Blomster boligindretning fotoshoot Hjem Inspiration Malede vægge MIG mortilmernee.dk tendenser

boligreportage og hvide vægge…..

25. april 2018

Idag har jeg haft besøg af to søde damer, Stylisten Pia fra Livingstories og fotografen Anitta Behrendt. De skulle lave en boligreportage til Boligliv, som den dag idag (selv efter jeg nok har holdt den i 16-18 år…. Lige siden det startede i hvertfald, stadig er et at de magasiner jeg holder aller mest af. Vores jul var sågar endda på forsiden en gang, hvilket jeg kan huske jeg var meget stolt af.

Det er jo ikke fordi jeg ikke har prøvet det før, men man er nu alligevel sådan lidt spændt på, om ens hus nu alligevel kan leve op til det forventede…. Jeg havde i hvert fald sørget for friske blomster…. Det bedste jeg nu kan fremdrive her i lille Hedensted, havde jeg haft Thilde i min nærhed, så havde det selvsagt været poppykalas der havde stået på bordet, men det kunne naturligvis ikke lade sig gøre.

Heldigvis viste vejret sig også fra sin bedste side i alle de timer de var her, hvilket giver huset et meget pænere look, i hvert fald til sådan en reportage.

Jeg tror de var fint tilfreds, og jeg glæder mig meget til at se billederne.

Det er 4. gang Pia er mit hus, så vi har været i dialog en del efterhånden. Pia kender også min ret hæftige forvandlingstrang, så hun havde derfor talt med store ord, at jeg altså IKKE måtte male om, før de havde været her.

Jeg har vidst det længe, at de kom, så derfor er der ikke sket det helt store på mine vægge de sidste måneder. MEN….. Bedst som de kære damer var i bilen, så smuttede jeg forbi min lokale maler biks, og købte 5 liter hvid.

Idag er det “kun” gangen jeg har malet hvid igen, det vil sige den væg man kan se fra køkken og stue, men samme væg kører rundt på en lang væg, som også kan ses fra 1. salen. Så det var alligevel lidt af en omgang. Jeg har netop givet begge vægge 3. gang, og forhåbentlig sidste, men det må vise sig imorgen, om det lige skal have en gang mere.

Jeg har haft brug for at få lidt mere ro på i et stykke tid, men jeg har naturligvis lyttet til Pia, og ventet.

Jeg leger lidt med tanken om at male den blå væg i stuen. Enten skal den være hvid, eller måske en helt anden farve… Måske gul, måske okker, måske grøn…. Jeg ved det ikke, så den får lov at overleve… Lidt endnu….

Men jeg har selvfølgelig lidt billeder til jer, i tørreprocessen, og med et hjørne der stadig mangler lag 3 – men det er fordi jeg ikke kan nå – og Jesper er til fodbold…. ha ha….

Ellers håber jeg I alle har haft en dejlig onsdag…. Min har været yderst produktiv…. Og imorgen går man på forlænget weekend…. Jubiiiiiii

 • Reply
  Pia
  25. april 2018 at 20:31

  Crazy you ❤ Tænkte nok, du allerede ville male i dag, hihi… Og tusind tak for i dag, kære Louise. Som altid en fornøjelse at se dig og dit hjem ?? Knus Pia

  • Reply
   Mortilmernee
   27. april 2018 at 10:04

   ha ha…. ja, og som du ved, så er stuen nu også malet 🙂

   Smuk weekend til dig og dine

   • Reply
    Pia
    28. april 2018 at 9:25

    Tak i lige måde, sødeste – her har den ikke stået på maling, men på havearbejde i solskin – hvilket også var ret tiltrængt…

 • Reply
  Helle
  25. april 2018 at 21:11

  Hej Louise
  Den farve du har i køkkenet hvad hedder den farve.?

  • Reply
   Mortilmernee
   27. april 2018 at 10:05

   Den er desværre hjemmeblandet, så jeg har ikke farvekoden.

 • Reply
  Rie
  21. april 2021 at 11:57

  Er spisestuens farve også hjemmeblandet, eller har du en kode på den? Bedste hilsner Rie. Så hyggeligt hjem du har

  • Reply
   Mernee
   24. april 2021 at 14:47

   Spisestuen er en kalkmaling, og den hedder tidløs 🙂

   Ha en dejlig dag

   KH Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar