familie haven Hjem Inspiration MIG Mine piger mortilmernee.dk

påskeæg og forspiring….

18. marts 2018

Som altid, søndag aften, jeg reflekterer over weekenden, den her er heldigvis en af dem, som jeg har været særligt glad for. Den har kun været fyldt med gode stunder…. Efter jeg kom mig oven på natten med musen, bortset fra det, så har vi virkelig nydt det.

Fredag havde vi min mor til middag, vi fik vores meget typiske fredagsret nachos med salat og kød…. Fik snakket om vores dejlige ferie i Hovden og set X-faktor (min far var på arbejde).

Lørdag startede vi i Vejle, hvor Jesper fik investeret i et sit helt eget ski outfit, nu er de her skiferier tilsyneladende krøbet så godt ind under huden på ham igen, at han bare SKAL afsted igen, det vil vi heldigvis allesammen meget gerne, så jeg synes det var en go ide, specielt lige nu, hvor der er gode rabatter at spare på skiudstyr (det er f…. en dyr aktivet). Han bruger sjældent ret mange penge på sig selv, så det var ham vel undt. Og sikke et outfit han fik sig…. Nu er jeg af den holdning, at man gerne skal kunne lidt på de der ski, for at kunne bære et outfit i særligt bemærkelsesværdige farver, og det har han valgt…. Det siger sig selv, at jeg nok bare skal have noget, som kan kamuflere mig på bedste vis, altså, hvidt… ha ha… Men igår, var det altså Jesper der fik tøj, og kun ham. Nu går han og kigger på det hele tiden, og glæder sig til hvor 2019 bringer os hen på ski.

Resten af dagen tilbragte vi med at forspirre i vinduet, det gør jeg altid, mest for hyggens skyld, vi elsker alle at så og se tingene gro, det er sådan en tradition i forbindelse med påsken, og pludselig kom jeg i tanke om, at det jo er påske lige om lidt, så jeg måtte hellere komme igang.

Jeg plejer gøre det udenfor, men i år, var vinden simpelthen for kold, så vi valgte at lave hele processen indendørs. Og det var et godt valg, jorden som jeg havde købt dagen forinden, men blot havde sat på terrassen, var piv frossen da jeg tog det ind lørdag formiddag, det siger lidt om, at vi på ingen måde kunne ha gjort det udenfor.

Vi har plantet agurker, tomater, morgenfruer, blomsterkarse og ærter….. Den hårde vind har taget 6 ruder i vores drivhus, øv bøv, dem skal vi naturligvis ha skiftet, men heldigvis kan vi nu starte lidt på foråret indendørs. Og så må haven vente lidt endnu.

Senere på dagen pustede vi æg og malede dem. Eller lad mig sige, Jesper pustede 14 æg, Merle 1 og så malede vi alle….. Det er så hyggeligt, og det er netop forskelligheden, der gør dem så hyggelige. Pigernes fantasi er skøn, og jeg elsker særligt deres æg…. Nu hænger de og pynter på en magnolia gren på vores spisebord, og byder påsken velkommen lige om lidt.

Idag søndag, var Merles første opvisning siden skaden, det var med en vis forstyrrelse i maven, at vi drog afsted, jeg var så nervøs for, om hun skulle blive bange/nervøs når de kom til springene i trampolinen, om hun nu skulle komme til skade igen eller om hun overhovedet kunne huske sin serie. Hun har nemlig først i torsdags kunnet gennemføre træningen, da foden har gjort pænt ondt indtil. Vi har dog haft både en fys og en læge til at vurdere hende, og der var heldigvis ikke sket noget alvorligt inde i foden, som vi først havde frygtet. Så hun fik grønt lys til at fortsætte der ud af.

Min seje tøs, hun gennemførte det hele, dog ikke lige helskruen (hvor uheldet skete sidst) der lavede hun strakt salto istedet, for den har hun styr på, så nu skal det andet lige ind igen, så hun kan få psyken helt på plads. Heldigvis er modet og lysten 100% hvor det skal være, så vi var alle SÅ glade da vi kørte hjem….

Næste lørdag er sidste opvisning for i år, så der er lige en uge mere til at få det sidste på plads 🙂

Ellers er der vidst ikke så meget mere at berette fra denne weekend….  Nu glæder vi os bare alle til den kommende påskeferie, samvær med venner og familie…. Og til en lille renovering af toilettet på 1. salen….

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar