ananas i egen juice Ikke-kategoriseret Instagram MIG min uforbeholdne mening mortilmernee.dk

“undskyld, men er du ikke blevet hacked??”

8. juni 2018

Ja, sådanne kommentarer dukker der op jævnligt, både i mailen og på instagram…. For ja, min profil er sgu lige rykket igen…. Og det er ikke bare 100 følgere der er kommet på en måned, det er over 20.000 der igen er klikket ind, siden jeg d. 2 marts, lavede det HER indlæg.

Jeg synes også selv det er vildt, og jeg er da pænt happy omkring det…. Men jeg forstår også godt, at der fra tid til anden, florerer snakke der ude, om det nu kan passe. Jeg har godt selv mødt de der samtaler “EJ, har du set at x er vokset med x følgere over night, de må helt sikkert være købt”….. Og det er de muligvis også nogle steder, det skal jeg IKKE gøre mig til herre over, for jeg ved godt at det kan lade sig gøre, og hvor nemt det er….

Men fakta er, at jeg bare har nogle billeder, der performer rigtig godt, og når man har nogen af dem, så bliver man bare boostet ud på instagram i STOR stil, jeg fik sågar mig selv anbefalet for ganske nyligt, det synes jeg var lidt komisk.

Der var en stor amerikansk bolig instagrammer, der for ikke så længe siden, anbefalede mig som sin nye favorit, det ga mig 3.500 nye følgere i det døgn jeg lå i hendes story, så er der en stor australsk blog, der også for nyligt lavede en masse PR på mig, det giver også ganske godt…. Og mange begge små, gør en stor å. Min billevæg bliver tagget og delt i ET VÆK, og det giver naturligvis go trafik. Jeg siger ikke, at der ikke er ghost followers imellem, det er der helt sikkert, eller de der computere genererede profiler, der automatisk bare følger og kommentere på underlig vis… Men jeg har “hånden på hjertet” ikke tid og overskud til, at sidde og holde øje og sortere dem fra…. Måske skal man sige plus minus 2-3.000 af følgerne, det kan sagtens være, men det ved jeg simpelthen ikke noget om.

Men igen, de der algoritmer, dem forbander jeg stadig langt væk, for når man fra den ene dag til den anden, oplever ekstrem aktivitet for at gå næsten død…. Så ved man godt, at nu har de pillet ved dem igen, jeg kan se det på mange profiler, at man går helt ned på aktivitet, og ligesom skal til at “regne den ud igen”…. Man skal virkelig være kendis i en eller anden format, for at folk opretholder sin aktivitet hele vejen igennem, os andre dødelige, vi oplever nedgang igen og igen…..

Lige pt, der er jeg også inde i en død periode, mine billeder har ikke så stor reach som de havde for bare 2 uger siden, og jeg har INGEN forskel gjort…. Sådan er det bare…. Så kan man bruge en masse tid på at arbejde det op igen, for at dykke over night, sådan er det bare konstant.

Jeg læste for nyligt, at Instagram selv havde udtalt, at de i en undersøgelse kunne se, at folks daglige minutter på instagram, er steget fra 21 min. til 24 min over det sidste stykke tid, så man må nok bare konstatere, at den kronologiske rækkefølge ALDRIG kommer tilbage igen, hvilket jeg synes er mega ærgerligt…. Det synes jeg stadig var det absolut optimale.

Fx mine billeder af blomster og marker, dem er det slet ikke lige så mange der ser, som billedvæggen, hvor folk går helt amok…. Jeg kunne i princippet så bare nøjes med at vise mit hjem og min væg… MEN, fandme nej, om jeg på den måde vil lade mig styre, jeg vil holde fast i mig selv, og det jeg holder af. På den her tid af året, der opholder jeg mig 70% af tiden ude i naturen, i haven eller ved vandet. Jeg drages af blomster, deres udvikling hele sæsonen igennem, hvordan den ene smukke udgave overtager den anden… Og det fylder jeg også mit feed med. For det er det jeg holder af…. Det er ikke alle der gider det, og så skrider de…. Og instagram straffer mig derfor, ved ikke at eksponere de her billeder til resten af mine følgere…. But that’s life, sådan er det bare…

Dog var der alligevel mange, der tilsyneladende gerne ville besøge LUPIN marken…. Den blev der i hvert fald kogt masser af suppe på ovre på TV2 Fyn i weekenden…. ha ha….

Nå, det var bare lige dagens kæften op…. Jeg skulle lige ud med det, fordi jeg igen imorges, blev konfronteret med den der “undskyld, men er du blevet hacked”…. “for det kigger firmaerne jo på, og de synes det virker underligt, og utroværdigt osv osv”…. Den mavepuster skulle jeg lige reagere på, og det gør man bare bedst her, hvor ordene kan flyde…. Beskeden var ikke ondt ment, men den skulle alligevel ud i en dybere forklaring. Hvilket jeg synes er ærgeligt… At man skal forsvare sig ish….

Håber I alle får den dejligste weekend…. Solen, ja den er jo næsten en selvfølge efterhånden…. Jeg sagde lige til Jesper forleden “jeg har altid drømt om at bo i et land, hvor solen bare skinner non stop hele sommeren, gad vide hvordan det føles?” Og det har jeg sådan lidt fået en snert at her i denne sommer, og hvor føles det bare dejligt, jeg stor trives virkelig i det…. Det må jeg bare indrømme.

Jeg ved godt, at det er tough for landmændende, og lidt bekymrende for klimaet…. Jeg ved det godt, men jeg nyder det altså, det gør jeg, for min krop kan rigtig godt li det…. Og når den trives, så gør jeg også :-)… Reach eller ej, algortimer eller ej…. I love it all these days 🙂

 • Reply
  monsterscircus
  8. juni 2018 at 22:02

  Algoritmer eller ej, så tænker jeg ,at det er helt rigtigt bare at hvile i man står for. Det er så nemt at miste sig selv i al den inspiration vi bliver bombet med hver dag. Så hvor er det skønt at se, at du stadigt “bare” er dig.. og at din inspiration simpelthen er så bundsolid og m. masser af personlighed. Og ja mit feed på Pinterest er også i de grad blevet tæppebombet med din smukke billedvæg???♥️

  • Reply
   Mortilmernee
   8. juni 2018 at 22:45

   Åh gud ja Pinterest, der er jeg aldrig rigtig kommet igang, men det er selvfølglige endnu et sted hvor man bliver top inspireret 🙂

   Tusind tak for de søde ord, og rigtig dejlig weekend 🙂

 • Reply
  Julie Damhus
  9. juni 2018 at 6:23

  Godt skrevet ? og flot arbejde ??

  • Reply
   Mortilmernee
   9. juni 2018 at 10:26

   Tusind tak 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar