MIG mortilmernee.dk tanker

Kan man impulskøbe en bil ?……

2. februar 2018

Svaret er, ja det kan man så godt…. Det her er hverken clickbait overskrift, snyd, eller sponsoreret…. Vi har simpelthen, helt uventet og ret impuls agtigt, købt en ny bil.

Sagen er den, at vi havde snakket om, at vi godt ville begynde, at kigge efter ny bil her i foråret, det skyldes, at vi har arrangeret vores billån således, at vores bil værdimæssigt, svarer overens med lånet efter ca. 3-4 år. Vi var ved at være der, og synes derfor godt vi kunne stikke en føler ud.

Vi ELSKER vores Ford Focus, så derfor ringede Jesper til en sælger ved Ford, til ham der solgte os den vi har nu, bare lige for at høre, hvordan det så ud med lånet og hans udbud af biler her i foråret.

Det gør han onsdag formiddag, og selvsamme formiddag, vender sælger tilbage, at han simpelthen havde en bil, han lige måtte vise os…. Så da Jesper havde fri fra arbejde, så drønede vi mod Fyn, hvor vi handlede bil sidst…. Vi tog en tur i bilen, og selvom jeg er pige, så kunne jeg godt se, at den her bil var noget så fin…. Så mange ting der sker rent udstyrsmæssigt bare på 3 år. Mange ting der “bare” er standard inventar nu, contra dengang…. Fx sådan noget som fartpilot. Nu hvor vi de sidste par år har kørt på en del ferier, der har Jesper drømt om fartpilot mange gange, og det var der så bare i den her bil….

Det er den samme bil, en ny udgave af Ford Focus stationcar. Bare lige 3 år nyere…..  I løbet af en time havde vi aftalt pris for den gamle, pris på den nye, og vi skal allerede hente den på tirsdag….

Det var simpelthen vildt, og meget meget uventet, det havde vi på ingen måde regnet med……. Men der var bilen og tilbuddet, så det var om at slå til.

Jeg har ikke en gang et billede jeg kan vise jer, for det var mørkt da vi ramte forhandleren…. Men den blev kørt ind til skue så vi rigtigt kunne se den…. Men efter prøveturen var den våd, og blev ude, og jeg glemte alt om et foto…. For de fleste er der nok heller ikke den store forskel, for den er sort som den gamle…. Men for os, kæmpe stor fornyelse 🙂

Så nu, når vi om små 4 uger triller mod Norge, så er det med helt nye hjul på vejen og fartpilot…. IHHH det glæder vi os til.

Jeg har faktisk lavet et sponsoreret indlæg for Ford en gang, det fik jeg lige lyst til at gense, der er en virkelig fin video, hvis I har lyst, så kan I se den lige HER.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar