Blomster familie haven Hjem Hverdag mortilmernee.dk naturen

Søndag i solens tegn…..

8. april 2018

Hold nu op hvor har det dog været en dejlig weekend….. Solen har skinnet fra en skyfri himmel, og idag tillod graderne sig at nærme sig 20 grader…. Det er jo fuldstændig chok tilstand for kroppen, at bevæge sig ud på græsset i bare tæer, gå en tur med bare arme og simpelthen lade strålerne lune de blege kinder.

Lørdag var Jesper i haven HELE dagen, bedene har fået den helt store tur, alt det visne er klippet ned, ukrudtet er fjernet og bladene er fejet væk. Under tæppet af alt det grimme, viste sig pludselig fine skud af kæmpevalmuerne, lupiner, rabarber og høst anemoner….. Det havde jeg slet slet ikke opdaget, og i mit tulipan bed er de allerede 10 cm oppe af jorden…. Wauw en dejlig oplevelse.

Jeg selv brugte det meste af lørdagen på at male en væg, den havde 4 forskellige farver i løbet af dagen, og jeg er faktisk stadig ikke tilfreds med resultatet, så det må I simpelthen vente lidt med.

Istedet vil jeg bruges søndagens indlæg på lidt stemning fra vores dejlige solfyldte terrasse, som idag fik krukkerne fyldt med stedmoderblomster og frokosten blev indtaget udendørs sammen med min mor, der var på besøg. Min kære far er desværre nedlagt af noget virus….

Pigerne har hoppet og hoppet og stået på hænder, lige indtil Merle skulle til søndags træning, og først ved 7 tiden her til aften, trak vi indendørs igen.

Nu er jeg så træt, at jeg næsten ikke kan holde mig vågen længere, alt det friske luft, og den lidt ømme ryg efter at have slæbt jorden til krukkerne hjem. Men jeg er ligeglad, for jeg har røde kinder og sund træthed i kroppen… og hvor har den her dag bare været dejlig.

 • Reply
  Eva J
  8. april 2018 at 21:17

  Jeg er helt enig. Så skønt endelig at kunne komme i haven sådan for alvor

  • Reply
   Mortilmernee
   8. april 2018 at 21:37

   Åh ja, hvor var det dog en dejlig dag 🙂

 • Reply
  venterpaavin
  11. april 2018 at 8:22

  Det er helt ubegribeligt, hvor meget lykke solskinskin kan frembringe alle steder – men hvor var det dog tiltrængt!

  • Reply
   Mortilmernee
   11. april 2018 at 12:12

   Ja jeg tror hele Danmark var høje i søndags, det var simpelthen så skøn en dag…. wauw…. Hvor man bare trænger til det nu…. Varme og sol på kinderne.

Svar