Ambassadørskab Hjem Ikke-kategoriseret MIG mit outfit mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Turmaliner og møde i min egen stue :-)

21. juni 2018

Indeholder reklame, da jeg er ambassadør for Mille Rubow

I mandags havde jeg et lille møde her i min egen stue…. Et at de ret gyldne møder hvis jeg selv skal sige det. Både i bogstaveligste forstand, men også sådan på det mentale plan.

Jeg havde nemlig besøg af fineste Mille, den unikke kvinde som står bag Mille Rubow Jewelry. Mille viser sig simpelthen at have bopæl i Horsens, som i ca. 15 km væk fra mig, dog med værksted i Århus, men i min optik, pænt lokal.

Milles smykker er alle håndlavede, og med en særlig twist over sig, som jeg er faldet ret meget for. Jeg har altid ELSKET smykker, men jeg er bare ikke vildt god til at få det brugt dagligt. Det handler mest af alt om, at mange af mine timer, opholder jeg mig her i mit private hjem, hvor jeg ærligt talt ikke særlig tit dresser mig up for egen vindings skyld… Så derfor er jeg bare ikke så go til at få dem på. Men den gang jeg var elev ved en erhvervsejendomsmægler, der fik den fuld skrue, og sådan har jeg det stadig når jeg sådan skal noget, så elsker jeg at gøre noget ud af det på smykke fronten.

Min mor har altid gået meget op i smykker, særligt ringe, og jeg har altid været misundelig på dem når jeg ser dem, hun er til gengæld typen der godt gider dem, 24 timer i døgnet, hun bruger det virkelig. Og dem hun har med sten eller andet bling bling i, dem har jeg altid haft et særligt glimt for…. Og derfor ønsket mig noget, som jeg også kunne falde for, og som jeg sådan virkelig ville bruge.

Pludselig finder jeg så Mille, der har designet de her Stack Ringe, som man kan bruge på forskellige måder. For sig selv eller sammen med andre, og med flere forskellige former. De kaldte simpelthen på mig ud igennem mit feed…. Så da Mille valgte at komme forbi mig, og vise mig hende sager, blev jeg pænt happy….

De smukke stack ringe var kun endnu smukkere i virkeligheden, og det tog mig ikke lang tid, at vælge hvilke to der skulle være min start:-) Valget faldt på en stor grøn og en mindre lilla. Begge med turmaliner i…. Nu ved du måske allerede hvad en turmalin er – men jeg gjorde ikke – så derfor kommer her en lille beskrivelse af dem. Turmalin er kendt for sine gavnlige egenskaber på kroppen. Stenens negativt ladede ioner har en beroligende og opfriskende virkning. Turmalinen findes i flere farver og kan changere da stenen fra naturen side kan graduere fra lyserød til grøn. Derved kan den færdigslebne sten være multifarvet.

Så med ovenstående beskrivelse i tanken, så ved jeg sgu ikke om det var stenens egenskaber der skabte den helt særlige stemning i min stue mandag aften, eller om det bare var mig der var høj på lykke, over at  have fundet nogle ringe, der talte direkte til mig, det ved jeg ikke… Men hvor er jeg bare glad for dem, og jeg glæder mig til at bringe dem med mig frem i livet….

Mille, det søde lille dygtige mennesker, har også lavet en ørering som jeg ikke havde set lignende før, den er sådan snoet, så når den først sidder i øret, så ligner det faktisk at man har 3 huller ( i hvert fald i mit tilfælde, for jeg har to ) men det kan også ligne at man bare har to, eller 4 eller 5… Det ligner man har et mere end man i virkeligheden har. Øreringen hedder gold mirrage, og findes med forskellige sten i, senest har hun også lavet dem med en opal, den er jeg personligt helt tosset med :-).

Så hermed, en gylden update på en våd og blæsende torsdag, jeg glæder mig til at bringe disse smykker med mig videre i livet… Måske endda nogen som pigerne vil elske at arve en gang… Hvem ved… Jeg håber det 🙂

De smukke turmaliner 🙂

Her ses stack ringene med runde sten istedet.

 

Mine smukke stack ringe.

 

Den fine fine mirrage ørering med Opal.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar