boligindretning forandringer Hjem Inspiration kunst Malede vægge mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Japansk lykke og forandring fryder….

11. april 2018

Indeholder reklame for Andlight

Well Well… You know me…. Nogle hader mig for det, nogle ryster på hovedet af mig og nogle finder det heldigvis også inspirerende.

Men som jeg skrev i søndags, så havde jeg en væg jeg sloges med i weekenden, den havde 4 forskellige farver i løbet af dagen. Mange forskellige grå blå varianter, alle meget mørkere end den på væggen her. Jeg ku mærke i maven, at det simpelthen ikke duede, så jeg vidste godt, at jeg lige så godt kunne male den gamle væg tilbage igen. Det jeg dog gjorde først, var at smide en del hvid i spanden, så den fik en lidt mere afdæmpet lys blå, og den her farve, er jeg så faktisk ret crazy med. Den gamle lysblå kunne godt have et lidt hidsigt skær, og det har den her farve simpelthen ikke.

Men når man sådan gir sig i kast med at male en væg, så skulle alle billederne ned, bogkasserne også.

Så undervejs “kom jeg til” at hænge billedvæggen tilbage på den lyserøde væg, hvor jeg stadig havde alle søm siddende, og pludselig synes jeg det var ret hyggeligt.

Så jeg har pt bare malet alle søm over på den her blå væg, ligsom jeg havde på den lyserøde, og på den måde kan jeg så flytte billedvæggen fra rum til rum, hvis jeg har lyst til det….

I stuen har vi derfor nu fået lidt mere ro, hvilket jeg faktisk også godt kan li…. Og den røde metal reol, ja den er altså røget i kælderen for en stund.

På bogkasserne spotter I nok også en fin lampe, det er Vitra Akari lampen, som jeg har sværmet om i noget tid… En smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og den er en del af den populære Akari serie. Jeg vil anbefale jer at holde øje med instagram sidst på måneden, der kommer en ret vild konkurrence nemlig 🙂

Jeg glæder mig til at høre hvad I tænker om det her twist 🙂 🙂

Puderne i sofaen og den smukke taske der hænger på døren er fra yndlings Ellies & Ivy.

 • Reply
  Michelle
  11. april 2018 at 19:21

  Jeg er vild med det!!!! SÅ flot! Går og drømmer om selv samme lampe?

  • Reply
   Mortilmernee
   12. april 2018 at 13:04

   tusind tak, ja den er helt fantastisk 🙂

 • Reply
  Eva
  11. april 2018 at 21:22

  Elsker din farveglæde og at du er i evig forandring. U go girl! Og eeelsker de lamper!! ??

  • Reply
   Mortilmernee
   12. april 2018 at 13:04

   Ja jeg er nok bare født sådan…. så det er svær at stritte imod 🙂

 • Reply
  enravnemor
  11. april 2018 at 22:15

  Du er vild, Louise. Folk gør nar af mig og min trang til maling og fornyelse, men det overgår du alligevel.
  Inspirerende og super fin ny væg. Jeg påtænker selv lysblå i min stue. Måske alle vægge for en gang skyld. Tænk en hule, det kunne blive.
  Kh Sabrina

  • Reply
   Mortilmernee
   12. april 2018 at 13:05

   Kære Sabrina

   Jeg har også overvejet et helt rum flere gange efterhånden…. Tror også snart det skal prøves. Men det kræver liiiidt mere mod, da det er en noget større omgang, også at male retur hvis det ikke går….

   Men tak for de søde ord, fedt at du finder go inspiration her hos mig 🙂

 • Reply
  Kristina
  12. april 2018 at 9:39

  Jeg synes det er vildt smukt, med både den nye blå farve og billedvæggen tilbage i køkkenalrummet…Jeg er dog imponeret over hvordan din familie er med på de mange forandringer :-):-)! Mine brokker sig når jeg bare vil male efter to år…;-). Det er fedt at følge dig og jeres hjem og jeg bliver altid meget inspireret! Tak, Louise!

  • Reply
   Mortilmernee
   12. april 2018 at 13:06

   Kære Kristina

   Det er hverdag her, ofte bemærker de de ikke engang…. Og det er jo mit arbejde faktisk, at skabe forandring…. Så det er ret fedt at kombinere interesse med arbejde, og så er det også lettere at acceptere for omgivelserne 🙂 🙂

   Og tusind tak for de søde ord, hvor er jeg glad for du kan bruge ideerne til noget 🙂

 • Reply
  Kristina
  20. april 2018 at 15:10

  Det ser bare fint ud og den lampe er jeg svært misundelig på, den har stået på min ønskeliste i alt for lang tid ?

  • Reply
   Mortilmernee
   22. april 2018 at 16:27

   Kære Kristina

   Ja den er simpelthen noget af det smukkeste, du har helt ret 🙂 HOld øje med min profil om en uges tid….

   Kram

 • Reply
  Lotte Schrøder
  20. maj 2018 at 22:07

  Flotte afstemte farver, klæder møbler og rum -et virkeligt godt valg. Jeg har et spørgsmål som jeg håber du vil hjælpe med, bogkasserne/reolen hvilket designer det og hvor kan den købes? Den er lige hvad jeg i lang tid har søgt

  • Reply
   Mortilmernee
   21. maj 2018 at 18:55

   Hej Lotte

   Tusind tak for de meget fine ord 🙂 reolen/bogkasserne er fra trævarefabrikernes udsalg og de er i eg 🙂

   Rigtig go aften

   KH Louise

 • Reply
  Bjørk
  15. april 2020 at 8:35

  Hej, hvad er farvekoden på den lyserøde væg? den er såå skøn !

  • Reply
   Mernee
   15. april 2020 at 11:58

   Den har jeg desværre ikke mere, den skal være i en af indlæggende under malede vægge hvis den er der

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar