boligindretning Inspiration Instagram min uforbeholdne mening mortilmernee.dk tanker tendenser

Når indretning er for “vild” for Danmark :-)

14. juni 2018

Min søde, seje og ekstremt dygtige veninde Celine, der også tidligere på året fotograferede mine piger, har i samarbejde med Vildfang Studio pigerne lavet et styling set up, som jeg personligt er vanvittig tosset med, men som tilsyneladende ikke faldt i smag hos de danske bolig magasiner.

Crazy crazy crazy hvis du spørg mig….. Pigerne lavede det her styling projekt for nogle måneder tilbage, og har forsøgt at sælge det til flere forskellige magasiner i Danmark, men svart var et klart og pænt “nej tak” fra hver og ‘en.

Måske så man Celines storie igår, hvor hun beskrev processen, og forklarede lidt om, at hun synes det var så ærgerligt, at man ikke ville prøve noget lidt nyt i forhold til styling i Danmark …. Og den bold greb jeg altså omgående, og fik lov til at dele både billeder og historien i dagens indlæg.

Jeg giver nemlig Celine fuldstændig ret, at man i bladene ofte bare ser det samme igen og igen og igen. Det kan danskerne godt li, det kan mange måske faktisk rigtig godt li. Det sælger sikkert blade, hvilket selvfølgelig er det de skal…. MEN…..det jeg RIGTIG GODT KAN LI, det er når nogen kaster sig over noget der er lidt anderledes. En styling der naturligvis er 100% gennemført, men med et twist der gør det anderledes, sjovt, skørt og sindssyg lækkert hvis du spørg mig.

Jeg lader de efterfølgende billeder tale for sig selv, men jeg vil glæde mig til at høre, om I ikke også, meget gerne vil så noget mere af den her slags, kontra det samme sædvanligt set up måned efter måned…. Kom nu Danmark, vis noget fra nogen der tør være lidt anderledes…. Det er ER nemlig skide inspirerende….

Jeg kunne flytte direkte ind i det her set up, det er i hvert fald helt sikkert….. wauw……

 • Reply
  Maria Schelde
  14. juni 2018 at 18:39

  Virkeligt dejligt at se noget andet Louise. Tak?? Bring endelig mere af den slags, når du støder på det. Det inspirerer?

  • Reply
   Mortilmernee
   14. juni 2018 at 19:33

   Fedt, dejligt at høre…. Jeg er også selv ret vild med det… der findes altså også udenlandske magasiner der er mere i den her stil 🙂

 • Reply
  Malene
  14. juni 2018 at 20:02

  SÅ smukt og smagfuldt og med international klasse. Hun er jo langt “foran” de danske magasiner faktisk. Hvis man ser på Apartamento Magazine eller Freunde von freunden, så er Celine jo helt på linje. Jeg er sikker på, at de danske blade vil fortryde deres afvisning senere ?
  Mere af dén slags! ❤️

  • Reply
   Mortilmernee
   14. juni 2018 at 21:11

   Jeg ku ikke være mere enig, og de bøger/magasiner du nævner, er også blandt mine favoritter. Meget meget inspirerende og LÆKRE at have liggende i sig selv :-9

 • Reply
  Mads Kistrup
  14. juni 2018 at 21:14

  Hvor er det bare helt igennem befriende og fantastisk smukt! ? Det er alt for sjældent at vi ser billeder som disse lavet i Danmark! Det er fantastisk at vise de lækreste produkter, uden at billederne skal se ligne dem man har set 1000 gange for i div. boligmagasiner ? Derimod er det nogle fristede og forførende billeder, der viser det smukke i det kaotiske? Det smukke i det der er hverdags-setup, på det lækre måde. Hvorfor ser man kun denne type styling inden for modeverden? ?Men som Uffe Buchard siger om sit eget magasin dansk: Modeller skal ikke lade sig inspirerer af billederne i det, for det er ikke kommercielt ? Men Gud hvor er det befriende at kigge i han blad og se de uimodståelige billeder du har delt?? Tak for at du prøver, at ændre på boligmagasinernes meget standart tankegang, og vil vise danskerne noget nyt ?

  • Reply
   Mortilmernee
   15. juni 2018 at 7:28

   Yes, Mads… Tak for dine ord…. Det er så fedt når der er andre der tør noget andet…. Lad os håbe Danmark snart er klart til noget lidt mere fresh og anderledes 🙂

 • Reply
  Laura
  14. juni 2018 at 23:13

  Jeg eeeelsker det! Har længe følt en mangel på inspiration, men Celine får bare de hele til at spille på en ny og interessant måde ✨ Hår fået lyst til at anskaffe mig en lyserød bomuldsdyrkerne.. Jeg er nu også ret vild med dine farver! Så meget candy shop ??

  • Reply
   Mortilmernee
   15. juni 2018 at 7:28

   jeg har også investeret i en lyserød dug, udelukkende fordi jeg bare er vild med lyserød og candy colours…. Celine er vanvittig dygtig, der er ikke så meget at rafle om 🙂

 • Reply
  Janet Mågård
  15. juni 2018 at 0:12

  Det er smukt – kan bruges af alle❤️❤️ Min datter skal til at læse ELSKER sofabordet, det er KLASSE?? er lidt træt af bladene pt., lidt for meget grønne planter der hænger i en potte med læder, bambusmøbler og haver af pallerammer – elsker pigernes arbejde❤️?

  • Reply
   Mortilmernee
   15. juni 2018 at 7:27

   Jeg ku faktisk ikke være mere enig…. Jeg er også ret træt af alt det du nævner….

 • Reply
  Sophie Sukhi
  15. juni 2018 at 1:37

  Jeg er også helt enig! Det er super inspirerende at se noget anderledes. Er vild med det! <3

  • Reply
   Mortilmernee
   15. juni 2018 at 7:26

   Dejligt at høre, så endnu en der siger mere af den slags 🙂

 • Reply
  Susanne schou
  15. juni 2018 at 13:25

  Super dygtige piger,de må style mit hjem til enhver tid

  • Reply
   Mortilmernee
   17. juni 2018 at 14:41

   Præcis, sådan har jeg det også 🙂

 • Reply
  Louise
  16. juni 2018 at 10:57

  Jeg er vild med billederne. Tænker mere fotokunst end boligreportage. Hvis man nu ikke lige følger med i diverse danske boligblade, hvad er det så for en stil, som hersker der, og som du er træt af? Bare af ren nysgerrighed 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   17. juni 2018 at 14:41

   Jeg synes bare det hele er så ens… Samme farver, samme planter, samme nips samme samme samme…. Du skal bare åbne ‘et blad, så ved du hvad jeg snakker om 🙂

 • Reply
  VenterPaaVin
  17. juni 2018 at 14:30

  Fedt, elsker at se noget anderledes, palmen er så vild!

  – A

  • Reply
   Mortilmernee
   17. juni 2018 at 14:40

   Jeg er også ret vild med det…. Også palmen 🙂

 • Reply
  Glennie jensen
  30. juni 2018 at 11:10

  Tør næsten ikke sige det…..men jeg kan godt nok ikke lide det….Beklager! 🙂 Og jeg er åbenbart een af de mange, der er fantasiforladt nok til at være rigtig godt tilfreds med boligmagasinerne her i Danmark ?

 • Reply
  Glennie jensen
  30. juni 2018 at 11:59

  Tør næsten ikke sige det efter at have læst de begejstrede kommentarer….Men jeg kan godt nok ikke lide det – beklager! 😉 Må til al overflod også indrømme, at jeg er een af de måske fantasiforladte læsere, der er er rigtig glad for de danske boligblade. I hvert fald Bolig magasinet og Boligliv, som jeg selv holder ?

  • Reply
   Mortilmernee
   3. juli 2018 at 7:07

   Hej Glennie

   der skal jo være plads til forskelligheden, og der er jo rigtig rigtig mange, der har det ligesom dig, og derfor det også stadig fungerer for bladene. Men os der gerne vil se noget andet, dem er der desværre ikke så meget for i de danske blade, og det var det jeg gerne ville påpege 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar