Ambassadørskab andre bloggere Børneværelser Hjem Ikke-kategoriseret Mine piger Playmobil sponsorerede indlæg

Kom og leg med Playmobil…

15. marts 2018

Indholder reklame for playmobil

Som stolt ambassadør for Playmobil, vil jeg hermed gerne formidle en Playdate i næste uge, hvor alle kan komme og lege med, vi har desværre ikke selv mulighed for at deltage, da eventet er i København, samme dag som Merle skal opvise i spring gymnastik, men derfor vil jeg gerne opfordre alle jer andre, som også har børn der er vilde med at lege, til at møde op.

Legedagen foregår i Kulturhuset på Islands Brygge, hvor Playmobil stiller en masse legetøj frem til fri leg. Hele familien kan hygge sig og fordybe sig i fantasi og magi.

Til store legedag kan dyreelskere passe menneskets bedste venner på dyrehotellet, mens action-fans kan lege sig ind i et tryllebindende univers i rollen som dværgeriddere i kamp eller på hemmelig mission for SWAT-politiet. De sportsglade kan spille Fifa-bordfodbold, mens helt små eventyrlystne kan øve motorikken i leg med dyr fra zoo eller seje politifolk fra legeserien til børn fra 18 måneder.

De omtalte serier er følgende:

Dyrehotellet

Dværgene

Fifa Fodbold

Politi 1.2.3 serie

Zoo 1.2.3 serie

Swat Politi

Er man glad for at tegne og farvelægge kan familien også hygge sig med fine Playmobil-tegninger.

Arrangementet er helt gratis og henvender sig til alle børn fra 1,5 til ca. 10 år. Grundet små dele skal små børn naturligvis være under opsyn af en voksen.

Og hvornår foregår det her så, det gør det

Lørdag d. 24 marts kl. 13 – 16

I Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København.

De første 50 familier modtager en fin goodiebag med indhold fra Playmobil

 

Mine to søde med ambassadører Michala/Bastabum og Louise/Guldlog vil begge være der på dagen til at tage imod jer, og I kan også læse mere hos dem både HER og HER.

Håber I får den dejligste dag med leg og fantasi 🙂

 

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar