Blomster haven Hjem Hverdag Ikke-kategoriseret Mine piger mortilmernee.dk naturen Oplevelser tanker

Regnkys og kolonihave-stemning på terrassen :-)

10. juni 2018

Så kom regnen…. Jubiiiiii siger mange, mig… NOT SO MUCH…. Lige idag, er jeg dog en smule tømmermændsramt, så det er måske okay, at det bare regner, men jeg ville da gerne lige ha taget en lur der ude, i de varme stråler, som jeg er blevet så vandt til, istedet omkom jeg midlertidigt på sofaen, mens Merle var til spring.

Haven derimod, den ser ret happy ud, roserne strækker sig ekstra langt, græsset synes allerede lidt grønnere, mine dahlia er vokset ekstremt lige pludselig og små stolte kavaler kigger op gennem jorden. Det støvede look er væk, luften er kold og ren…. Hvilket selvfølgelig er dejligt, specielt når man sådan har vinduer og døre åbne hele dagen, så kommer der knap så meget støv ind, i hvert fald de næste par dage.

Terrassen har fået en lille makeover, jeg har købt de fineste store hængeplanter, og skabt sådan et ret fint miljø, som omkredser vores lille “hule” på terrassen. Violerne i krukkerne kunne ikke rigtig mere, så der er også tilføjet nye blomster her. Vores gæster igår synes, at vi havde sådan en rigtig kolonihave stemning, hvilket jeg blev noget så glad for at høre, for det ER og vil altid være, præcis den stemning, jeg gerne vil skabe.

I fredags drog vi til vandet og tog en aften dukkert, fornemmelsen af blødt sand mellem tæerne, vand der faktisk var ganske bade lunt og en luft der kl. 20.30 stadig var mild og varm…. Åh disse aftener, de er vidunderlige.

Lørdag havde vi besøg af skønne venner, der ligeledes har gymnastikbørn, airtracken var i brug non stop, vi så den fineste opvisning med et glas rødvin i hånden, igen nød vi mange skønne timer udendørs og åbne døre indtil vi sagde godnat og gik i seng….

Det var i sandhed en weekend, der gav gode minder i hjertet, varme stråler på kroppen og tiltrængt vand til haven.

Når man kigger lidt frem, så kan man… Hvis man strækker sig langt nok, næsten mærke sommerferien. Der er 3 uger til pigerne går på ferie, 3 1/2 til jeg følger med… En uge mere, så joiner Jesper os også. Men inden vi når der til, der har vi skønne ting på programmet, en tur til Fårup Sommerland i næste weekend, og lille ferie før ferien i skønne Sverige. Jeg glæder mig sådan til begge steder, da det er steder vi aldrig har besøgt før. Den slags ser jeg altid ret meget frem til, fordi der bare er spænding og gode forventinger forude. Der er lagt program for os begge steder, så vi skal ikke selv tænker så meget i planlægning, det er ren luksus. Suge indtryk til sig og bare være i det….

Imorgen starter en ny uge, som allerede synes tæt pakket…. Sådan er det ofte op mod ferien. Så meget der liiiige skal nåes…. Så meget desto mere trængsel efter ferien…. Hvor vi i år igen pakker bilen og drøner syd på….. Jeg skal nok komme nærmere ind på denne tur også, men først, så napper vi lige hverdagen et par uger endnu, og SÅ trækker vi stikket.

God søndag aften til jer alle.

 • Reply
  Michelle
  10. juni 2018 at 21:04

  Hvor fint som blomsterne spejler sig i vandet på terrassen?

  • Reply
   Mortilmernee
   11. juni 2018 at 12:59

   ja ik, det sys jeg også…. Omend… Jeg gider ik det regn der

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar