andre bloggere boligindretning Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Warm Nordic…. Endelig flere farver i indretningen…..

4. april 2018

Sponsoreret af Warm Nordic

For nogle uger siden var jeg inviteret til et virkelig smuk event, nemlig fejring af det nye danske brand Warm Nordic. Jeg havde desværre ikke selv mulighed for at deltage, men jeg fulgte med på stories hos mine søde blogger kollegaer, og jeg var vild med det jeg så 🙂

Warm Nordic er jeg personligt ret vild med, fordi det er lidt et modspil til den meget kølige stil, som Danmark har lænet sig op af i mange år. Når du hører ordet Nordisk Design, så er der ikke så mange der tænker i farver.

Men når man kender mig, og har fulgt med i flere år, så ved man godt, at farverne for mig, altid er tilbagevendende, og simpelthen noget, jeg ikke kan leve uden.

Så jeg blev GLAD da jeg første gang hørte om Warm Nordic.

Det smukke ved Warm Nordic er også, at de vækker gode gamle og fantastiske designs til live.

“Når nu andre bemærkede skønheden og kvaliteten af de gamle klassikere, kunne jeg ikke bære tanken om, at ikoniske stole af Hans Olsen og Knud Færch eller internationalt efterspurgte lamper af Svend Aage Holm-Sørensen alene skulle leve deres liv på internationale auktioner. Nu er de – sammen med en række andre klassikere – vakt til live i Warm Nordic.

De gamle mestre er samtidigt forenet med de bedste nutidige designere, så Warm Nordic tilbyder både en Classic Collection og en Contemporary Collection. De to kollektioner tilsammen tydeliggør kvaliteten i skandinavisk design og dens uafhængighed af tid og generationer. Med grundlæggelsen af Warm Nordic ønsker jeg at give designelskere, med en forkærlighed for klassisk skandinavisk interiør, nye valgmuligheder af høj kvalitet.”

Citat:

 Frantz Longhi
Stifter af Warm Nordic

Jeg har været så heldig, at modtage den smukke bordlampe Ambience, som er skabt af den danske lysmester Svend Aage Holm-Sørensen i 50’erne og som warm Nordic nu har fået lov til at genskabe. Lampen findes i mange mange smukke farver, så det er svært at vælge.

Lampen kan både stå i stuen som en læselampe eller bare som design i sig selv, men den fungerer også rigtig fint som fx skrivebordslampe. Min lille Merle var fuldstændig solgt da hun så den, så den har faktisk fået lov til at bo lidt hos hende:-) Neel ønsker sig nu den gule, som moren også er ret begejstret for 🙂

Billedet herunder snuppede jeg som et screenprint fra Sonoma Seven ‘s storie den dag de havde åbningsfest, jeg synes simpelthen det var så smukt 🙂 Bordet har jeg også forelsket mig hovedkuls i, det findes i flere forskellige farver, med forskellige farver kakler…. wauw altså.

Min bloggerveninde Juila (copenhagenwilderness) har også skrevet om Warm Nordics lænestol ” Fried Egg” af Hans Olsen, det kan I læse lige HER. Og Trines Wardrope har skrevet om hendes smukke favoritter lige HER.

Min farvorit er denne her farve kombination ….. wauw…..

 • Reply
  Rikke
  23. oktober 2018 at 15:07

  Hvor er det billede fra Det lyserøde med hånden og guld ??

  • Reply
   Mortilmernee
   24. oktober 2018 at 10:18

   Det er fra can store på vesterbro 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar