Blomster familie ferie haven Hjem MIG Mine piger mortilmernee.dk naturen Oplevelser

Bye Bye beautiful Pinse….

21. maj 2018

Det her må helt klart være en pinse som går over i historien. Jeg har da aldrig oplevet smukkere vejr over det ganske danske land. Jeg hørte faktisk i nyhederne i sidste uge, at der allerede nu, har været flere sommerdage i maj måned, end der var i hele 2017. Det synes jeg er helt vildt, og det siger i virkeligheden meget om, hvorfor folk var så ulykkelige over sommeren sidste år…. Den var virkelig IKKE historisk, eller jo måske, men af den dårlige slags – i hvert fald på vejrfronten.

Jeg har lige kigget på min vejr app, der er ikke ‘en dag under 21 grader de næste 10 dage, og faktisk bliver der helt op til 27 som det ser ud lige nu…. Jeg er happy happy happy. Min krop STOR TRIVES i den her slags vejr, jeg har det bare rigtig godt.

Pinsen har trukket os ind i en slags feriestemning, vi har været hjemme alle dage. Eller, Merle startede lige med at være på overnatning hos mine forældre, men ellers har vi bare været her alle 4. Vi har snuet under dynen lige så længe vi gad, eller indtil solen varmede så meget, at man bare MÅTTE ud.

Da Merle var hos mine forældre tog Neel og jeg på en lille tur, vi kan godt li at tage ud til vandet og gå tur, det er nok ikke nogen surprice for nogen af jer, og så ELSKER vi blomsterne i naturen. Markerne, årstidernes blomstringer og hvad der ellers møder os der ude…. Mit feed på instagram har i den grad afspejlet hvordan alle omgivelser står i fuldt flor lige nu, meget hurtigere end de plejer, de tror nok også det er sommer. Mine kæmpe valmuer i haven står i knop, syrenerne er næsten på vej til at afblomstre, min clematis er gået helt amok i år og jeg har sået årets stolte kavaler. Håber de kommer med lidt større succes i år, end de gjorde sidste år.

Pigerne har badet i sprinkleren på græsset, præcis som de plejer i sommerferien, vi har spist aftensmad på terrassen alle dagene.

Jeg har også sat dahlia i år, dem har jeg ikke prøvet før, jeg er spændt på om de bliver lige så flotte som jeg har set de kan.

Igår plukkede vi lupiner i lange baner, vi har vaser 4 forskellige steder i huset, det er altså ægte dansk:-)

Og når ja… Så var der også liiiige et lille bryllup i fjernsynet lørdag jeg sku følge med i 🙂

Idag er der udgivet en artikel på australske The Design files, artiklen er om skandinavisk design, og en del af den omhandler vores hjem…. WAUW, jeg er sgu beæret, når så stor en blog falder over lige præcis vores lille hjem, og fremhæver det som de gør…. Og det skønne ved det er, at de bruger betegnelse “HYGGE” som et velkendt dansk ord, der ifølge dem, beskriver vores hjem rigtig godt.

Af hjertet tusind tak for det fine skriv…..

Ellers går vi nu sådan rigtigt ind i den nye uge, som bringer mange skønne opgaver og oplevelser med sig, næste weekend skal vi nemlig på tur til De Danske Sydhavskyster, vi besøgte det for to år siden, det kan I læse om lige HER hvis I skulle få lyst, og ellers glæder vi os til at tilføje endnu en fin oplevelse der nede fra, med nye steder at besøge.

Smuk Søndag aften til Jer alle 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar