boligindretning ferie forandringer Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration Malede vægge mortilmernee.dk

Og blå væg blev til…..

27. april 2018

Jaaaaaa, en lille bitte forlænget weekend gør godt, helt ind i sjælen…. Igår havde vi en fejring her i huset, men den er ikke helt offentlig endnu, så jeg beklager, men I må lige vente lidt endnu på den…

Men hvor om alt er, jeg var glad helt ind i maven, og hvad andet at gøre, end at male en væg… Jeg havde som sagt et par forskellige tanker om hvad farve den skulle have, og jeg var meget i tvivl, men så sender Pia (stylisten som var her onsdag) en sms…. “Hey Louise, tænkte på, hvad med nougat, bare varmere”…. Jeg var lidt i tvivl om hvad farve nougat egentlig er, men jeg fik straks en lækker farve i tankerne. I ved, den sidste farve i 3 farvet is, det var lige den jeg gerne ville ramme, og jeg ku mærke den føltes helt rigtig.

Så jeg drønede i malerbiksen, og allerede igår aftes var farven på væggen…. weeeee den er flot, hold nu op, det giver den lækreste varme i samspil med det andet. Pigerne udtrykker sig ikke så tit om forandringerne, de er vandt til det, men da Merle kom hjem fra spring sagde hun bare “gud hvor er her bare hyggeligt Mor”…. Det var gode ord, så havde jeg ramt noget rigtig. Eller Pia havde 🙂

Den er også sindssygt flot i samspil med den peach ish ude i køkkenet, alt er godt….

Desværre, som så ofte før, har jeg ikke en farvekode, for som altid, var farven for mørk da den kom på væggen, jeg smed en masse hvid i, desværre for meget, så jeg måtte afsted efter en lille bøtte mere, der kunne hive noget mere kulør tilbage i malingen.

Men hvis I er vilde med den, så gå efter varm nougat, min farvehandler ramte den næsten, jeg gætter på jeres også kan.

Idag har vi været i Tyskland, lageret er fyldt op i cola (vores aller største afhængighed)…. Og der er også nutella på morgenbordet imorgen…. Og tænk sig, der er 2 fridage mere…. I LIKE…..

Som altid glæder jeg mig til at høre hvad I synes, og ellers ønsker jeg jer bare en rigtig dejlig bededagsferie 🙂

 • Reply
  Gitte
  27. april 2018 at 21:19

  Meget flot og rolig farve 🙂 Står rigtig godt sammen med farven i spisestuen.

  • Reply
   Mortilmernee
   28. april 2018 at 15:25

   Kære Gitte

   Tusind tak, jeg er også glad for den 😉

 • Reply
  Rikke Hald
  27. april 2018 at 23:52

  Hej skønne Louise.
  Jeg er vild med farven, den er superfin og passer perfekt ind??Elsker dit hyggelige hjem og får altid masser af ideer når du laver nyt??TAK for at jeg må følge med??
  Kh Rikke

  • Reply
   Mortilmernee
   28. april 2018 at 15:26

   Kære Rikke

   Tak Rikke, det var søde ord, glad for jeg fortsat kan bidrage med inspiration

 • Reply
  Pia
  28. april 2018 at 9:20

  Ser skønt ud, søde Louise 🙂 Glad for, at farven har ramt rigtigt. Knus fra Pia

  • Reply
   Mortilmernee
   28. april 2018 at 15:26

   Ja den er ganske skøn…. Omend den hvide spøger altså også lidt endnu…. haha

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  29. april 2018 at 20:08

  Synes den er rigtig lækker, men synes dog at farven i spisestue og stue nu ligger for tæt op ad hinanden, så efter min mening bliver det hele lidt ensfarvet….håber du ikke tager det ilde op og at du forstår, hvad jeg mener…Kram fra 6600 Vejen

  • Reply
   Mortilmernee
   30. april 2018 at 17:39

   Jeg kunne ikke være mere enig, derfor har spisestuen også fået en tur med penslen her i weekenden… Jeg har bare ikke vist det endnu 🙂

 • Reply
  zt
  8. maj 2018 at 13:00

  i LOVEEE following your account in Instagram. You are so inspiring! Could you please let me know who is the artist of the cat picture on the green sofa? thank you very much and please keep posting!

  • Reply
   Mortilmernee
   8. maj 2018 at 20:17

   thank you so so much, really happy to hear that 🙂

   The artist is Albert Berthelsen, a danish artist from Vejle where I live 🙂

 • Reply
  zt
  9. maj 2018 at 9:31

  Thank you so much! I will check the artist for sure. Greetings from Germany!

 • Reply
  Stine
  23. juni 2018 at 19:59

  Hej 🙂

  Har du behandlet dine bogkasser? Synes, de har sådan en fin “farve”.

  Mvh Stine

  • Reply
   Mortilmernee
   23. juni 2018 at 21:59

   Nej det har jeg faktisk ikke, det er bare tidens tand 🙂

   mvh

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar