Ambassadørskab Børneværelser Hjem MIG min uforbeholdne mening Mine piger mortilmernee.dk Playmobil

Stolt ambassadør, det er lige hvad jeg er :-)

25. januar 2018

Sponsoreret af Playmobil

Okay, nostalgien vil ingen ende tage, og hvor var det dog vidunderlig, at modtage ovenstående foto fra min mor her til aften. Billedet er mig, ca. 9 år gammel, juleaften, jeg pakker en bondegård op fra Playmobil, som jeg havde ønsket mig helt vildt 🙂

Jeg har de seneste måneder blogget mere og mere om playmobil, det er nok ikke gået nogens næse forbi. Jeg har altid været stor fan, men har selvfølgelig ikke haft dem i tankerne siden jeg var barn…. Der har været en del år, hvor de ikke lige har figureret som en prioritet, det var noget med teenageår osv…. Men pludselig, så fik man sit eget hus, dermed også opbevaringsplads, og alt det legetøj jeg omtalte igår, det mente mine forældre nu, at vi godt selv kunne finde plads til. Bare det at få det udleveret i sin tid, åh det var hyggeligt, alt var pakket sirligt ned, som om jeg lige havde pakket det væk, klar til en ny leg. Men pludselig kom der bare en dag, hvor det var sidste dag jeg legede med det, og jeg begyndte at få andre interesser…. Men aldrig om jeg kunne drømme om at smide det væk.

I vores kælder har derfor stået 2 store sække med playmobil i en del år, også ovennævnte bondegård…. Og for et par år siden, fik mine piger ENDELIG øjnene op for det vidunderlige legetøj. I mine øjne er det noget af absolut bedste legetøj der findes. Det har forandret sig med årene, kvaliteten er blevet bedre, figurerne meget mere detaljerede og selve samlingerne af de store ting, de holder ganske enkelt meget bedre…. Men fantasien, legen og det fine design, det er fuldstændig det samme…. Jeg oplever at pigerne her i huset bruger timevis på det. De har mange forskellige lege, der er både det helt gængse mor, far og børn. Der er noget med feer og drager, der er noget med sygepleje og der er noget med køer og heste… Der er plads til det hele, uanset om man er pige eller dreng. Her har vi selvsagt næsten kun pigetemaer, men der findes også oceaner at fede sager til drenge.

Jeg har her i 2018, indgået en ambassadør samarbarbejde med Playmobil. Og det er jeg ganske enkelt helt vildt stolt af. Det siger nok lidt sig selv, når man gennem hele livet, har haft det som stor prioritet til egen leg. Nu har jeg fået mulighed for at sende al min begejstring ud til jer, og jeg håber I vil tage godt imod det. Jeg lover jer, det her er virkelig kvalitetslegetøj, smæk fyldt med muligheder for at lade fantasien tage over.

 

Mig og min smukke mor på juleaften 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar