boligindretning forandringer Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration Instagram Køkken mortilmernee.dk steder jeg anbefaler tendenser

Når inspiration tages i brug….

20. juni 2018

Kan I huske mit indlæg i sidste uge, hvordan nogen stilarter bare er for “vilde” for Danmark…. Jeg forstår det jo ikke, fordi jeg bare var forelsket på stedet…. Men efter at have læst mine kommentarer igennem på instagram, så kan jeg godt se, at der alligevel ikke er fuld opbakning til det…. endnu…. Men der er håb forude, for der var heldigvis virkelig mange, som synes det er ekstremt inspirerende… Og dem som ikke synes, det er naturligvis også helt okay, for vi har jo alle helt forskellige syn på hvad vi synes om, og det er selvsagt sådan man skal bo, og ikke som andre dikterer 🙂

Anyway, jeg var i hvert fald selv dybt inspireret af det, og jeg har derfor i ugens løb investeret i både en lyserød dug og et kinesisk rullegarden i bambus…. YES….. Og jeg er vild med det.

Det er simpelthen blevet SÅ hyggeligt omkring vores spiseområde… Tænk, i de 13 år vi har boet her, der har jeg ønsket mig et gardin i dette vindue, men det er der bare aldrig blevet gjort noget ved. Særligt da jeg var på barsel med pigerne, hvor man gik oppe om natten iført alt eller intet, der ville jeg gerne skærme mig for livet udenfor, men det vindue her, der kom bare aldrig et gardin op…. I ferier og weekender, når vi sidder her i formiddagens lys, så strømmer solen ind, og smelter chokolademadderne. Det klager pigerne ofte over, fordi det er dem der sidder tættest vinduet, men igen, bare ikke noget vi sådan lige fik gjort noget ved… Indtil jeg så den her fine foto serie, der faldt det mig ind, at det selvfølgelig var sådan et gardin jeg skulle ha op….. Og nu hænger det her….. Så mangler vi bare lidt sol der kan holdes ude…. ha ha 🙂 Rullegardinet er købt i Den kinesiske butik, og priserne er pænt overkommelige, jeg tror faktisk også jeg køber et til vores terrassedør (der synes jeg nemlig altid det ligner der står et spøgelse og kigger ind når jeg er oppe og tisse )…. Den fine lyserøde dug, som nok irl er noget mere gl. rosa… Stadig fin dog, den er fra HM, og kan findes lige HER.

Så må jeg igen bare lige slå et slag for Celine og Vildfang pigerne…. For den her super fine fotoserie…. Håber der kommer mange mange flere ud i fremtiden. 🙂

I den anden ende at dette rum befinder vores køkken sig, og her har jeg også lavet en lille ting om, jeg har nemlig malet den sorte køkkenhylde, og den er blevet helt lys rosa…. JAAAA, jeg ved det, jeg elsker lyserød…. Det her gjorde jeg, fordi jeg bare er helt tosset med den lyserøde væg i General Store, I ved den der keramiske butiks himmel på Østerbro, som jeg er pænt glad for…. Mange af mine krukker og skåle stammer her fra, fordi de simpelthen bare kan noget helt særligt. Farver, mønstre og størrelser er bare lige i øjet hvis du spørg mig, og Sara er SÅ dygtig til at spotte de gode sager….

Væggen kan I se på hendes Instagram lige HER, hvor hun udstiller mange af de fine skåle og krukker på en lyserød væg med lyserøde hylder….. Jeg synes keramikken kommer så fint til sin ret her, og derfor fik jeg lyst til at prøve, om det også kunne fungere på min ‘ene lange hylde i køkkenet….

Totalt sommerhus ish hvis I spørger mig, jeg synes det er ret lækkert og boljse agtigt…. Den bliver ikke sort igen foreløbig 🙂

 

 • Reply
  Mette Lehtonen
  20. juni 2018 at 15:45

  Åhh de rullegardiner havde vi hjemme i mit barndomshjem. I det hele taget ligner Celines stil så meget mit barndomshjem. Tænk min mors slut 70’er stil er moderne i 2018 ? Mig som i 70’er var klædt i fløjlskassebukser, røde træsko og et tørklæde på hovedet, et lille hippiebarn med en mor med unik stil ??
  Min mor er stadig så god til farver og indretning i en alder af 67 år, det da meget sejt.
  Elsker at følge dig her på bloggen og på insta ?

  • Reply
   Mortilmernee
   20. juni 2018 at 21:38

   Din mor lyder mega sej, er hun på instagram, hendes hjem lyder som noget jeg ville elske at se mere til 🙂 Og tusind tak for de søde ord, det glæder mig altid at høre når folk er glade for at være med her 🙂

   RIgtig go aften

   mvh Louise

 • Reply
  Trine
  20. juni 2018 at 15:58

  Jeg synes det giver en fantastisk effekt med den lyserøde hylde i køkkenet. Som du siger, keramikken kommer fuldstændig til sin ret og på en sødmefuld og ‘let’ måde?

  • Reply
   Mortilmernee
   20. juni 2018 at 21:39

   Hej Trine

   Ja ik, sådan meget sommerhusish… Er spændt på om jeg stadig gider det til efteråret, men lige nu er det spot on 🙂

 • Reply
  Elisabeth
  22. juni 2018 at 18:54

  Vi har samme gardiner liggende i skunken. De hang i huset, da vi overtog det, og jeg elsker dem! Desværre er de midlertidigt udskiftet med mørklægningsgardiner – og dem kan vi altså ikke leve uden med små børn i dobbeltsengen;)
  Tak for altid lækker inspiration:)

  • Reply
   Mortilmernee
   23. juni 2018 at 22:00

   De er bare Så fine 🙂 Men vi har også mørklægnings hos pigerne, det er nødvendigt her i sommer halvåret… Men ellers havde jeg valgt dem til hele huset…

   Selv tak kære du, og tak for sidst 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar