boligindretning Hjem Inspiration mortilmernee.dk steder jeg anbefaler tendenser

Inspiration til rød i hjemmet….

25. maj 2018

Jeg elsker farver, hvilket nok afspejler vores hjem ret meget… Nogen perioder mere end andre, men jeg er i hvert fald ikke på vej væk fra det i øjeblikket. Jeg forsøger dog at køre et sådan nogenlunde afdæmpet miljø, således de farverige detaljer rigtig kan ses.

Rød er pænt trendy i øjeblikket, og jeg har virkelig også taget den til mig. Den er flot i sin klare enkelthed, men også i samspil med særligt lyserød, som er yndlingsfarven over dem alle.

Jeg fik lyst til at dele et par røde spots i mit hjem med jer, måske I kan bruge det til inspiration, til også at tilføje lidt rød i hjemmet.

Første foto er fra mit seneste køb, røde smukke sandaler fra Saltwater, de er simpelthen så lækre at have på, og så har de en ret go pris, I kan finde dem lige HER.

Min smukke røde fiskekande, eller vase som jeg pt bruger den til, har jeg fundet i en af favoritbutikkerne i København, nemlig Shop Dora. Dora ligger på Værnedamsvej i det hyggelige lille “mini Paris” på skønne Vesterbro. Det er forøvrigt også her Poppykalas og Canstore ( hvor den populære HÅND på væggen) hører til. Dora har et vidunderligt mix at nyt, vintage og æstetik. Butikken i sig selv er virkelig et besøg værd, og hvis man ikke bor i nærheden, så er der jo altid web shoppen. Det skønne fiskefad længere nede er  også HER fra.

På Væggen har jeg det smukke japansk quiltede tæppe, jeg skylder jer stadig et indlæg på det, men jeg mangler lidt info fra sælger, det kommer 🙂

Min rød/orange eames som er fundet på DBA og noget at mit smukke keramik fra General Store samt min pink/røde taske fra Ellies&Ivy... Som by the way ligger lige der, fordi jeg er igang med at pakke til vores weekendtur. Og så det lækre berber tæppe i masser af røde nuancer fra Eden Outcast.

Den smukke rødblomstrede pude fra Eline Engen og den rød/lyserød stribede fra Trine.

Sidst men ikke mindst, en fin rød detalje i Globe lampen, som jeg bare Elsker… også selvom den gir et elendigt lys ….

Smuk weekend til jer alle…. Håber I vil nyde hedebølgen der rammer vores fine lille land. Vi håber ikke der kommer alt for mange tordenbyger når vi drager på De Danske Sydhavskyster.

 • Reply
  Kirstine
  25. maj 2018 at 13:45

  Det er så flot en farve, og den passer virkelig godt ind hjemme hos dig ?

  • Reply
   Mortilmernee
   27. maj 2018 at 16:03

   Tusind tak, jeg er også ret begejstret for den 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar