boligindretning Fotografi Hjem Ikke-kategoriseret kunst mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Hvordan starter man en billedvæg…

10. april 2018

Indlægget er sponsoreret af Desenio

Det er lidt sjovt med de her billedvægge, jeg havde en for nogle år siden, som jeg virkelig kørte træt i, jeg var pænt færdig med de der vægge. Men så pludselig, så sneg de sig altså ind på mig igen, og siden jeg for et halvt år siden fik mod på at hænge alt muligt op på mine vægge igen, så har jeg modtaget virkelig fin respons på det.

Dagligt bliver jeg spurgt hvor billederne er fra, hvordan jeg vælger dem ud og hvordan man sådan får lavet sig en billedvæg.

Nu skal jeg på ingen måde gøre mig til nogen guru der sidder med alle de rigtige billedvægskort på hånden, men jeg vil da gerne prøve give et skud på, hvordan man kan starte, og samtidig, så har jeg fået lov til at give en rabatkode til jer til Desenio, så I faktisk har mulighed for at få starte op på en væg, eller måske bare udvide lidt, på en allerede eksisterende væg.

For mig handler det nok mest om at kaste sig ud i det, når jeg forelsker mig i et billede, så tænker jeg ærligt ikke over, om det passer ind i sammenhængen i vores hjem, og jeg tror i virkeligheden, at det er det som kan være med til, at gøre en billedvæg en anelse mere spændende at se på, når det som hænger der, stikker i flere forskellige retninger.

Jeg kan også godt li, at rammerne er forskellige, de må gerne være både nye og gamle, i træ, guld og stål… Ingen begrænsninger for mig.

Hvis man gerne bare vil starte stille ud, så skal man selvfølgelig tage stilling til, om man er til kunstnerisk mode, om man er til grafisk, om man er til sort/hvid eller farver, alm posters eller måske til fotokunst. Der er mange muligheder.

I mit seneste køb fra Desenio har jeg primært gået efter fotokunst, det gør jeg fordi, det i mine øjne, er ret lækkert sammen med det jeg har i forvejen, og billederne jeg har valgt, giver mig sommerfugle i maven, fordi flere af dem er taget i New York, som jeg elsker utrolig højt. De hedder henholdsvis NYC Plakat, og New York Neon Sign. Et hedder også Ferris Wheel, den ved jeg ikke hvor er taget, jeg sys bare den var så sød.

De andre er taget af smukke huse i Sverige, den ene hedder Stockholm Window og den anden Stockholm Rooftop. Jeg holder selv ret meget af at fotografere bygninger, så jeg forelskede mig bare i dem…. og så har det nok også lidt at gøre med, at de er ret lyserøde…. Som er min ynglingsfarve always.

Jeg har også valgt en enkelt farverig poster – Bird Pattern – der er tegnet, den valgte jeg fordi den minder mig lidt om Guccis univers, og fordi mine piger bare var helt vild med den, så den får nok en plads oppe hos dem 🙂

Men på en lyserød væg, der fungerer de her fotokunst billeder virkelig godt. Jeg har hængt dem 100% asymetrisk, bare fordi jeg skulle se hvordan det så ud, og det udtryk kan jeg rigtig godt li. Men man kunne naturligvis også have hængt det hele i et meget mere roligt udtryk, det helt op til en selv. Det vigtigste er bare, at man vælger noget man kan li, så er det nemlig at væggen helt finder sig selv, med de ting, som man selv holder af.

Rabatkoden til DESENIO gælder fra idag d. 10 april til om med d. 12 april.

Koden man skal bruge er “mortilmernee” og den giver 25% på plakater

*Gælder ikke plakater og rammer mærket med handpicked og collaboration

 

Jeg håber at jeg med dette indlæg, har givet jer mod og lyst til at kaste jer over en fin billedvæg, bare mærk ned i maven hvad I kan li, så skal væggen nok arte sig efterfølgende, tro mig 🙂

 • Reply
  Den vildeste billedvæg i Göteborg – Avelyn Danmark
  10. juli 2018 at 11:02

  […] du selv om en flot billedvæg har Mor til Mernee lavet en fin guide som hjælper dig i […]

 • Reply
  Jakob Bonde Sørensen
  21. oktober 2018 at 0:29

  Hvor er guldrammerne på nederste billede fra? 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   21. oktober 2018 at 13:55

   De er fra Desenio 🙂

 • Reply
  Trine
  10. januar 2019 at 21:34

  Hejsa billedet med “hånden” med guld på sig, hvor er det billede fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   11. januar 2019 at 15:18

   Hejsa , billedet er af Stine Aalykke fra can store :-9

Svar