Blomster familie ferie haven Hjem Inspiration Mine piger mortilmernee.dk naturen

Hvad laver jeg så i min vinterferie…

15. februar 2018

Ja hvad laver jeg så i den her ferie…. Faktisk ikke særlig meget, og hvor er det dog befriende… Flere af dagene har bilen ikke været ude af carporten, vi har simpelthen bare været hjemme, vi har set masser af animationsfilm sammen, pigerne og jeg. Vi er begyndt på Harry Potter filmene, pt kun indtil nr. 4, da de andre vidst ikke findes med dansk oversættelse, og det er vi trods alt nødt til endnu…. Ellers laver vi ikke ret meget, pigerne leger, jeg forsøger at besvare en masse mails, og så spiller vi når Jesper kommer hjem fra arbejde.

Igår afleverede jeg så pigerne hos mine forældre, her skal de være indtil imorgen. Idag “slæbte” jeg så en veninde med i IKEA, og hvad jeg hentede der, det lover jeg I kommer til at se en masse til over de næste par uger 🙂 🙂

I aften skal Jesper og jeg så nyde en go middag, måske kan jeg lokke ham med ud på en lang gå tur….. Vi skal jo snart på ski, og min kondition kan ligge på verdens mindste knappenål i øjeblikket, det har ganske enkelt stået alt for stille her i vintermånederne, så de gode gåture skal jeg i den grad har gang i igen…. Men om jeg når ret meget inden uge 10, det aner jeg ikke, men jeg er nødt til at gøre et forsøg 🙂 Vi forsøgte faktisk også i søndags, men der blev vi slået hjem af en mindre snestorm der pludselig ramte Danmark, så her endte vi med store hjemmelavede fastelavnsboller og varm kakao istedet, men hey, det skal der altså også være plads til. Det er trods alt ikke bikini tid endnu…… og heldigvis for det 

Jeg fornemmer også, at mange allerede har plukket både erantis og vintergækker ude i haverne, jeg har ikke set en eneste endnu, ej heller er der noget som helst tegn på, at mine tulipan løg er i bevægelse… Men jeg håber snart, at jeg også vil møde dem et sted, så jeg kan plukke en lille buket til mit bord. Imellemtiden køber jeg stadig tulipaner, da vi desværre ikke har det store udvalg af valmuer og andet lækkert her i byen…. SUK….. Måske burde jeg ha været ind forbi Århus centrum idag, de har i hvert fald altid en masse lækre blomster at byde på. Om ikke andet, så tager pigerne og jeg en tur til København i næste uge, måske vi får lidt blomster med hjem der 🙂

Om lidt er vinterferien forbi, men hvor har den indtil nu været dejlig, stille og rolig og præcis hvad vi trængte til.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar