indlæg, og hvor er det sjovt, som det der gamle husmoderråd med eddike bare stadig holder. I var simpelthen så mange der anbefalede mig det. Jeg kendte det godt, og vi havde derfor mange skåle med eddike stående et par dage. De sidste par dage har selvsagt gået med ret meget udluftning, og huset er nu næsten fri for røglugt. Heldigvis for det.

Og sikke en weekend, det har været sådan en – vi ses når vi ses – agtig weekend. Merle har været på overnatning med sit springhold, Neel var på springtur til Århus – hvor Jesper var med som hjælper-. Min mor havde fødselsdag igår, men grundet al det her gymnastik, så valgte vi at fejre det hos os idag med brunch. Jeg fik en kommentar på Instagram i formiddags “I bestiller da ikke andet end af holde fødselsdage” stod der, og nej, liiiige her i den sidste tid har der været ret meget fødselsdagsfejring. Og faktisk, hvis min farmor havde levet, så havde vi også fejret hende d. 18 januar. Men man kan nu en gang jo ikke gøre for, hvornår man er født, og vi har altså 3 fødselsdage indenfor ret kort tid. Nu går der lang tid, den næste er nemlig min, og den ligger først i juli. Lige midt i vores sommerferie faktisk, og den har vi lige præcis booket idag – den hører I mere om en anden dag.

Lad mig vise jer er par fødselsdagsfotos inden jeg kommer til det, som hele indlægget egentlig handler om.

I den her uge skete der nemlig også noget helt fantastisk, pludselig glemte jeg alt om røg og brand og udluftning, for der er nemlig sket det, at vi er inviteret på skiferie igen…. JUBIIIIIIIIIIIII……. Det er en af de der mails man læser et par gange, mærker suget i maven, læser igen, inden jeg lige ringer til Jesper og fortæller det. SHit han blev glad og pigerne vanvittig glade, vi har ikke været afsted siden Trysil i Norge for 2 år siden, og vi har snakket om det lige siden.

Den tur var vores første på ski som familie, pigernes og min aller første oplevelse med de berømte brædder under fødderne. Pigerne tog dem til sig, som om de nærmest var født med dem. Mig, not so much…. Jeg var mildest talt skide bange det meste af tiden. Men jeg valgte at tage tyren ved hornene og ud på de norske fjelde med mig….. Nogen gange sad jeg bare og nød naturen, fordi jeg ganske enkelt forsinkede de andre lidt for meget, nogen gange tog vi nogle ruter, hvor jeg i 100 % pizza stilling kunne være med hele vejen ned.

Sådan bliver det med garanti igen, men jeg glæder mig, helt ind i hjertet. Jeg glæder mig til at se min mand i sit es, mine piger suse ned at sneen og til at nyde den helt ekstremt storslåede norske natur.

Denne gang skal vi være i Hovden, på skistedet Hovden Restort, det ser ud til at være et helt vildt hyggeligt sted. Helt perfekt til os, som familie, der ikke er garvede skiløbere, men alligevel med mand og børn som har mod på en masse og med mig, som bare gerne vil nyde det hele, med og uden ski.

På Resortet findes der både skøjtebane og badeland, der er sågar mulighed for kaneture, jeg er sikker på vi skal prøve noget af det der oppe. Pigerne skal også på skiskole den første dag, for lige at få fornemmelsen helt tilbage, Jesper og jeg vil forsøger os med langrend imens. Vi skal afsted i uge 10, hvor der stadig er masser af sne og kulde i Norge, Hovden er nemlig et af de steder i Norge, hvor der er snegaranti aller længst, jeg mener de har åbent helt frem til uge 15. Det er vildt nok. Men fedt for skifolk, at muligheden er der så længe, og fedt for os her i Danmark, hvor der ikke er så langt….

Nedenstående billede er mig for 2 år siden, på toppen af fjeldet, i skiudstyr for aller første gang….  Næste foto er pigerne i en lille pause med boller og juice. Lige præcis 2 stunder, som jeg ser vanvittig meget frem til, at sidde der med den udsigt, det er en følelse af frihed der er svær at beskrive… Omend også noget jeg ser frem til, med en smule frygt i maven, jeg er på udebane her, det lover jeg jer… Men nogen gange er det også fedt at udfordre sig selv, og den her mulighed, den var jeg ikke 2 sekunder om at gribe…. Nu kan den der uge 10 bare godt se at komme…

Hvis I har været på det her sted, eller har fifs og ideer til os på ski, så vil jeg super gerne høre det fra jer.

Håber I alle har haft en dejlig weekend 🙂

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar