ananas i egen juice boligindretning Hjem Inspiration Instagram MIG mortilmernee.dk

Vores hjem som dukkehus… I bogstavelig forstand….

15. juni 2018

Okay…. Det er vildt…. I søndags er jeg på instagram – det er jeg selvfølgelig hver dag – men jeg var tagget på et spøjst billede, det lignede mit hjem, virkelig… Men det var det ikke….

Sproget stod på et sprog jeg ikke liiiiige ku læse, noget med en masse tegn. Profilen hedder fatttoes, og så var der det her billede, samt hvis man bladrede videre, et af vores stue.

Først var jeg i tvivl om det var photoshop eller hvad pokker det var. Men der var så en der kendte profilen, og som kunne fortælle, at den var go nok, det var en lille mini model af vores stue.

Det vidste sig så, da jeg kom i dialog med profilen. At det var et stykke arbejde lavet i forbindelse med design skolen, hun var faldet over billedet på pinterest en masse gange, og besluttede sig for at lave en 1:25 model. Det har taget virkelig lang tid, men en virkelig sjov proces.

Jeg spurgte om jeg måtte få lidt flere billeder, og det har jeg så fået.

Jeg er ærligt talt vanvittig beæret og fuldstændig blæst bagover når jeg ser det arbejde. Shit en proces altså… Den tager jeg virkelig hatten af for…. Tænk hvis man lige ku få det som dukkehus… Det gad jeg da ret godt…..

Jeg har fået lov til at dele dem med jer, så her er lidt flere billeder af Mortilmernee mini. WAUW 🙂

 • Reply
  Sophie Sukhi
  27. juni 2018 at 21:58

  Nej hvor er det bare sjovt at se og så fint lavet med alle detaljerne. Det kan jeg da godt forstår at du virkelig er beæret over, for wow! 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   28. juni 2018 at 10:40

   Hej Sophie

   ja ikke, det er da et kæmpe stykke arbejde, kunne være sjovt at se IRL, men det kommer nok desværre aldrig til at ske :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar