Fotografi fotoshoot Ikke-kategoriseret Mine piger mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Magiske fotos af Celine Hallas

16. marts 2018

Kan I huske, at pigerne og jeg besøgte Celine i København for nogle uger siden, det gjorde vi fordi pigerne skulle fotograferes i tøj fra fafa, og det var Celine bag kameraet. Jeg har sådan glædet mig til at se de billeder, og NU ER DE HER….

Først får I lige et par “behind the scenes” fordi jeg simpelthen bare er på røven over hvor vanvittig pænt Celine bor. Selvom hendes hjem på denne dag var forvandlet til fotostudie, så var det bare alligevel ekstremt lækkert….

Hvem der bare kunne mestre farver, kunst og interiør på så højt plan, det gad jeg virkelig godt..

Se evt lidt flere billeder i indlægget her.

Og så er hun også bare knald dygtig bag kameraet. En helt anden form for fotos end dem man sådan ser normalt. Meget mere farverigt, helt anden stemning og andre udtryk i børnene, jeg er virkelig vild med det.

Jeg har allerede bestilt dem i store størrelser til væggen, og jeg glæder mig helt vildt til at få dem op og hænge…

Men her er de altså…..

Rigtig go weekend til jer alle.

 • Reply
  johanne
  18. marts 2018 at 20:17

  Hej Louise.
  Jeg har fulgt det link du har lagt op ift tøjet. Jeg kommer ind på en meget uforståelig side og kan ikke rigtig få den lavet om til engelsk… Har forelsket mig i den ene kjole som Merle har på……hjææælp…

  • Reply
   Mortilmernee
   19. marts 2018 at 12:06

   Hej Johanne

   Åh ja, det er fordi det er fra Japan mener jeg…. Jeg tror du må prøve skrive til dem via deres instagram istedet, så tænker jeg de kan hjælpe dig, for der har jeg set de skriver engelsk 🙂

   Håber det lykkedes

 • Reply
  Johanne
  19. marts 2018 at 17:36

  Tusind tak, det er da for lækkert tøj????
  Tak for god inspiration på alle områder.
  Nu skal jeg bare lære min mand at være ok med at jeg hele tiden får nye indretningsideer ( har du tips til hvordan man gør det )

  • Reply
   Mortilmernee
   19. marts 2018 at 20:42

   ha ha nej, der bliver sneget meget ind her når han ikke er hjemme 🙂 Men jeg tror også han efterhånden har accepteret, at det faktisk er det jeg også levet af… forandring 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar