boligindretning Hjem Ikke-kategoriseret Indretningsopgaver Inspiration Malede vægge mortilmernee.dk sponsorerede indlæg tendenser

IKEA Hack på en IVAR reol….

18. februar 2018

Indlægget er sponsoreret af IKEA

Det her indlæg har jeg glædet mig til at vise jer, jeg har nemlig lavet HACK på en IVAR reol fra IKEA. Og jeg er ekstremt tilfreds med resultatet. Tidens trend er, at man gør ting personlige, sætter sig eget præg på det og tager ejerskab på sine møbler. Det er en red fed tendens synes jeg, for det skaber virkelig kreativitet og muligheder i hjemmet.

I forbindelse med IVAR’S 50 års jubilæum, har jeg fået til opgave at lave et hack på en IVAR reol fra ikea, og det skulle jeg ikke overveje særlig længe om jeg gad. Faktisk stod den her opgave helt klar for mig fra start.

I husker nok de fine røde reoler på pigernes værelse, dem har vi sprayet, og reslutatet er super flot. MEN, det svinede helt ekstremt og det røde støv ligger stadig i et fint tåget slør i hele kælderen. Jeg behøver nok ikke sige, at min mand er mindre begejstret. Og man kan fra naturens side, ikke stå ude og spraye lige nu, så derfor, er der er ikke ret mange, der har muligheden for spray-løsningen. Billedet I møder længere nede er ret afslørende fra spray. Det er IKKE fordi vi har spildt en liter maling, det er simpelthen rester fra spray processen.

Men så var det, at jeg gik om til min farvehandler, og fik dem til at blande samme farve, som den jeg kunne få på dåse. Farven er købt i glans 70, så den på den måde får en rigtig flot overflade. Det er klart, træ sluger den del maling, men den blev alligevel ok hurtigt mættet, og den flotte røde farve stod frem.

Reolen blev malet i usamlet stand, således man kunne komme ind alle steder, det giver også det flotteste resultat når den står samlet.

Jeg var som sagt ret misundelig på pigernes reol, så det var derfor med udsøgt fornøjelse, at jeg kastede mig over den her fornemme opgave. Så jeg kunne få en rød reol i køkkenet også.

Ivar reolen findes i flere forskellige størrelser, bredder og højder, den kan styles fuldstændig som man ønsker det. Har man brug for skabe, kan dette også integreres i reolen. De findes både i den smalle og den dybe variant, så hvis man har brug for låger til sin opbevaring, så er dette altså også en mulighed. Hele Ikeas udvalg af IVAR reoler kan du finde lige HER.

De viser også selv forskellige styling muligheder, hvordan man kan male reolen i samme farve som væggen, eller bruge dem i vaskerummet med integrerede vasketøjskurve, eller i køkkenet med vinhylder. Jeg synes virkelig mulighederne er mange.

Men jeg valgte som bekendt, at male den rød, da det simpelthen er den farve der gør det for mig i øjeblikket. Den fungerer sindssygt fint sammen med alle de lyserøde vægge vi har i huset, den fungerer flot sammen med træet og den fungerer bare i sig selv, fordi farven er så dominerende og klar.

På billederne herunder har jeg stylet den som en del af vores køkken, omend stadig som en slags udstilling af noget af mit yndlingsnips. Jeg er blevet ret vild med farvestrålende kinesisk og japanske vaser og krukker, de gør sig også helt fænomenalt på den røde baggrund, og vores confetti farvede tallerkener, de er også bare lækre her, og jeg bliver så glad i låget af at kigge på den her reol og alle farvene….

Og nu til noget af det aller bedste, jeg skal nemlig ikke beholde reolen, den udloddes i en konkurrence på instagram om et par dage, så hvis du gerne vil have fingrende i den, så hold lige øje med min profil, måske kan den blive din…

Imellemtiden, så glæder jeg mig til at høre hvad i synes om mit hack.

 

 • Reply
  Anne Hundborg
  18. februar 2018 at 19:06

  Love it!

  • Reply
   Mortilmernee
   18. februar 2018 at 19:14

   tusind tak 🙂 det gør jeg altså også 🙂

 • Reply
  Tove
  18. februar 2018 at 19:19

  Utrolig flott! Kjenner at jeg må bytte ut det lille spisebordet vi har på kjøkkenet med to slike!! Takk for inspirasjo(som vanlig;))

  • Reply
   Mortilmernee
   18. februar 2018 at 21:09

   tak for de søde ord, og go fornøjelse 🙂

 • Reply
  Helle
  18. februar 2018 at 19:20

  Hack og hack……den er jo bare malet. Ik helt hvad jeg forstår ved et hack ?

  • Reply
   Mortilmernee
   18. februar 2018 at 21:10

   Det er det de selv kalder det, ellers kan jeg ikke helt se hvad man ellers kan gøre lige på en reol…. Men det er jo heldigvis individuelt hvordan man ser på det 🙂 Go aften til dig

 • Reply
  Louise
  18. februar 2018 at 19:20

  Så fint! Har selv en usamlet Ivar liggende (på 2. år), som skal males. Havde egentlig tænkt mig at spraye, men mine forhold er vist ikke bedre end jeres…
  Brugte du rulle eller pensel?

  • Reply
   Mortilmernee
   18. februar 2018 at 21:11

   Hej Louise

   Du skal rulle, det får du helt klart det pæneste resultat ud af 🙂 Go fornøjelse.

 • Reply
  Malene
  18. februar 2018 at 19:32

  Det er SÅ pænt, at man bliver helt glad i maven!

  • Reply
   Mortilmernee
   18. februar 2018 at 21:11

   Ha ha, tusind tak 🙂

 • Reply
  Anne Kathrine Dreisig
  18. februar 2018 at 19:43

  Det er bare så super flot og kreativt Louise – som et samlet kunstværk, der spiller så godt med det hele og samtidig virker så godt i sig selv! Wow – Godt arbejde! ❤️???❤️??

  • Reply
   Mortilmernee
   18. februar 2018 at 21:11

   Tusind tak søde, jeg ved du er lige så farveglad som mig 🙂

 • Reply
  Trine
  18. februar 2018 at 19:49

  Virkelig pæn. Elsker rød!

  • Reply
   Mortilmernee
   18. februar 2018 at 21:12

   Tak søde Trine, Rød er sådan en glad og varm farve. Den kan noget helt vildt i et rum 🙂

 • Reply
  Vibber Matthiesen
  18. februar 2018 at 19:50

  Jeg er vild med det, Louise??????

  • Reply
   Mortilmernee
   18. februar 2018 at 21:12

   Tusind tak, det er jeg glad for at høre 🙂

 • Reply
  Rikke Hald
  18. februar 2018 at 20:03

  Wauu??Den er SÅ flot og jeg er VILD med den røde farve❤️❤️

  • Reply
   Mortilmernee
   18. februar 2018 at 21:13

   Tusind tak Rikke, det er også en rigtig lækker farve 🙂

 • Reply
  Kristina
  19. februar 2018 at 14:36

  ❤️Den er fin og passer perfekt til resten i jeres fine hus! Selvom jeg normalt slet ikke er til knaldrød??

  • Reply
   Mortilmernee
   19. februar 2018 at 16:07

   Lige den her rød kan bare et eller andet…. Det er muligvis en dille, men jeg elsker den i hvert fald lige nu 🙂

 • Reply
  Emma
  19. februar 2018 at 14:56

  Du inspirerer virkelig til, at man får lyst til at springe en farvebombe i sit eget hjem. Har selv været forbi can-family i dag og man bliver jo SÅ glad af deres smukke billeder. Tak for god inspiration ????

  • Reply
   Mortilmernee
   19. februar 2018 at 16:08

   Kære Emma

   Hvor dejligt at høre, og sikke et fint sted at besøge, håber du havde en lille billede med ud 🙂 Stines kunst er virkelig mine favoritter 🙂

 • Reply
  Signe
  19. februar 2018 at 22:28

  Simpelthen så pæn! Jeg bliver helt inspireret til at lave en selv – men så vidt jeg kan se har den reol du har brugt kun 4 hylder på hjemmesiden, og din på billedet har 5? Kan man købe flere hylder? 🙂

  / Signe

  • Reply
   Mortilmernee
   20. februar 2018 at 19:27

   Hej Signe

   Når man køber reolen købes den i 3 dele, krydset til bagpå, siderne og så hylderne, man køber derfor simpelthen bare det antal hylder man synes man har brug for. Ret smart 🙂

 • Reply
  Pepper
  20. februar 2018 at 11:53

  What a cool stool you have in the workshop! You should bring it upstairs! If you ever think about selling it, think of me! 🙂

 • Reply
  Cille
  21. februar 2018 at 13:45

  Reolen er skøn i farven og det er tallerknerne virkelig også – hvor er de fra?
  Cille

  • Reply
   Mortilmernee
   22. februar 2018 at 9:56

   Tusind tak, hold øje med instagram, den udloddes nemlig i aften 🙂 Tallerkenerne er fra Hay 🙂

 • Reply
  Camille Milk Stewart-Bermann
  24. februar 2018 at 10:56

  Rigtig flot rød farve og den står også fint til den rosa væg, jeg er vild med det….
  Jeg er også ret vild med farven på væggen i kælderen, selvom det vist ikke var den du ville vise frem 😉

  • Reply
   Mortilmernee
   25. februar 2018 at 13:44

   haha, den grønne farve i kælderen??? det var en der var her da vi flyttede ind 🙂 Det er jespers værksted, her jeg har INTET at skulle ha sagt… haha

 • Reply
  Signe
  28. februar 2018 at 19:13

  Virkelig fin løsning! Hvor høj er din reol?

  • Reply
   Mortilmernee
   1. marts 2018 at 15:14

   Hej Signe

   Nu er den jo faktisk allerede ude af døren og er kommet frem til den heldige vinder, men jeg mener at denne var omkring 180 cm høj 🙂

 • Reply
  Anna
  6. september 2018 at 17:20

  Hej Louise, Kan du huske farvekoden? Jeg har en “rød”skammel om to gange nu, fordi den bliver ved med at være orange, når den kommer på.. Den reol ser perfekt rør ud 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   6. september 2018 at 17:35

   Åh nej desværre, vinderen fik dåsen med i sin tid.

 • Reply
  Bernadette
  15. december 2018 at 23:32

  hej, må jeg spørge om du også malede metallet på hylderne? Simpelthen så pænt! Tak for dejlig inspiration!

  • Reply
   Mortilmernee
   16. december 2018 at 15:43

   Hejsa

   Metallet, jeg tror ikke jeg kan huske hvor der var metal??

   Og tusind tak 🙂

   mvh Louise

 • Reply
  Tine
  14. april 2019 at 20:38

  Hej Louise,
  Hvilken slags maling brugte du? Jeg har selv malet min ikea-reol med alm træmaling, men jeg synes hylderne er blevet meget “ru” i det – og dermed fx svære at tørre støv af..
  Mvh. Tine

  • Reply
   Mortilmernee
   15. april 2019 at 12:34

   Hej Tine

   Det kan jeg simpelthen ikke huske, og vinderen fik desværre malingen med til at plette 🙂

 • Reply
  Julie Nakskov Rasmussen
  28. maj 2019 at 16:48

  Virkelig flot reol OG farve på væggen. Hvad er farvekoden på vægfarven?

  • Reply
   Mortilmernee
   29. maj 2019 at 8:36

   Hej Julie

   Jeg håber du måske kan finde den på et indlæg under malede vægge, ellers kan jeg desværre ikke huske den.

 • Reply
  Sofie
  30. september 2020 at 16:50

  Må jeg spørge hvilken str. reolen er?

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar