ananas i egen juice Instagram MIG min uforbeholdne mening mit outfit mortilmernee.dk PR steder jeg anbefaler

Sommer i Danmark og flyvske tanker… Og nårrr ja, også lidt om jantelov…

19. april 2018

Lad mig starte det her indlæg med at åbne en skuffe, putte janteloven ned i den, hoppe op på mit havebord og råbe ud i haven…. Jeg har rundet 50.000 følgere på Instagram…. ja, nogle tænker sikkert, “og hvad så?”, “luk måsen dame” eller “de er sikkert købt”….. Andre er søde og siger “tillykke”, “godt gået” og mine forældre åbnede sågår en flaske champagne og sendte mig en sms med et billede af det, fordi jeg ikke var hjemme i tirsdags da det skete.

Jeg blev stødt en smule igår, hvor jeg tale med en veninde, som til et event havde overhørt nogle damer, der havde diskuteret MIG, de havde snakket om en eller anden app, som jeg nu har glemt hvad hedder, men som tilsyneladende skulle hjælpe folk med at få følgere – vidst nok ægte følgere – men dog stadig betalte…. De her damer mente i hvert fald, at det nok var den jeg brugte…..

Lad mig en gang for alle slå fast, det er IKKE tilfældet, jeg har ærligt og stærkt fortjent dem. De har selv valgt at trykke følg.

Jeg skrev om det her, hvor jeg var tæt på at runde 40.000, og jeg forstod intet af det. Men heldigvis sidder der altid nogle kloge og søde læsere/følgere der ude, som ved en masse om de her algoritmer. Når man har nogle ting der fungerer godt, noget som får folk til at interagere mere på instagram, så krediteres man altså for det, og man bliver sendt ud i instagrams egne udforsk platforme i stor stil. Det betyder, at jeg fx siden i mandags, har fået 1.500 følgere, på ‘et billede, og mere end 4.000 mennesker har gemt det. Og ved siden af det, fungerer de andre billeder naturligvis også.

Fordi det performer godt…. Så kan det altså godt lade sig gøre, at vokse der inde, uden at købe sig til følgere. Det kræver en “smule” arbejde, det kræver at man finder ud af hvad der virker, hvis det er hensigten at man gerne vil vokse, og så skal man arbejde ud fra det….

Hvor om alt er, så skete det i denne uge, at jeg ramte de 50, og det synes jeg ærligt talt godt, at jeg må være lidt stolt af.

Noget andet den her uge byder på, er en lille mini ferie for mig. Jeg var nemlig så heldig, at jeg faktisk gik på weekend i tirsdags, så alle de her smukke solrige dage, dem har jeg mulighed for at nyde hjemme i min have…. Her til formidag, sad jeg simpelthen på terrassen, og skrev dagens indlæg, det er da vildt, og helt helt fantastisk…. Jeg havde solcreme på kroppen, og jeg har ligget på et tæppe og blændet alle mine naboer…. (ej, heldigvis kan man faktisk ikke kigge ind i vores have, men skulle nogen have oplevet et sært genskær fra et hus i Hedensted, så var det bare mig, der havde smidt tøjet, eller det meste af det).

Her til aften har vi spist koldskål på terrassen, og pigerne har leget i haven lige indtil Merle skulle til træning. Neel legede stort set ude indtil hun blev puttet…. Suk, sådanne lune dage burde vi virkelig have mange mange flere af.

I tirsdags var jeg til netværksmiddag med Buzzanova, hvor min blog ligger, en skøn dag i Århus, med min agent Maria og efterfølgende middag på Gorms Pizza, altid dejligt at mødes med pigerne i samme netværk, at snakke om hvad der rør sig, i det hele taget, bare mødes med nogle, som bevæger sig i samme felt som en selv.

Men man skal lige rulle sådan “jeg skal huske ikke at sammenligne mig” sweater på, når man mødes med “ligesindede”…. For det er svært ikke at måle sig i tal, i unikke læsere, i følgere og i sponsorerede samarbejder. Nogle gange kan jeg blive en smule stresset, når jeg sådan hører om andre. Jeg plejer at synes det er en kæmpe ulempe for mig, at bo hvor jeg gør, i netværks henseende… Men nogen gange, så tror jeg alligevel også det er en fordel, fordi jeg ligesom bare ER i mit eget, og ikke står med den her sammenligningskvote midt i morgenkaffen hver dag.

Misforstå mig ikke, jeg ELSKER at netværke, og i næste måned tager jeg også en hel dag til København, for at være sammen med to andre søde bloggere, både for naturligvis at spare med hinanden, men også for bare at være sammen og sludre. Den slags dage værdsætter jeg højt, og jeg glæder mig virkelig meget. Det jeg mente var bare, at måske er jeg faktisk ikke skabt til at møde op til events hver dag, hertil er min jantelov og selvtillid, sgu ikke stor nok.

Imorgen er jeg inviteret til Århus musikhus til et fint event, der har jeg fået lov at medbringe en veninde, så vi skal ha en dejlig aften ud af det. Solen har tænkt sig et summe over Danmark de næste par dage, så jeg er sikker på vi kan få et glas med bobler i smukke Århus, inden vi bevæger os med Eventet, som indeholder forestillingen om Seebach. Jeg glæder mig 🙂

I tirsdags havde jeg forøvrigt endelig skruet mig ned i et sommerligt outfit, som fik mange fine tilgodekendelser på instagram, så jeg har lige lagt et par links op nederst i indlægget her, hvis I elsker det lige så meget som mig 🙂

Billedet er taget i smukke Stylepaste i Århus, hvor jakken bla. kan købes, den er fra Baum Pferdgarten, og findes lige HER. Kjolen er fra Heartmade, og er kan købes lige HER hos Merci i Give. Buskerne er fra Stella Nova, og kan købes lige HER.

 

 

 • Reply
  Anja
  19. april 2018 at 19:30

  Du overrasker med små minimakeovers man faktisk selv har råd til, lækre outfits, søde børn og en god portion ærlighed og sårbarhed – og det belønnes med følgere.
  PS gad ikke at følge med hvis det kun var events det hele?
  Kæmpe og velfortjent tillykke fra Anja
  @normaskbh // @heidiogbjarne

  • Reply
   Mortilmernee
   19. april 2018 at 21:01

   Åh tak søde Anja

   Det var virkelig fine ord. Dem tar jeg med mig lige ind i hjertet 🙂

   Dejlig aften til dig

   KH LOuise

 • Reply
  Mille Emilie
  20. april 2018 at 11:30

  Man må fanme godt være stolt, du er SÅ sej! Godt fået Louise. Tillykke ???

  • Reply
   Mortilmernee
   22. april 2018 at 16:30

   Åh tak søde Mille, det var fine ord 🙂

 • Reply
  Kristina
  20. april 2018 at 15:06

  Kære Louise jeg har så stor respekt for dig og det du laver – de 50.000 følgere er så velfortjente stort tillykke. Det er virkelig ikke nemt at få så mange følgere, jeg kæmper selv for hver enkelt følger også uden brug af app. Jeg er sikker på at de piger som mente du havde betalt for følgere blot var misundelige. Jeg har fulgt dig mere eller mindre fra du startede med at blogge og det er tydeligt at du har fået dine følgere ved gentagne gange at inspirere med din styling, indretning, stil og personlighed. Tak for din daglige inspiration og ærlige blogposts kh Kristina

  • Reply
   Mortilmernee
   22. april 2018 at 16:29

   Kære Kristina

   Af hjertet tak for dine meget meget fine ord. Dem blev jeg meget glad for at læse 🙂 Jeg er dog ikke sikker på det som sådan var misundelse, tror bare det måske selv overvejede den der app, som de tilsyneladende nok havde troet jeg brugte, og så havde go effekt af. Jeg kender den ikke, så jeg ikke hvordan den fungerer.

   Håber ellers du har det godt.

   KH Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar