andre bloggere familie ferie Ikke-kategoriseret mortilmernee.dk Oplevelser sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler Traveltip

Fårup Sommerland, når der skal være familiehygge helt inde i skoven…..

17. juni 2018

Reklame da vi var inviteret af Fårup Sommerland

Wauw sikke en weekend, vi føler os heldige helt ind i maven. Denne weekend var vi nemlig inviteret til Fårup Sommerland, med overnatning på Hotel Fårup…. Det var vores aller første besøg i parken nogensinde, så vi havde virkelig set frem til det.

Man har naturligvis hørt reklamerne, om den her park der ligger inde midt i skoven, og vi har også hørt fra maaaange af pigernes veninder, at det virkelig er køreturen værd, for det er et super godt sted. Fra os er der 2 timer og 15 minutters kørsel.

Så det er klart, forventningen var pænt høj, da vi satte kurs mod det nord jyske…. Men jeg må bare sige, vi er ikke en gang tjekket ind, før jeg sådan fornemmer stemningen, det første personale vi møder er helt “nede” i øjenhøjde med pigerne, som på alle måder bare er på high five og dyb fortrolighed med pigen bag disken på hotellet…. Det vildeste er så, at Merles elskede klasselære Cæcilie, som desværre måtte sige farvel i efteråret 2017, fordi hun flyttede tilbage til Aalborg, hun var simpelthen HER, i receptionen, som noget tilkalde vikar, fordi hun bare har haft sin gang i Fårup hele hendes liv. Merle var helt solgt, så lykkelig for at gense hende, der blev straks lavet lille video til veninderne der hjemme, som blev sendt afsted…. Men det var altså ikke hende der tog imod os, det var bare for at sige at vores velkomst var helt i top 🙂 Og kort tid herefter, får vi så øje på Cæcilie 🙂

Nå, det var et sidespring…. Vi var inviteret sammen med en go portion andre bloggere, nogen kendte jeg i forvejen, nogen kendte jeg sådan på sociale medier status, og nogen kendte jeg slet ikke… Men inden ret længe, så havde man jo hilst og sagt hej og følte sig som ‘en stor familie, der ude midt i skoven.

Så hyggeligt et værelse, med træhytte køjesenge, pigerne var pænt begejstrede her, toiletter med lyde som om man befandt sig i skoven (altså på hotel toiletterne ) ikke lige på værelset…. Udsigt udover rutsjebanerne, med frodighed og fuglefløjt som omgivelser…. Meget gennemført og virkelig lækkert.

Lækker aftenbuffet til hotellets gæster, og så var der arrangeret hygge i bålhytten, med mulighed for at lave popcorn, skum og kiks samt snobrød over bål…. Efter parken lukker, er der stadig mulighed for hotellets gæster at bevæge sig på et par områder i parken, bla den fine nye minigolf ø, samt vandcykler rundt om golføen…. Vi var først retur på værelset da klokken var halv 10… Og der gik meget kort tid, før pigerne og os selv faldt til ro…..

Det er Kamilla som har arrangeret hele molevitten, og jeg må bare sige…. Hold nu kæft et flot arbejde…

Lørdag stod vi op til den lækreste morgenbuffet (som igen er for hotellets gæster) Pindsvin og Egern kommer forbi kl. 9.15 og siger go morgen til alle børnene, og kl. 9.30 åbner parken for hotellets gæster, altså en halv time før parken åbner for alle…. Og her må jeg bare sige, man kan nå VIRKELIG mange ture i rutsjebaner på den tid…. Man kan nemlig bare blive siddende og be om en ekstra tur, vi nåede 8 ture i 3 forskellige rutsjebaner på den her halve time.

Det skal siges, at her snurrede vores hoveder lidt rundt, så vi brugte lige en go times tid på at sunde os lidt, se på hele parken og ligge planer for, hvad vi ellers skulle prøve i løbet af dagen.

Som jeg har nævnt før, så har pigerne i den grad fået smag for rutsjebaner…. Her i parken finder man 3 rigtig fede af slagsen. Der er Orkanen, Falken og Lynet…. Orkanen er sådan hvor man hænger i vogne under banen, den slags er jeg ikke såååå go til, jeg er ikke vild med, når jeg ikke kan se hvor man svinger hen af. Men jeg ELSKER farten og den der kildren i maven, så jeg gjorde det naturligvis, men jeg blev altså lidt dårlig… Pigerne, de ELSKEDE den….. Falken er fantastisk, en rigtig gammeldags trærutjsbane, hvor man letter i stolen hver gang man suser over en bakke. Der er rigtig go fart på, fine sving og gode bakker…. Et stort hit her fra….

Men Lynet, er 100% favoritten, der accelererer man fra 0-80 km/t på 2 sek. Heraf navnet lynet… Man bliver simpelthen SKUDT afsted, op og ned, rundt i 2 skruer…. shit den var fed…. Neel var pænt ked af det da hun kom ned efter første tur, hun var simpelthen ikke lige klar over, at numsen forsvinder fra sit fæste når man er rundt i skruen, der blev hun bange…..

MEN….. efter hun havde sundet sig lidt, og lige tænkt den godt igennem, så ville hun altså igen, og vi endte derfor med at ta den 3 gange i træk. Her var køen dog for lang til at man kunne blive siddende, men vi løb ud og tilbage 3 gange…..

Der findes også masser af rutsjebaner for de mindre, men dem prøvede vi altså ikke, når nu de her bare var helt i toppen….

Jeg har også en helt særlig kærlighed for de gode gamle karuseller, deres notalgiske og smukke udseende gør bare, at jeg MÅ fotografere dem hver gang, pigerne er alt for store til i hvert fald den ene af dem, men de gør det for min skyld, fordi de ved hvor fine jeg synes de er.

Legepladser, og madpakke steder forefindes i HELE parken, der er simpelthen den hyggeligste stemning lige gyldig hvor man befinder sig….

Vores arrangement bød på lækker grillbuffet ved koncert pladsen, hvor der til Pigernes helt særlige begejstring, var koncert med Albert Dyrlund. Jeg kender ham kun fordi vi altid skal høre ICE når vi kører i bilen – og hånden på hjertet, den er altså ret go – men pigerne, de kendte dem alle, de hoppede og sang med som jeg ved ikke hvad….

Herefter var vi igen klar på at prøve noget, rutsjebanerne blev prøvet et par gange igen, vi prøvede også Fårup Rafting, der blev gravet efter guld og hoppet lidt på trampoliner.

Vi var vanvittig heldige med vejret, i hvert fald indtil kl. 16.00, der kom regnen, og den blev ved…. Men jeg vil også sige, på det her tidspunkt havde vi været igang siden kl. 9.30, så det var helt okay at finde et roligere gear frem, og trække tilbage til hotellet. Der blev spillet lidt spil og kigget Ipad, indtil der var arrangeret lækker mad i bålhytten….

Herefter var arrangementet forbi for os, og vi vente bilen syd på…..

Jeg sidder nu, med fuldstændig den samme oplevelse i kroppen, som alle dem vi kender, der allerede har været her. Det er virkelig virkelig et fint sted…. Så hyggeligt, med luft og plads over alt, mulighed for selv at medbringe sin mad man kan grille, eller madpakker eller hvad man nu har lyst til… Virkelig fede forlystelser og et hotel med meget meget høj standard.

Personalet fortjener også et ord med på vejen…. Ved hver eneste sted vi prøvede noget, der havde de et helt særligt glimt i øjet og søde ord til børnene….. Børn er ofte sådan lidt generte og tilbagetrukne ved første møde med folk, men de her søde unge mennesker i deres røde t-shirts, de vandt mine pigers hjerte fuldstændig, der var gode snakke ved hver eneste tur, high five og grin…. Det glæder altså en moders hjerte, når man kan mærke, at børnenes oplevelse er sat virkelig i højsædet.

Så kære Fårup og Kamilla, tusind tak for invitationen….. Og for at åbne vores øjne for denne skønne park, vi kommer helt sikkert igen 🙂

Blogger moment med Dorte og Kamilla 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar