boligindretning Hjem Inspiration Malede vægge mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Den rå væg er væk, og en ny lækker farve er malet….

26. februar 2018

Yes, I kender mig jo…. Post Danmark leverede idag, så naturligvis gik jeg straks igang da jeg kom fra arbejde…. Nok er malingen måske ikke heeeelt hærdet, men jeg måtte simpelthen lige hænge billederne op, for at se hvordan det hele fungerede sammen.

Jeg beklager derfor, at billederne er taget her hvor mørket er faldet på, men jeg kunne alligevel ikke nå det inden dagslyset forsvandt.

Farven jeg har valgt hedder Karibik 3A og er fundet lige HER, malingen har dækket virkelig flot, og jeg er nødt til at slå et slag for den…. Malingen har vundet bedste dækkeevne i Tænk test, og 3 miljømærkninger. Røverkøb toner alle deres malinger i stort set alle farver, og så sender de lige til døren…. Det er fedt…. Jeg trækker altid den absolut sidste dråbe ud af de malinger jeg køber, fordi jeg næsten aldrig køber mere end 1 liter og så smider jeg hvid i, for at få den til at strække. Men den her bøtte er i så dejlig stor en mængde, at jeg kan male med det lag som væggen virkelige fortjener, og så er der også til at plette med efterfølgende.

Det ene foto er fra dagslyset, der havde væggen kun fået 2 gange, og derfor er den lidt spættet. Den er heller ikke helt tør, men jeg ville bare vise det alligevel, da den viser farven aller bedst. Jeg er helt vild med den. Faktisk var jeg overbevist om, at jeg ville tone den lysere når den ankom, men det har jeg ikke gjort, farven er præcis som jeg ønskede, og den fungerer ekstremt fint sammen med mine billeder.

 • Reply
  Mai
  26. februar 2018 at 21:52

  Hej Louise,

  Jeg har et par spørgsmål, som jeg håber du kan svare på?
  – Har du malet direkte på den rå væg, uden grunder? Hvis ja, har det så været sværere at dække end på en i forvejen behandlet væg?
  – Hænger du billeder op med søm? Eller er det nødvendigt med den omstændige løsning med rawplugs og skruer?

  Vh. Mai

  • Reply
   Mortilmernee
   26. februar 2018 at 21:59

   Hej Mai

   Væggen har fået sådan noget spærrer så den ikke drysser, men efter den fik det, så har den taget imod maling fuldstændig normalt. Den har fået 3 lag, ligesom jeg plejer at give :-9

   ALle billeder er hængt op med søm ja 🙂

 • Reply
  Caroline
  26. februar 2018 at 22:01

  Simpelthen så flot! Åh altså! ?

  • Reply
   Mortilmernee
   26. februar 2018 at 22:39

   hvor er du sød, tusind tak Caroline 🙂

 • Reply
  Amalie
  27. februar 2018 at 11:43

  Fantastisk farve!
  Må man mon spørge hvad den hedder og hvor den er fra? ?

  • Reply
   Mortilmernee
   1. marts 2018 at 15:16

   Hej Amalie

   Det skulle meget gerne stå her i indlægget, men ellers så er den købt hos http://www.roverkob.dk og farven hedder karabik 3A

   mvh Louise

 • Reply
  Anja
  27. februar 2018 at 11:54

  Virkelig fin væg, passer super med billederne :0)

  • Reply
   Mortilmernee
   1. marts 2018 at 15:15

   Hej Anja

   Tusind tak, jeg er også super glad for den 🙂

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  27. februar 2018 at 15:22

  Den er da bare helt perfekt! Nu vil jeg bestille maling til vores badeværelse 😀

  • Reply
   Mortilmernee
   1. marts 2018 at 15:15

   Hej Annette

   Hvor fedt at høre, rigtig go fornøjelse 🙂

 • Reply
  Susanna
  28. februar 2018 at 14:14

  For en nydelig blåfarve, fint at du viser hvordan det ser ut i ulike lys. Er selv ute etter den der perfekte lyseblå fargen til barnerommet og denne var bare så fin.

  • Reply
   Mortilmernee
   1. marts 2018 at 15:14

   Kære Susanna

   Tusind tak for de søde ord, håber den blå farver også finder vej til dit hjem 🙂

 • Reply
  Julie
  28. februar 2018 at 22:37

  Hvor er billederne fra? 🙂 Virkelig fint!

  • Reply
   Mortilmernee
   1. marts 2018 at 15:13

   Hej Julie

   Tusind tak, det er jeg glad for du synes. Billederne er fra flere forskellige steder. nogle er arvet, nogle er af Stine AAlykke fra Can store, nogle er fra en vintage kunst butik på instagram og en fra louisiana 🙂

 • Reply
  ina møller
  2. marts 2018 at 13:57

  Hej Louise,

  Det ser super lækkert ud!!!
  Må jeg spørge dig hvor reolen er fra?
  Min mand har en “lille” samling af LP’er og jeg mangler en pæn løsning til opbevaring af dem. Tror måske lige at de kan stå på højkant i denne..
  Jeg kunne godt tænke mig at male væggen hvor den skal hænge i en farve og male reolen i samme farve for at får lidt ro omkring de mange farvede pladecovere:) Og din ser ud til at kunne males – eller tar’ jeg helt fejl?:)

  På forhånd tak for hjælpen:) og go weekend:)

  MVH Ina

  • Reply
   Mortilmernee
   2. marts 2018 at 16:05

   Hej Ina

   Hvilken reol taler vi om, er det den der hænger på væggen, i så fald er den fra trævarefabrikernes udsalg, du skal nok bare købe i fyrtræ hvis den skal males, mine er i egetræ, så dem skal jeg ikke lige male 🙂

   Go fornøjelse

   kh

 • Reply
  Mette
  29. november 2018 at 9:20

  Hej! Hvor er reol-kasserne fra? 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   29. november 2018 at 20:23

   De er fra trævarefabrikernes udsalg.

 • Reply
  Sofia
  17. januar 2019 at 9:17

  Hey:) this looks lovely! Whats the name
  Of the painting hanging in the bottom row in the middle? The one that kinda looks line a hand in the second photo over your book shelf. I keep stumbling upon it on pinterest! Thank you 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar