Ambassadørskab familie ferie Hjem Mine piger mortilmernee.dk Playmobil sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Lus, ganebøjle og vinterferie….

9. februar 2018

Indholder reklame for Playmobil

Ja, lad mig lige få styr på den overskrift….. For jeg skal da ellers lige love for, at vi starter ferien med en del ting at forholde sig til.

Merle kom hjem igår, og snakkede om, at hun godt nok kløede noget i håret, jeg kiggede og kiggede, men synes ikke jeg kunne se nogle af de modbydelige kryb. Så smed jeg hende i bad, gav hende en go omgang vask, og skælshampoo, da hun også kan døje lidt med det, så jeg troede egentlig bare det var det… Men da vi så kiggede igen, i det våde hår, så sad der bare en del lus i nakken på hende…. GRRRRR…. Nå, igang med hele møllen, luseshampoo, sengetøj til vask, bamser i fryseren osv osv…. Neel fik samme tur, og igår aftes valgte jeg også selv at tage en shampoo kur, just to be safe…. Nu var jeg så ude og gå tur med mine damer igår aftes, og det med sengetøj i fryseren osv osv, det er åbenbart en skrøne idag, de lede lus kan ikke leve efter 12 timer uden varme og blod. Så det burde ikke være nødvendigt, bare man sørger for at kæmme og kæmme og kæmme.

Her til morgen fandt jeg 4 lus mere, samt 6-7 æg, så jeg var godt klar over, hvad en del af eftermiddagen også skulle bruges på.

Men først var vi til tandlægen. Merle skulle have ganebøjle idag, det har vi ventet på i en del år efterhånden. Hun har nemlig krydsbid, så det har været afgørende at vente på, at hun tabte alle de forreste mælketænder, og at de nye tænder også var kommet ned. Nu var tiden kommet, og den skulle i brug.

Det var jeg selvsagt ret spændt på, man husker jo selv, hvordan det med at få bøjle, ikke lige stod øverst på ønskesedlen da man var barn, men Merle, hun har set helt anderledes på det, faktisk har hun næsten glædet sig her den sidste tid… Nok også fordi hun naturligvis var spændt på, hvad det egentlig var for noget, hvordan skulle den sidde, gjorde det nu ondt osv osv.

Det er en man kan tage ud når hun spiser osv. Men ellers skal hun helst have den på i skole, når hun sover og i det hele taget så meget som muligt. Vi havde naturligvis snakket om, at hun her i starten ikke behøvede at bruge den hele tiden, hun skal lige vænne sig til at tale med den og alle de ting. Men Merle, hun er sgu sej, hun sagde bare “jamen mor, jo mere jeg har den på, jo hurtigere retter ganen sig jo, og så skal jeg måske ikke have den så længe”. Og det har hun naturligvis fuldstændig ret i, og hvor er det sejt, at hun selv har indsigt i den tankegang. Så det er naturligvis det vi bakker op om, og nu vil forsøge at efterleve. Jeg er lidt i tvivl, hvordan og hvorledes den lige skal være på når hun er til spring, men det må vi se an….

I hvert fald, så tog hele processen max 15 min, Merle havde ingen problemer med at tage den af og på, til hendes glæde, så hæfter den kun på tænderne i siden, så man kan virkelig ikke se hun har den på. Hendes tale derimod, den er lidt sjov, hun har svært ved S og T lige nu, det er naturligvis en tilvænningssag, men jeg tror hun er ret glad for, at vi nu har vinterferien til at få styr på det hele. Hvor lang processen bliver, det vil kun tiden vise, et sted mellem 6 og 18 måneder. Vi skal dreje på den 2 gange om ugen, og første kontrol er allerede om 3 uger… Spændende.

Ellers er vi nu helt klar til at indtage vinterferien, ejjjj hvor bliver det dejligt. Hverken lus eller ganebøjle skal tage forventningen og glæden fra os, det er helt sikkert. Vi har glædet os, og vi trænger til det, så nu skal det simpelthen nydes.

Imorges landede en fantastisk kasse også fra Playmobil, det kunne ikke passe bedre. Lige her op til ferien, hvor der nu er masser af timer til at lege med det. Helt “nye” værelser der skal indtages med leg og hygge.

Fra Playmobil idag kom deres nye serie fra City Life, Pet Hotel med tilhørende kasser. Kasserne kom faktisk før pigerne kom hjem, jeg havde besøg af en veninde, fordi jeg jeg skulle have lidt hjælp til oprettelse af CVR osv…. Det er altså pænt udfordrende for mig sådan selv at blive sin egen business…. Men sådan er det jo…. Anyway, hun grinede helt vildt da jeg åbnede de her kasser, for jeg var helt ekstremt begejstret. Jeg ELSKER dyr, og det gør mine piger også… Og de her kasser indeholder et dyrehotel og alle mulige andre fantastiske kasser med små dyr i. Hamstere i hamsterhjul, bure med marsvin i, en frisørsalon til puddelhunde, en legeplads til katte, en hundelufter med masser af sjove hunde og en masse andre sjove sager…. Simpelthen SÅ FINT 🙂

Ovenstående kasser vi modtog er følgende:

Tiny Paws Pet Hotel til kr. 524

Mobile Pet Groomer til kr. 202

Perfect Stay Cat Boarding til kr. 202

Small Animal Boarding til kr. 202

Dog Trainer til kr. 89

Altså virkelig fine sager, og pigerne var vildt begejstrede da de kom hjem….. Lidt trætte af, at vi liiiiige sku en omgang lusekur igennem før de kunne pakke kasserne ud, men sådan er det jo, det var vi trods alt nødt til at få styr på.

Nu har de fået en ny lusekur, med et andet produkt, så jeg håber i den grad, at vi er kommet de kryb til livs nu. Og resten af dagen er brugt på at pakke kasser ud og lege. Jeg elsker det, de er så dejlige til at lege sammen. Der er vi måske heldige, at vi har to piger, men forholdsvis få år imellem sig. De er fantastiske til at finde på. Jeg har siddet her i sofaen i flere timer, hjulpet med at samle det der skulle trykkes hårdt sammen, og ellers bare lyttet til legen. Det er noget af det hyggeligste. Og meget oplagt, når vi nu har både kat og hamstere her i huset, og vi ønsker os alle en schæfer. Nu starter de med en legevariant lige af den.

Håber I alle er gået på vinterferie idag, om ikke andet, så ønskes I i hvert fald en rigtig dejlig weekend.

Pigernes vidunderlige kjoler er fra Christina Rohde, Neels nederdel kan du finde lige HER, og Merles kjole lige HER.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar