Blomster haven Hverdag MIG mortilmernee.dk naturen

Første uge i mit “nye” liv er igang….

8. maj 2018

Første uge i mit nye liv er startet… Den er dog lidt anderledes pga helligdag på torsdag, så i virkeligheden er den her uge jo ikke sådan en rigtig arbejdsuge.

Jeg har dog alligevel haft pænt travlt synes jeg, først mandag og tirsdag på mit “rigtige” arbejde, og så havde Merle sine veninder med hjemme mandag.

Vejret indbød til leg i haven, man ved ærlig talt ikke, om det er SOMMEREN 2018 vi har i disse dage, så jeg besluttede at hive badebassinet frem. Det var til stor glæde for hele banden, og vores tøser har også badet i det både igår og idag. Imorgen får det også lov at stå, de siger det er den sidste dag med høje temperaturer, så den skal udnyttes til fulde.

Desværre viste det sig, at der var kommet et kæmpe hul i bassinet, så al vandet var sevet ud over night, så vi måtte ud og finde et nyt idag…. Så til jer der spørg, det fine retro bassin – som nogen måske husker fra sin barndom (jeg gør i hvert fald) det kan altså købes i toys r us 🙂

Farverne i lille Danmark danner den vildeste farvepalette, jeg blir helt høj når jeg går mine ture. Flere forskellige blomsterdufte omringer mig, og den ene smukke skarpe farve afløser den anden. Rapsmarkerne står næsten i fuldt flor, magnolia træerne er på sit aller højeste, de smukke lyserøde træer er næsten neon mod himlen og tulipanerne i haven strækker sig langt efter solen. Jeg ELSKER det virkelig inderligt.

Imorgen tidlig hopper jeg på toget og drager mod København, en dag fyldt med solskin og fine damer, jeg glæder mig rigtig meget. Til at snakke…. om alt mellem himmel og jord. Jeg glæder mig til at se Købehavn i de her smukke farverige tider, til at besøge et par hyggelige små butikker, til at nyde en dag som bare er MIN….

Den her uge er bare startet rigtig godt, og så ender den med 4 skønne dag med dem som mit hjerte har kært. Vi skal også spise middag med venner vi ikke har set i lidt tid, det glæder vi os til. Og så håber vi at solen bare fortsætter i mange dage endnu.

Smuk tirsdag aften til jer alle…. Håber I har grillet en bøf i det fri og fået en rød næsetip 🙂

 

    Svar