haven Ikke-kategoriseret min uforbeholdne mening mortilmernee.dk naturen tanker

Faskine helvede, bryllupsdag og rabarber fest… Weekenden havde en del af byde på….

3. juni 2018

Sikke en weekend, den har budt på lidt af hvert…. Mest af det trælse desværre, i hvert fald for min mand, for den berømte Faskine skulle i denne weekenden graves ned i hele haven. Og lidt mig, fordi jeg er blevet SVINET til alverdens steder.

Men lad mig starte med haven.

Jeg har forsøgt at fange processen løbende på begge dage, men det er alligevel tydeligt, hvor taknemmelige billeder er, for det så helt anderledes ud IRL, og min mand er SÅ TRÆT…..

Har har gravet 4 rander i haven, han har banket vores støbte kælderskakt op med en borehammer, så har han gravet 2 meter ned og etableret pumpe og sandfangsbrønd, muret væggen op igen, således vi nu kun har nedgang fra en side af huset.

De 4 rander i haven går fra hvert nedløb, samt ovre fra pumpen. Det er mange meter rundt, alle med et fald så det hele ender ud i det kæmpe store hul i græsset. Det store hul er ca. 4 meter * 1 meter og så er det 120 dybt.

Alt imens skulle der jo fjernes græs, som vi har passet og plejet på plastik, for til sidste at ligge det tilbage og vande på livet løs.

Det har taget en weekend tidligere og nu denne weekend. Nu kan vi endelig se en ende på det. Der mangler kun et par småting et sted i haven… Alle huller er lukket, græsset er tilbage, nedløbsrør på plads og hele systemet skulle faktisk gerne køre fra. Vi er nu fuldstændig frakoblet alle Hedensteds rør med hensyn til regnvand.

Det sidste billede har jeg næste lige taget, som viser alle firkanter af græs er retur, og nu skal der bare vandes og vandes i håb om, at det selvfølgelig tar ved og igen bliver vores græsplæne….

Midt i det hele havde vi faktisk bryllupsdag, pigerne havde lavet den fine blomsterramme på øverste billede til os, vi hentede mad ude fra, og Jesper tillod sig en lille stund til aftensmaden, inden han gravede videre.

Mine forældre kom også forbi med kage, i håb om at det kunne give ham et lille skud energi til at blive færdig…..

Idag har pigerne og jeg høstet rabarber og lavet rabarber kompot, huset er også blevet gjort rent og Merle har været til træning….. Og om ganske få minutter, så tror jeg vi finder vores seng, og min mand sover sikkert om meget kort tid.

En sidste, omend lidt træls ting, som denne weekend havde at byde på er, at de mennesker, som forpagter den fine lupin mark, tilsyneladende har sendt mig de vildeste beskeder, i meget usagligt og usammenhængende ordforråd, og som jeg på ingen måde har tænkt mig at svare igen på. Jeg indgår i hvert fald ikke i dialog med dem.

Og selvom jeg udtrykkeligt skrev, at jeg kun ville dele de skønne marker med jer, og at man IKKE måtte plukke, så mener de nu, at jeg er skyld i at hele deres fortjenste går tabt, fordi folk åbenbart vader ind og plukker dem. Det kan jeg naturligvis aldrig tage skyld i, jeg synes jo bare deres mark var flot.

TV2 ringede sågar og ville høre min mening, men jeg ønskede ikke at deltage i indslaget, da jeg igen, ikke ville bidrage til de her ikke usaglige kommentarer og udmeldinger, som jeg har modtaget på bloggen og på instagram.

Så lad mig en gang for alle slå fast, tag IKKE ud og pluk de blomster, nyd synet og snup et par billeder af den, for den skide flot…..

 • Reply
  Maria
  3. juni 2018 at 21:32

  Hvor er det bare vanvittigt. Både hele vanviddet med faskinen og bestemt også det med marken.
  Jeg har virkelig ondt af dig. Du delte flotte billeder, og får røvfuld for det. Øv! Du gør det i ikke at kommentere tilbage på det.
  Og så må jeg bare sige tomlen op for din mand, han er godt nok sej ?

  Håber den nye uge arter sig lidt bedre.
  Kh Maria

  • Reply
   Mortilmernee
   3. juni 2018 at 21:43

   Kære Maria

   Ja den havde jeg virkelig ikke set komme… Magen til måde folk opfører sig nogen gange, man bliver rystet. Det der med at gemme sig bag en skærm…

   men tak, ja han er fandme sej…. det er helt vildt, jeg er SÅ GLAD for han er på næsten på den anden side nu, det har virkelig hængt som en tung dyne over os….

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar