Ikke-kategoriseret MIG mortilmernee.dk

Det vidste du helt sikkert ikke om mig….

24. januar 2018

Jeg fornemmer en lille trend, at offentliggøre lidt om sig selv. 10 ting man ikke skriver om normalt.

Jeg har gået lidt og tænkt, sku jeg hoppe med på den, eller skulle jeg gemme mine egne hemmeligheder…. Jeg besluttede, at det var sjovt at prøve skrive dem ned, så kunne jeg altid vurdere, om de skulle udgives. Det blev de så idag :-: 🙂

 1. Som barn ELSKEDE jeg alt hvad det glimtede og skinnede, mine forældre har slæbt mig væk fra alverdens souvenirshops på alle vores ferier, fordi jeg bare ikke kunne få nok af de der “krystal” lignende små glasfigurer. Jeg tror stadig jeg har en snert af det….
 2. Jeg har stort set gemt alt mit legetøj, alle mine dagbøger, små penalhuse og punge, små sedler og sjove ophæng. Stort set ALT.
 3. Jeg ser ALT hvad jeg kan komme til at Real American Crime, Jesper er faktisk bange for, at jeg snart kan begå det perfekte mord…. Jeg kan ikke forklare hvad det er, men jeg finder det vanvittig spændende.
 4. Apropos nr. 3, så er jeg meget mørkeræd, jeg tjekker altid bruseforhæng på badeværelser, jeg løber tit hurtigt op fra kælderen fordi jeg tror noget er efter mig.
 5. Jeg kan IKKE være i et rum, hvor en dør står således den “peger” på mig…. ved ik hvad det er, men det duer ikke for mig.
 6. Jeg har en veninde der snakker med ånder, og jeg har insisteret på IKKE at vide, om der bor et spøgelse hos os, alligevel føler jeg hver nat når jeg er oppe og tisse (ja, jeg er kommet i den alder) at der står en skikkelse og kigger på mig fra terrassen.
 7. Jeg burde nok ikke se så meget crime, kan jeg læse ud af mine punkter….
 8. Jeg bærer nag, meget længe, det er skidt hvis man træder mig over tæerne, for jeg har ekstremt svært ved at komme over det.
 9. Jeg er 100% B-menneske, jeg ligner et dovendyr indtil middag hver eneste dag…. Undtagen i ferien, der lever jeg i en rytme der passer på mig.
 10. Bruger i en alder af 38 stadig ikke make up, er for det meste stolt af det, men ser mig i spejlet og tænker alligevel, at det nok snart er tid, medmindre den der dovendyrsstatus skal fortsætte endnu længere op af dagen 🙂

 

Ha, det var nu alligevel meget sjovt at skrive dem, håber ikke I blev alt for skræmt…..

 

 

 

 

 

 

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  24. januar 2018 at 20:45

  Jeg var også fan af alle slags fine sten, glimtesten, som vi kaldte dem – både dem hul-sten og strandskaller, var en magnet på mig og er det stadig på stranden??.

  – A

  • Reply
   Mortilmernee
   24. januar 2018 at 21:01

   Ja det er sjovt, jeg er også stadig vild med glitter og glimmer, hvilket vores fødselsdage nok i virkeligheden afspejler meget godt 🙂

 • Reply
  Caroline
  24. januar 2018 at 22:29

  Haha åh det var nogle gode punkter! Jeg har det på præcis samme måde som dig med punkt 3 og 4, haha. Og jeg er vild med punkt 7 ??

  • Reply
   Mortilmernee
   25. januar 2018 at 7:23

   haha…. ja men hva pokker er det for noget, at man sådan drages mod der der Uhygge….. jeg ved ikke hvad det er… Og ps, jeg krydser fingre for vurderingen på drømmelejligheden 🙂

 • Reply
  Anja
  25. januar 2018 at 19:58

  Je suis nr 4! Og elsker gysere og krimi. Jeg er altid mere bange for mørket når jeg er hjemme på Bornholm – der er altså bare mørkere på landet og i småbyer. Det er aldrig rigtig mørkt i Kbh 😉
  Nå, men you are not alone. Kh Anja fra Normas/Heidi & Bjarne?

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar