boligindretning Børneværelser forandringer Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration Malede vægge Mine piger mortilmernee.dk Neel steder jeg anbefaler tendenser

Nye børneværelser VOL 1. – Neels værelse

7. februar 2018

Endelig er jeg klar til at præsentere pigernes nye værelser for jer…. I mit første indlæg vil jeg vise jer Neels nye rum. Gulvet har i selvfølgelig set, men nu er det helt møbleret, og klar, og hun har allerede sovet her inde i 3 dage. De sidste par dage har det bare været fyldt op med Merles ting, mens gulvet blev malet hos hende. Nu er vi så ved at sætte de sidste ting på plads hos hende, og derfor kunne jeg idag tage nogle fotos hos Neel.

Som I ved, er gulvet blevet gult, samme gule følger ud igangen, for at møde den lille kontrast på badeværelset, hvor vi har valgt en grøn/blå farve. Den lyserøde væg som kører ned i stueetagen er kun med til at skabe 100% bolsjebutik på 1. salen. Jeg er helt vild med det…. Men vi ved selvfølgelig godt, at jeg kan have en tendens til at køre træt i for meget spræl, men så er den lyserøde væg nem at male, og kun de pastel gule gulve står tilbage.

På Neels værelse har vi flyttet møblerne om, hun er kommet af med de store træskabe på væggen, og jeg har fundet den fineste reol til hende. Reolen er faktisk en metal reol fra Jem&Fix, som vi selv har spraymalet. Det var en lidt omstændig proces, men jeg lover at komme mere ind på reolen i et andet indlæg.

Hendes seng har også fået et nyt sted at stå, og det lille møbelsæt på gulvet har på den måde fået virkelig meget luft omkring sig. Af nye møbler er kun reolen, og så har jeg solgt hendes gamle træstole, og købt 2 brugte 7’er stole i den fedeste røde/orange farve. I og med vi så har flyttet rundt på tingene, så føles det som et fuldstændig nyt rum.

Hun er selv meget vild med det, og ligeså er jeg…. Så et styk lykkelig pige på 1. salen.

Tæppet på gulvet er fra Eden Outcast, og kasserne på endevæggen er fra Trævarefabrikernes UDSALG. Skrivebordet har vi selv konstrueret, det kan I læse om lige HER.

Tapeten på væggen samt det lille møbelsæt er begge købt hos Studiominishop.

Der følger en mindre fotospam her under, det var svært at begrænse sig…. Hendes værelse er også en del større end Merles, så det kræver lidt flere vinkler….

Imorgen lover jeg at vise jer Merles værelse… Idag, håber jeg I vil synes om Neels nye univers.

 • Reply
  Jennie
  7. februar 2018 at 19:34

  Looks great!

  • Reply
   Mortilmernee
   8. februar 2018 at 20:33

   thank you so so much 🙂

 • Reply
  Trine
  7. februar 2018 at 19:38

  Elsker elsker elsker det!!! Det er så lækker inspiration – tak for det❤️❤️❤️

  • Reply
   Mortilmernee
   8. februar 2018 at 20:33

   Tusind tak, dejligt at høre 🙂

 • Reply
  Annie
  8. februar 2018 at 8:56

  Hvor er det bare en god ide med trækasser på væggen under skråvæggen. Mine pigers værelser har også skråvægge og fritliggende spær, det er mega hyggeligt, men gør det svært med opbevaringsplads. Jeg er overrasket over at se hvor meget der faktisk kan være i sådan en række kasser, det må jeg afprøve herhjemme ?

  • Reply
   Mortilmernee
   8. februar 2018 at 20:34

   Ja det har vi brugt meget, så går pladsen nemlig ikke til spilde, og fungerer som rigtig fin opbevaring 🙂

 • Reply
  Louise
  10. februar 2018 at 9:23

  Opbevaringskasserne, som er inde i kasserne, er de også fra Trævarefabrikkernes udsalg?

  • Reply
   Mortilmernee
   10. februar 2018 at 10:47

   opbevaringskasserne inde i hvilke kasser, det er jeg vidst ikke helt med på :-9

   • Reply
    Louise
    10. februar 2018 at 14:26

    Mente de der to trækasser, som er i kasserne på væggen 🙂

    • Reply
     Mortilmernee
     12. februar 2018 at 9:41

     nårrr dem, de er fra trævarefabrikernes udsalg 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar